Nainen ja mies analysoivat HR-raportteja
 
 
 

HR-palvelut

Tämän päivän tehokas henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisu yrityksesi tarpeisiin - skaalautuvat HR-palvelut ja kokonaisvaltaista palkkapalvelua.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Skaalautuvat HR-palvelut yrityksellesi

Saat skaalautuvat HR-palvelumme erilaisiin tilanteisiin valintasi mukaan: HR-ammattilainen yritykseesi paikan päälle, ulkoistettu HR hoitaa virtuaalisesti sovitut kokonaisuudet, tuntihinnoitteluun perustuva HR Help –vastauspalvelu on apunasi tarvittaessa. 

 

HR:n kehittäminen ja konsultointi

Autamme pienissä ja isoissa kehittämishankkeissa. 

  • HR-kartoitus
  • Toimintatapojen auditointi
  • Kehittämissuunnitelman tekeminen
  • HR-prosessien kehittäminen tai koko HR-toiminnon transformaatio
  • HR-raportointi ja analytiikka
  • Sparraus ja projektit
  • Ketterä tapa toimia ja lean-ajattelu HR:n tukena

Saat myös tukea sopivan HR-järjestelmän valintaan.

  • Soveltuvan HR-, rekrytointi-, työajanhallinta-, matkustuksenhallinta- tai palkanlaskentajärjestelmän valinta
  • Tuki valintaprosessiin
  • Tuki käyttöönottoon

Työsuhdejuridiikka

Työsuhdejuridisista palveluistamme saat avun työsuhdeosaamista vaativiin tilanteisiin helposti ja joustavasti. Autamme niin työsuhdeasioiden kuntoon laittamisessa kuin arjen työsuhdekysymyksissäkin.

Lue lisää työsuhdejuridiikan palveluista

Tunnetko työehtosopimusoikeuden kiemurat?

Ota työehtosopimusten perusteet haltuusi asiantuntijoidemme johdolla.

Lataa webinaaritallenne hyödyksesi

Nainen nojaa pöytään mietteliäänä

Outplacement ja muutosturva

Vastuullinen työnantaja pitää työntekijöistään huolta myös irtisanomisen hetkellä. Muutosturva- ja Outplacement -valmennuksemme auttavat työuran hallinnassa ja työnhaussa erilaisissa sopeuttamistilanteissa.

Lue lisää Outplacement-palveluista

Työyhteisösovittelu

Työyhteisösovittelu tarjoaa mahdollisuuden ja työvälineen ratkoa työyhteisön ristiriitoja. Autamme löytämään ratkaisun haastavaan tilanteeseen ja rakentamaan luottamusta osapuolten välille.

Lue lisää työyhteisösovittelusta

Palkanlaskenta­palvelut

Toimiva palkanlaskenta perustuu automatisoituihin prosesseihin yhdistettynä huippuosaamiseen. Osana ulkoistusprojektia luomme kanssanne ketterät prosessit ja toimintamallit, jotka helpottavat esimiesten ja henkilöstön arkipäivää sekä varmistavat osaltaan palkanlaskennan oikeellisuuden. Käytössäsi on Azetsin kokemus tuhansien asiakkaiden palkanlaskennasta.

Lue lisää palkanlaskennasta

Rekrytointi-, henkilöarviointi- ja työnantajakuva­palvelut 

Nykypäivän rekrytointi on aktiivista osaajien houkuttelua, jota tukee houkutteleva ehdokas- ja työnantajaviestintä. Kumppaninasi tarjoamme asiantuntija-, päällikkö- ja johtajahaut laadukkaasti toteutettuna. Saat myös valintapäätöksiin selkeää lisäarvoa tuovat henkilöarvioinnit, työantajakuvan kehittämisen palvelut sekä rekrytoinnin ja työnantajakuvan resursointipalvelut.

Lue lisää rekrytointipalveluista

Nainen työhaastattelussa, CV auki

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.