Palkanlaskenta ja HR

Tämän päivän tehokas henkilöstöhallinnon kokonaisratkaisu sisältää sekä palkanlaskennan että HR-palvelut.

 
Kolikot ikoni

Palkanlaskenta

Toimiva palkanlaskenta perustuu automatisoituihin prosesseihin yhdistettynä huippuosaamiseen. Osana ulkoistusprojektia luomme kanssanne ketterät prosessit ja toimintamallit, jotka helpottavat esimiesten ja henkilöstön arkipäivää sekä varmistavat osaltaan palkanlaskennan oikeellisuuden. Käytössäsi on Azetsin kokemus tuhansien asiakkaiden palkanlaskennasta.

Lue lisää palkanlaskennasta.

Ihmiset ikono

Rekrytointi-, arviointi- ja työnantajakuvapalvelut 

Nykypäivän rekrytointi on aktiivista osaajien houkuttelua, jota tukee houkutteleva ehdokas- ja työnantajaviestintä. Kumppaninasi tarjoamme asiantuntija-, päällikkö- ja johtajahaut laadukkaasti toteutettuna, valintapäätöksiin selkeää lisäarvoa tuovat henkilöarvioinnit, työantajakuvan kehittämisen palvelut sekä rekrytoinnin ja työnantajakuvan resursointipalvelut.

Lue lisää rekrytointi- ja työnantajakuvapalveluista.

Ihmisryhmä keskustelee ikoni

HR-palvelut

Skaalautuvat HR-palvelumme erilaisiin tilanteisiin valintasi mukaan: HR-ammattilainen yritykseesi paikan päälle, ulkoistettu HR hoitaa virtuaalisesti sovitut kokonaisuudet, tuntihinnoitteluun perustuva HR Help –vastauspalvelu apunasi tarvittaessa. 

 

HR-ammattilainen vuokrapalveluna

Saat kokeneen HR:n ammattilaisen avuksesi joustavasti vuokrapalveluna. Työn vaativuustaso ja tehtävät sovitaan erikseen. HR-osaajamme ovat tottuneita työskentelemään erilaisissa organisaatioissa ja pystyvät ottamaan roolin haltuunsa nopeallakin aikataululla.

Lue lisää HR-ammattilaisesta vuokrapalveluna.

Ulkoistettu HR-palvelu

Ulkoistettu HR-palvelumme voi ottaa hoitaakseen HR-asiasi kokonaisvaltaisesti tai auttaa sinua valikoitujen prosessien toteuttamisessa virtuaalisesti. Tarjoamme myös koko operatiivisen HR:n ulkoistusmahdollisuutta ja pääkäyttäjäpalvelua.

Lue lisää ulkoistetusta HR-palvelusta.

HR-neuvontapalvelu HR-Help

HR Help –neuvontapalvelumme vastaa työsuhde- ja HR-aiheisiin kysymyksiisi. Saat tuntiveloitteisen palvelun käyttöösi pienen perustamisinvestoinnin jälkeen. Vastauspalvelu palvelee joko HR:n vastuuhenkilöitä tai kaikkia esimiehiä valintasi mukaan.

Sydän päässä ikoni

HR:n kehittäminen ja konsultointi

Autamme pienissä ja isoissa kehittämishankkeissa. HR-kartoitus, sparraus ja laajemmat kehittämispalvelut. Tuki HR-järjestelmän valintaan ja käyttöönottoon.

HR:n kehittäminen

HR-kartoitus, toimintatapojen auditointi, kehittämissuunnitelman tekeminen, HR-prosessien kehittäminen tai koko HR-toiminnon transformaatio. Sparraus ja projektit. Ketterä tapa toimia ja lean-ajattelu HR:n tukena.

HR-järjestelmän valinta

Soveltuvan HR-, rekrytointi-, työajanhallinta-, matkustuksenhallinta- tai palkanlaskentajärjestelmän valinnan. Tuki valintaprosessiin ja käyttöönottoon.

Kysymys ajatuskupla ikoni

Työsuhdejuridiikka

Työsuhdejuridisista palveluistamme saat avun työsuhdeosaamista vaativiin tilanteisiin helposti ja joustavasti. Autamme niin työsuhdeasioiden kuntoon laittamisessa kuin arjen työsuhdekysymyksissäkin.

Lue lisää työsuhdejuridiikan palveluista.

Herkko Valkama

Ota yhteyttä, kerromme lisää:

Herkko Valkama
Director, HR and Payroll Services
herkko.valkama@azets.com, puh. 010 756 4231

Kirsi Ikonen

Kirsi Ikonen
Manager, HR and Payroll Services
kirsi.ikonen@azets.com, puh. 010 756 4811

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Lataa hyödyksesi palkanlaskentaan ja HR-asioihin liittyviä oppaitamme

tutustu oppaisiin