Mies ja nainen tekevät töitä tietokoneen ääressä
 
 
 

Ostolaskujen kierrätys

Nopeutta ja joustavuutta ostolaskujen käsittelyyn Baswaren Purchase-to-Pay (P2P) ostolaskujen kierrätysjärjestelmällä.

 

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä Purchase-to-Pay (P2P) 

Automatisoimalla yrityksesi laskujen kierrätyksen lyhennät laskujen tarkastukseen ja hyväksyntään kuluvaa aikaa. Lisäksi käsittelyyn ja kierrätykseen liittyvät päällekkäiset työtehtävät ja virheet vähenevät.

Baswaren Purchase-to-Pay (P2P) on pilvipalveluna toimiva ostolaskujen kierrätysjärjestelmä, joka tehostaa päivittäisiä prosesseja ja mukautuu joustavasti tarpeisiisi. Järjestelmäkonsulttimme tukevat järjestelmän käytössä ja hoitavat puolestasi käyttöönoton, järjestelmän käytön päivittäisen tuen sekä muutosprojektit. P2P mahdollistaa toimialakohtaisten erityistarpeiden toteuttamisen ja on muokattavissa yrityksesi tarpeiden mukaisesti myös käyttöönoton jälkeen.

Tehoa päivittäisiin ostolaskujen käsittely- ja kierrätysprosesseihin

P2Pn sisäänrakennettu automatiikka mahdollistaa päivittäisten prosessien tehostamisen helpolla tavalla. Sisäänrakennettujen ratkaisujen rinnalle on mahdollista tehdä yrityskohtaisia räätälöintejä. Järjestelmän avulla onnistuu muun muassa erilaisten ostolaskujen käsittely omine näkymineen sekä tilauksellisten ja maksusuunnitelmallisten ostolaskujen automaatti- sekä manuaalitäsmäytys ja laskujen automaattitiliöinti.

P2P muotoutuu myös yrityksesi erilaisiin käyttöoikeuskokonaisuuksiin. Järjestelmän versiopäivityksen tapahtuvat automaattisesti, jolloin käytössäsi on aina viimeisin versio. Baswaren P2P on lisäksi helposti integroitavissa muihin järjestelmiin.

Man_payment_589x560.jpg

Onko yritykselläsi jo käytössä Baswaren P2P-järjestelmä?

Taloushallinnon ammattilaisena autamme käyttämään ja hyödyntämään P2P:tä juuri sinulle ja yrityksellesi parhaalla tavalla, sillä ostoreskontran lisäksi tunnemme kaikki muutkin taloushallinnon prosessit ja järjestelmät. Taloushallinnon ja teknologian asiantuntijamme konsultoivat, palvelevat ja tukevat sinua Helsingin toimistoltamme suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Sopimukselliset laskut menevät automaattisesti tiliöinteihin ja meille jää hoidettavaksi vain hyväksyntäkierros. Käyttöliittymä on parempi kuin ennen, ja omasta tilausjärjestelmästämme on rakennettu liittymä ostolaskujen kierrätystä automatisoivaan pilvipohjaiseen P2P-järjestelmään.
Saara Rimpiläinen, talouspäällikkö Loiste

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.