Työpöytä läheltä
 
 
 

Bouygues Construction

Referenssitarina

Azetsin vero- ja lakineuvonta auttoi Bouygues Constructionin Energies & Services -osastoa saamaan huomattavia etuja.

 

 

Azets on ollut ranskalaisen rakennusalan yrityksen Bouygues Constructionin vero- ja kirjanpitokumppani Suomessa jo vuosien ajan. Pitkään kestänyt kumppanuus kannusti Bouygues Energies & Servicesia ottamaan Azetsiin yhteyttä myös lakiasioissa.

Azets on auttanut Bouygues Energies & Servicesia tarjoamalla lakineuvontaa ja tekemällä yritykselle monitahoisen analyysin suomalaisesta verojärjestelmästä, Euroopan unionin yhtiöverotuksesta ja oikeuskäytännöstä. Azetsin asiantuntevan analyysin ansiosta hyödyt Bouyguesille olivat mittavat ja toivat huomattavan säästöpotentiaalin.

Bouygues Construction oli erittäin tyytyväinen Azetsin nopeaan ja asiantuntevaan palveluun.

Tarpeemme vero- ja lakiasioiden konsultointiin ymmärrettiin Azetsilla nopeasti, ja saimme viipymättä tilanteeseemme sopivan suomalaisen analyysin”, Bouygues Constructionin Group Head of Tax François Bonnet kertoo.

Olen varma, että yhteistyö Azetsin ja Bouyguesin välillä jatkuu tulevaisuudessakin”, Bonnet jatkaa.

 

Tutustu tarkemmin Azetsin lakipalveluihin

 

Bouygues logo

Bouygues Construction työllistää 58 000 henkilöä 60 maassa. Yhteistyö Azetsin kanssa sai alkunsa, kun Bouygues Construction oli mukana suuressa rakennushankkeessa Suomessa. 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.