Ostolaskun tarkistus
 
 
 

Ostolaskujen kierrätys

Nopeutta ja joustavuutta ostolaskujen käsittelyyn pilvipohjaisella Baswaren AP Automation ostolaskujen kierrätysjärjestelmällä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä Basware AP Automation

Automatisoitu ostolaskujen käsittely lyhentää laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään kuluvaa aikaa. Lisäksi laskujen käsittelyyn ja kierrätykseen liittyvät päällekkäiset työtehtävät ja virheet vähenevät.

Baswaren AP Automation on pilvipalveluna toimiva ostolaskujen kierrätysjärjestelmä, joka tehostaa päivittäisiä prosesseja ja mukautuu joustavasti tarpeisiisi. Järjestelmäkonsulttimme tukevat järjestelmän käytössä ja hoitavat puolestasi käyttöönoton, järjestelmän käytön päivittäisen tuen sekä muutosprojektit. AP Automation mahdollistaa toimialakohtaisten erityistarpeiden toteuttamisen ja on muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaisesti myös käyttöönoton jälkeen.

 

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmän hyötyjä:

  • Automaatiolla tehokkuutta ja nopeutta laskuprosesseihin
  • Vähemmän manuaalista työtä ja virheitä
  • Ajansäästöä ja vähemmän kustannuksia
  • Parempi läpinäkyvyys ja kontrolli koko ostolaskuprosessiin
  • Parempi tietoturva

Tehoa päivittäisiin ostolaskujen käsittely- ja kierrätysprosesseihin

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmän sisäänrakennettu automatiikka mahdollistaa päivittäisten prosessien tehostamisen helpolla tavalla. Sisäänrakennettujen ratkaisujen rinnalle on mahdollista tehdä yrityskohtaisia räätälöintejä. AP Automation -ostolaskujen kierrätysjärjestelmän avulla onnistuu muun muassa erilaisten ostolaskujen käsittely omine näkymineen sekä tilauksellisten ja maksusuunnitelmallisten ostolaskujen automaatti- sekä manuaalitäsmäytys ja laskujen automaattitiliöinti.

Ostolaskujen käsittelyn ohella voit myös halutessasi luoda ostotilauksia suoraan samalta alustalta. Lisäksi saat käyttöösi analytiikkatyökalun, jonka avulla saat läpinäkyvyyttä koko hankinnasta maksuun prosessiisi.

AP Automation muotoutuu myös yrityksesi erilaisiin käyttöoikeuskokonaisuuksiin. Järjestelmän versiopäivitykset tapahtuvat automaattisesti, jolloin käytössäsi on aina viimeisin versio. Järjestelmä on helposti integroitavissa muihin ulkoisiin järjestelmiin.

 

 

Man_payment_589x560.jpg

 

Sopimukselliset laskut menevät automaattisesti tiliöinteihin ja meille jää hoidettavaksi vain hyväksyntäkierros. Käyttöliittymä on parempi kuin ennen, ja omasta tilausjärjestelmästämme on rakennettu liittymä ostolaskujen kierrätystä automatisoivaan pilvipohjaiseen Baswaren AP Automation -järjestelmään.

Saara Rimpiläinen
Talouspäällikkö, Loiste

Automaatiolla tehokkuutta ostolaskujen kierrätykseen

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmässä automaation kohteita ovat muun muassa:

  • säännöllisesti toistuvat veloitukset
  • ostotilaukseen perustuvat veloitukset
  • toistuvat tiliöinnit
  • laskulla esiintyvä laskentakohde
  • laskun muu lisätieto, joiden perusteella laskulle on mahdollista ohjata toimenpiteitä

Saat tarkempaa tietoa automaatiosta ostolaskujen kierrätysprosessin eri osa-alueilta alla olevasta valikosta:

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.