Työpöytä
 
 
 

SimAnalyticsin nopeaa kasvua tukeva osaajatarve saatiin täytettyä vauhdilla Azetsin avulla

SimAnalyticsillä oli alkamassa voimakas kasvuvaihe ja se tarvitsi suuren määrän osaajia kasvunsa tueksi. Yritys oli juuri myyty, ja sai rahoitusta, joka tarjosi mahdollisuuden laajentua nopeasti. SimAnalytics tarvitsi kumppanin, joka voisi auttaa asiantuntijoiden rekrytoinnissa. He päättivät kääntyä Azetsin puoleen, jonka Interim HR-palveluista he olivat kuulleet positiivisia kokemuksia.

 

Toinen yritys, joka oli käyttänyt Azetsin palveluita, antoi meille vahvan suosituksen Azetsin Interim HR-palveluista. Tämä vahvisti päätöksemme valita Azets kumppaniksemme

Mikko Jääskeläinen, CEO, SimAnalytics.

Uusi järjestelmä käyttöön Azetsin tuella

Azetsin asiantuntijat aloittivat työn nopeasti, ja heidän ammattitaitonsa teki vaikutuksen SimAnalyticsiin. He auttoivat uuden rekrytointijärjestelmän käyttöönotossa ja sen muokkaamisessa SimAnalyticsin brändin mukaiseksi näköiseksi. Toteutus sai kiitoksia myös ohjelmiston edustajalta, jonka mielestä se oli yksi parhaimmista toteutuksista, joita hän oli nähnyt.

Simanalytics tiimikuva

Urasivujen kehittäminen auttaa työnantajamielikuvan luomisessa

Azetsin asiantuntijat auttoivat myös kehittämään SimAnalyticsin työnantajamielikuvaa. He loivat urasivut, jotka kuvastavat SimAnalyticsin henkeä ja kulttuuria. Taustatiedot urasivuille kerättiin haastattelujen kautta, ja Azetsin tiimi tuotti sivuille kuvamateriaalit ja tekstit.

Yhtenäinen prosessi tuo selkeyttä

SimAnalyticsille luotiin rekrytointiprosessi, joka selkeytti merkittävästi toimintatapoja koko yrityksessä. SimAnalytics haluaa viestiä avoimesti palkkatasostaan, ja siksi jokaiseen rooliin määriteltiin selkeä porrastettu palkkahaarukka. Palkkahaarukka julkaistiin työpaikkailmoituksissa, mikä tukee yrityksen läpinäkyvyyden periaatetta.

SimAnalytics tiimikuva

Laadukas rekrytoinnin kehittäminen auttoi SimAnalyticsia saavuttamaan tavoitteensa

Avoimet työpaikat täyttyivät nopeammin kuin mitä oli tavoiteltu ja budjetoitu. Muutamassa kuukaudessa Azetsin asiantuntijat rekrytoivat yli 10 työntekijää. Työnantajamielikuvasta viestiminen vaikutti myös osaltaan onnistumiseen.

”Kaiken kaikkiaan yhteistyö Azetsin kanssa oli sujuvaa ja ammattitaitoista. He tekivät meille koko prosessin helpoksi, ja kaikki toimi hienosti”, summaa Jääskeläinen yhteistyötä ja jatkaa, ”projektin tulos ylitti odotuksemme ja auttoi meitä saavuttamaan kasvutavoitteemme.”

People & Culture Leadin rekrytointiprosessi oli avoin, rehellinen ja aito 

SimAnalyticsin People & Culture Leadinä toimiva Mari Romppanen kertoo työnhakijakokemuksestaan: ”Rekrytointiprosessi oli erittäin hyvin suunniteltu ja toteutettu. Työpaikkailmoitus oli houkutteleva, selkeä ja informatiivinen. Se antoi realistisen kuvan tehtävästä ja yrityksestä. Haastattelut olivat monipuolisia ja antoivat mahdollisuuden syvempään keskusteluun. Koko prosessi oli avoin, rehellinen ja aito. Minut pidettiin jatkuvasti ajan tasalla prosessin etenemisestä. Olin tosi tyytyväinen ja vaikuttunut prosessista, se oli tosi sujuva ja myös aika nopea prosessi.” 

Konsulttien tuki antoi aikaa perehtymiselle 

Kun Romppanen aloitti SimAnalyticsilla, tukivat Azetsin konsultit häntä. Näin hän pääsi rauhassa orientoitumaan tehtäviinsä. Romppanen kertoo: ”Konsulteilta saamani tuki työn aloituksessa oli arvokasta. Silloin oli käynnissä useita rekrytointeja ja ilman konsulttien tukea en olisi ehtinyt perehtymään kunnolla tehtäviini. Nyt ehdin rakentamaan omaa rooliani rauhassa. He osasivat perehdyttää asiat kysymättä ja olivat luoneet hienon rekrytointiprosessin sekä kehittäneet työnantajamielikuvaa valmiiksi.” 

Tietoa SimAnalyticsista

 

Factory-Harmonizer-logo.png

 

SimAnalytics on sitoutunut mullistamaan prosessiteollisuuden lippulaivaohjelmistonsa, Factory Harmonizerin, avulla. Huipputeknologiamme ylittää perinteiset data-analytiikka- ja ennustejärjestelmät ja antaa tuotantolinjojen henkilökunnalle ennennäkemättömän näkyvyyden ja hallinnan monimutkaisista tuotantoprosesseistaan.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.