Työpöydän äärellä
 
 
 

Kiintokalusteiden valmistaja Koronan kirjanpito ja palkanlaskenta hoituvat Azetsilla 

 

Leppävirralla toimiva Korona (P.K. Auringonpimennys Oy) tarjoaa keittiöitä ja muita kiintokalusteita, jotka ovat täysin kotimaisia Avainlippu-tuotteita. Asiakaskunnasta noin puolet ovat kuluttajia ja puolet yrityksiä. Kalusteita menekin paljon julkisiin tiloihin, kuten päiväkoteihin ja kouluihin. Uutuutena Korona valmistaa nyt myös työpistekalusteita.

 


korona logo.png

Pitkäaikainen tilitoimisto- ja palkanlaskentakumppanuus

Azets on Korona-keittiöiden pitkäaikainen tilitoimisto ja palkanlaskennan kumppani. “Mielestäni on järkevämpää käyttää oma aikani yrityksen johtamiseen ja antaa asiaan erikoistuneiden ammattilaisten hoitaa kirjanpito ja palkanlasku. Näin pääsen helpommalla ja esimerkiksi oppisopimuksella olevien maksut menevät kerralla oikein”, sanoo Pekka Kaukonen, toimitusjohtaja.

Tutut asiantuntijat vastaavat kysymyksiin

Kaukonen arvostaa saamaansa henkilökohtaista palvelua: “Azets on iso yhtiö, mutta olen aina saanut henkilökohtaista palvelua nimetyltä asiantuntijalta. Vaikka suurin osa asioista kulkee ohjelman sisällä, on tärkeää, että tavoitettavissa on henkilö, joka tuntee meidän asiamme. Se helpottaa yhteistyötä.” Hän jatkaa: “Välillä on erityisiä kysymyksiä, kuten laskutuksen käänteisistä alv:eista, ja on hienoa saada asiantuntijan neuvoja, miten niiden kanssa pitää menetellä.”

Järjestelmän avulla yrityksen taloudellista tilannetta on helppo seurata

Taloushallinnon ohjelmisto on Kaukoselle tärkeä työkalu: “Netvisorista on helppoa tarkastella esimerkiksi osto ja myyntilaskuja sekä hyväksyä laskut. Katson jopa useamman kerran viikossa osto- ja myyntireskontraa, seuraan tuloslaskelman kehitystä ja minkä verran kukin myyjä on laskuttanut. Sähköisen taloushallinnon ansiosta luvut ovat ajan tasalla ja saan faktoihin perustuvaa tietoa yritykseni taloudellisesta tilanteesta.”

 “Kaiken kaikkiaan yhteistyö Azetsin kanssa on sujunut oikein hyvin”, summaa Kaukonen.

 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.