Työpöydän äärellä
 
 
 

Auris Energia -konserni laati ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa Azetsin tuella

 

Auris Energia (aiemmin Suomen Kaasuenergia) on kotimainen energia-alan konserni, joka tarjoaa asiakkailleen polttoainetta ja energiaa palveluina. Konserni auttaa asiakkaitaan parantamaan energiatehokkuutta puhtaimmilla ja tehokkaimmilla ratkaisuilla, joustavalla ja luotettavalla energialla sekä jatkuvalla energiankäytön optimoinnilla.

 

auris energia.png

Auris-konserni oli jo pitkään raportoinut vastuullisuudestaan säännöllisesti omistajilleen sekä viranomaisille, mutta halusi aloittaa vielä aiempaa kokonaisvaltaisemman vastuullisuusraportoinnin ja luoda ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa.

Konsernin aikaisempi vastuullisuusraportointi oli perustunut viranomaisten sekä GRESB-raportoinnin vaatimuksiin. Azets auttoi konsernia luomaan toimivan raportointipohjan ja avusti vastuullisuuteen liittyvien riskien analysoinnissa. Projekti alkoi 2021 syksyllä ja valmistui keväällä 2022

Teemme Azetsin kanssa töitä muutenkin, joten tämä projekti oli luontainen jatke sille. Saimme asiantuntevaa apua niin päästölaskentaan kuin raportointitapojemme kehittämiseen”, Auris Energia -konsernin talousjohtaja Karoliina Liimatainen sanoo.

Auris Energia mittari.jpg

Räätälöity vastuullisuusraportti Azetsin tuella

Azetsin asiantuntija auttoi laatimaan Auris-konsernille räätälöidyn vastuullisuusraportointimallin. Pohjatyönä GRESB-kysymyksiä verrattiin GRI- sekä SASB-standardien vaatimuksiin, minkä avulla saatiin luotua toimiva kokonaisuus.

Raportointimalli on myöhemmin helposti laajennettavissa vastaamaan esimerkiksi GRI-standardin vaatimuksia. Työn tuloksena syntyneessä vastuullisuusraportissa on huomioitu taloudellisen, sosiaalisen ja ympäristövastuun lisäksi myös turvallisuus.

Tutustu tarkemmin Azetsin vastullisuusraportoinnin palveluihin.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.