Nainen ja mies analysoivat HR-raportteja
 
 
 

HR-palvelut

HR-palvelut sekä kokonaisvaltaista palkkapalvelua. Nykyaikaiset ja tehokkaat henkilöstöhallinnon ratkaisut organisaatiosi tarpeisiin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Monipuoliset HR-palvelut yrityksellesi

Saat skaalautuvat HR-palvelut erilaisiin tilanteisiin tarpeesi mukaan: HR-ammattilainen avuksi vuokrapalveluna, ulkoistettu HR hoitamaan sovitut kokonaisuudet, HR Help -palvelu avuksi aina tarvittaessa sekä HR:n kehittämis- ja konsultointiapu parhaiden toimintamallien takaamiseksi.

 

Ulkoistettu HR-palvelu

Ulkoistettu HR on HR-palvelu, joka hoitaa yrityksesi henkilöstöasiat puolestasi. Voit valita, mitä osa-alueita haluat ulkoistaa, ja saat käyttöösi kokeneet HR-asiantuntijat, jotka voivat toimia esimerkiksi HR-järjestelmien pääkäyttäjinä, palkanlaskennan yhteyshenkilöinä, koulutuskoordinaattoreina tai HR-asiantuntijoina.

Ulkoistettu HR-palvelu hyödyttää sinua seuraavilla tavoilla:

  • Säästät aikaa ja rahaa, kun voit keskittyä omaan liiketoimintaasi ja jättää henkilöstöasiat ammattilaisten hoidettavaksi.
  • Parannat henkilöstökokemusta ja työhyvinvointia, kun henkilöstöasiat hoidetaan sujuvasti ja asiantuntemuksella.
  • Kehität HR-prosesseja ja -järjestelmiä, kun saat apua nykytilan kartoitukseen, kehitysehdotuksiin ja toteutukseen.
  • Noudatat lainsäädäntöä ja työehtosopimuksia, kun saat neuvontaa ja tukea HR- ja työsuhdeasioissa.

Automaatio EPI.png

HR Help – HR-asioiden neuvontapalvelu yrityksille 

HR-neuvontapalvelun kautta saat asiantuntevaa ja luotettavaa apua henkilöstöjohtamiseen ja työsuhdeasioihin kustannustehokkaasti ja joustavasti. Voit ottaa neuvontapalveluumme yhteyttä silloin, kun tarvitset apua. Käytössäsi on koko HR-osaajatiimimme, johon kuuluu myös työsuhdejuristeja.

HR-neuvontapalvelu on tarkoitettu kaikille, jotka vastaavat henkilöstöasioista yrityksessä tai organisaatiossa.

HR-asiantuntija vuokrapalveluna

Saat kokeneen HR-asiantuntijan avuksesi joustavasti vuokralle tuuraamaan tai auttamaan yrityksesi HR:n avaintekijää. Työn vaativuustaso ja tehtävät sovitaan erikseen. HR-asiantuntijamme ovat tottuneita työskentelemään erilaisissa organisaatioissa ja pystyvät ottamaan roolin haltuunsa nopeallakin aikataululla.

Lue lisää vuokra HR-asiantuntijasta palveluna

Azets 28.12.2021.jpg

HR:n kehittäminen Moderni HR liiketoiminnan tarpeisiin

Autamme yritystäsi luomaan modernin ja tehokkaan HR-toiminnon. HR-palvelumme sisältävät:

  • Selvitämme yrityksesi henkilöstöasioiden nykytilan ja kehitystarpeet, ja tarjoamme ratkaisuja HR-toiminnon uudistamiseen.
  • Tuemme ja konsultoimme HR-henkilöstöäsi vahvalla ja monipuolisella osaamisellamme.
  • Autamme luomaan sopivat toimintamallit yrityksesi liiketoiminnan tarpeisiin ja toimintakulttuurin johtamiseen.
  • Laadimme tarvittavat henkilöstöasiakirjat, kuten henkilöstökäsikirja, työyhteisön kehittämissuunnitelma, tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma.

Parhaat työkalut HR:n tarpeisiin

Autamme sinua valitsemaan ja ottamaan käyttöön yrityksenne tarpeita ja tavoitteita vastaavan HR-järjestelmän. Toimimme myös HR- ja rekrytointijärjestelmien käyttöön liittyvissä kysymyksissä pääkäyttäjän tukena tai tarvittaessa pääkäyttäjän roolissa. Järjestelmätoimittaja- ja pääkäyttäjäpalveluiden osalta edustamme HR-järjestelmistä Sympaa ja Saimaa sekä rekrytointijärjestelmistä ReachMeeta ja Recruiteeta.

Palkkapalvelut

Toimiva palkanlaskenta perustuu automatisoituihin prosesseihin yhdistettynä huippuosaamiseen. Osana ulkoistusprojektia luomme kanssanne ketterät prosessit ja toimintamallit, jotka helpottavat esihenkilöiden ja henkilöstön arkipäivää sekä varmistavat osaltaan palkanlaskennan oikeellisuuden. Käytössäsi on Azetsin kokemus tuhansien asiakkaiden palkanlaskennasta.

hr-palvelut ja hr-järjestelmä

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.