Nainen työn teossa pöydän ääressä
 
 
 

Talent Boost –hanke

Referenssitarina

PK-yritysten Diversiteettimittarin laatiminen

 

Helsingin seudun kauppakamari ja Business Finland kampanjoivat suomalaisten PK-yritysten diversiteetin kasvattamisen puolesta Talent Boost -ohjelmassaan. Yrityksen monimuotoistumisen kannustamisen lähtökohdaksi päätettiin laatia diversiteettimittari, jonka avulla yritys voi kartoittaa organisaationsa valmiuksia rekrytoida kansainvälistä työvoimaa, organisaatiokulttuurin avoimuutta sekä käytäntöjen ja järjestelmien valmiutta monimuotoiseen työyhteisöön. Mittaristo antaa tietoa siitä, millainen on yrityksen lähtötaso ja mitkä palvelut voisivat tukea yritystä tiellä kohti sisäistä kansainvälistymistä. 

Kysymyspatteriston laatimisen yhteistyökumppanikseen kauppakamarin Chamber Talent Boost –hanke valitsi Azets Insight Oy:n Senior Advisor Jaana Komulaisen ja Business Owner Recruitment Riitta Oinosen.

"Etsimme Talent Boost -mittarin sisällön ja kysymysten laatimiseen asiantuntevaa kumppania, joka voisi viedä ideaamme ja ajatuksiamme eteenpäin. Olimme erittäin tyytyväisiä Azets Insightin Jaanan ja Riitan kanssa työskentelyyn. Projekti eteni tehokkaasti aikataulussa, ja yhteiskehittämisen työote sekä asiantuntemus aiheesta takasivat sen, että saimme mittarin julkaistua suunnitellusti. Jaanan ja Riitan innostunut ja positiivinen ote tekivät yhteistyöstä myös hauskaa."

Tutustu tarkemmin johtamisen kehittämisen palveluihimme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.