Työpöytä
 
 
 

Kosola Oy

Referenssitarina

Kasvuyritys Kosola Oy luottaa Azetsin osaamiseen lakipalveluissa


Kasvuyritys Kosola Oy:lla on vuosien kokemus rakennustarviketeollisuuden ja tukkukaupan alasta. Kosola on erikoistunut saumaus- ja palokatkotuotteisiin, joita se toimittaa rakennusalan ammattilaisille koko Suomessa.

Kosola-Logo-Blue-2022-Web.jpg

Ulkoistettu taloushallinto jättää aikaa yritystoiminnalle

Azets on toiminut yhtiön kumppanina taloushallintopalveluiden saralla yhtiön alkumetreiltä eli vuodesta 2019 asti. Kosola Oy hyödyntää taloushallintopalveluiden lisäksi myös Azetsin lakipalveluita.

”Azetsin avulla voin yrittäjänä keskittyä yritystoiminnan kehittämiseen ja luottaa siihen, että taloushallinto tulee hoidetuksi”, toteaa yhtiön pääomistaja ja toimitusjohtaja Jussi Kosola.

Azetsilta joustavaa ja nopeaa apua juridisiin kysymyksiin

Azets tarjoaa yhtiölle kokonaisvaltaisen taloushallinnon lisäksi juridista konsultaatiota yrityksen ja yrittäjän yhtiöoikeudellisissa, sopimuksellisissa ja verotuksellisissa asioissa. Azets on auttanut Kosola Oy:tä muun muassa rahoitukseen, yritysjärjestelyihin ja toimittajasopimuksiin liittyvissä kysymyksissä.

”Olen erityisen tyytyväinen siihen, että Azetsilta palvelun saa vaivattomasti. Kasvuyrityksellä kysymyksiä tulee tämän tästä ja tarpeelliset asiantuntijat saa kiinni puhelimella tai sähköpostilla. Samaa asiaa ei joudu selittämään montaa kertaa, kun avun saa tutulta kumppanilta”, kertoo Kosola.

Konkreettiset vastaukset helpottavat arkea

Hyöty yhtiölle ja yrittäjälle tulee konkreettisten neuvojen muodossa. Suoraviivaisen palvelun etuna on, että kiireinen yrittäjä saa kaipaamaansa kysymykseen vastauksen ilman, että hänen tarvitsee itse perehtyä taustalla olevaan lainsäädäntöön tai oikeuskäytäntöön.

”Voin suositella Azetsin palveluita lämpimästi. Toivon, että yhteistyömme syventyy ja kehittyy myös Kosola Oy:n kasvaessa ja kehittyessä”, toteaa Kosola.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.