Nainen ja mies analysoivat HR-raportteja
 
 
 

HR-palvelut

HR-palvelut sekä kokonaisvaltaista palkkapalvelua. Nykyaikaiset ja tehokkaat henkilöstöhallinnon ratkaisut organisaatiosi tarpeisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Monipuoliset HR-palvelut yrityksellesi

Saat skaalautuvat HR-palvelut erilaisiin tilanteisiin tarpeesi mukaan: HR-ammattilainen avuksi vuokrapalveluna, ulkoistettu HR hoitamaan sovitut kokonaisuudet, HR Help -palvelu avuksi aina tarvittaessa sekä HR:n kehittämis- ja konsultointiapu parhaiden toimintamallien takaamiseksi.

 

HR-asiantuntija vuokrapalveluna

Saat kokeneen HR-asiantuntijan avuksesi joustavasti vuokrapalveluna. Työn vaativuustaso ja tehtävät sovitaan erikseen. HR-asiantuntijamme ovat tottuneita työskentelemään erilaisissa organisaatioissa ja pystyvät ottamaan roolin haltuunsa nopeallakin aikataululla.

Lue lisää vuokra HR-asiantuntijasta palveluna

Ulkoistetut HR-palvelut

Ulkoistettu HR-palvelumme hoitaa HR-asiasi kokonaisvaltaisesti tai auttaa sinua valikoitujen HR-prosessien toteuttamisessa. Tarjoamme myös HR-järjestelmien pääkäyttäjäpalvelua.

Lue lisää ulkoistetusta HR-palvelusta

HR-neuvontapalvelu

HR Help -neuvontapalvelumme vastaa työsuhteen ehtoja ja muita arkisia HR-aiheita koskeviin kysymyksiisi. Saat tuntiveloitteisen palvelun käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti. HR-neuvonta palvelee joko HR:n vastuuhenkilöitä tai kaikkia esimiehiä valintasi mukaan.

Lue HR Help -neuvontapalvelusta

HR:n kehittäminen ja konsultointi

Kehittämispalveluiden avulla kartoitamme, auditoimme, lokalisoimme ja kehitämme HR:n prosessit, toimintatavat ja työkalut huolella ja ammattitaidolla.

Lue lisää HR:n kehittämisestä

Saat HR-asiantuntijan myös vuokralle tuuraamaan tai auttamaan yrityksesi HR:n avaintekijää

Tutustu interim-palveluihimme ja lataa maksuton opas hyödyksesi.

Interim-palvelu -opas

Opas: Interim-palvelu – miksi, milloin ja miten?

Oppaastamme löydät vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

• Mitä interim-palvelu on?
• Mitkä ovat palvelun edut ja missä tilanteissa voi olla hyödyllistä käyttää interim-konsulttia?
• Miten palvelu toimii käytännössä?
• Miten varmistetaan, että yritys saa työntekijän, joka täyttää ammattiosaamisen vaatimukset sekä soveltuu juuri kyseisen yrityksen kulttuuriin ja tekemisen tapaan?
Lataa opas sähköpostiisi täältä download icon

HR-järjestelmäpalvelut

Autamme HR-järjestelmien käyttöönotossa ja käytössä. Edustamme HR- ja rekrytointijärjestelmiä, jotka tuovat lisäarvoa HR-työssä. Azets tarjoaa HR-palveluiden lisäksi myös HR-järjestelmäpalveluita parhaiten sopivan järjestelmän valintaan, käyttöönottoon ja käyttöön.

Lue lisää HR-järjestelmäpalveluista

Palkkapalvelut

Toimiva palkanlaskenta perustuu automatisoituihin prosesseihin yhdistettynä huippuosaamiseen. Osana ulkoistusprojektia luomme kanssanne ketterät prosessit ja toimintamallit, jotka helpottavat esimiesten ja henkilöstön arkipäivää sekä varmistavat osaltaan palkanlaskennan oikeellisuuden. Käytössäsi on Azetsin kokemus tuhansien asiakkaiden palkanlaskennasta.

Lue lisää palkkapalveluista

hr-palvelut ja hr-järjestelmä

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.