Työpöytä
 
 
 

BTG Instruments AB sujuvoitti Suomessa matkalaskujen käsittelyä Azets Expense -sovelluksella

Kun BTG Instruments AB, osa monikansallista sellu- ja paperiteollisuuden prosessiratkaisujen tarjoaja BTG Groupia, etsi matkalaskuratkaisua Suomen yksikköönsä, he kääntyivät Azetsin puoleen. Azets Expense -sovellus oli jo käytössä Ruotsin toimipisteessä, ja sen toimivuus oli vakuuttanut. Valinnan painopiste olikin hyvässä käyttäjäkokemuksessa.

Sujuva matkalaskujen hyväksyntäprosessi

BTG Instruments AB:lla ollaan tyytyväisiä ratkaisuun. BTG Instruments AB:n Suomen henkilökunnan matkalaskuja hyväksytään myös muissa maissa, joten sujuva hyväksymisprosessi oli tärkeä kriteeri. Hyväksymisketjutoiminto mahdollistaa sen, että laskuille voidaan roolittaa 2-vaiheinen tarkistus vaivattomasti. Esimerkiksi asiatarkistus tehdään Suomessa.

Matkalaskujen käsittely on helpottunut ja työmäärä vähentynyt

Ylläpitäjien näkökulmasta Azets Expense on ollut pidetty ratkaisu. Soila Vuorenmaa, BTG Instruments AB, kertoo: ”Matkalaskujen tarkastus on helppoa ja nopeaa, ja pienet korjaukset onnistuvat vaivatta, kuten ALV-virheiden ja väärän tilikategorian korjaukset.”

Matkustaja lataa itse kuitin tai kuvan kuitista Azets Expenseen, sovellus analysoi kuitin ja matkustajan tarvitsee vain tarkistaa, että tiedot ovat oikein. Vuorenmaa sanoo: ”Kun ylläpitäjän ei tarvitse käydä läpi kuitteja ja tehdä kirjauksia, kuten aiemmin, säästyy huomattavasti työaikaa.”

Azets Expensessä on integraatiot tulorekisteriin, maksatukseen sekä kirjanpitoon. Niiden ansiosta maksujen suorittaminen on kätevää, ja päivärahojen verotili-ilmoitusten hoitaminen on poistunut BTG Instruments AB:n ylläpitäjän tehtävistä.

 

Matkalaskujen tarkastus on helppoa ja nopeaa, ja pienet korjaukset onnistuvat vaivatta, kuten ALV-virheiden ja väärän tilikategorian korjaukset.

Soila Vuorenmaa, BTG Instruments AB

Käyttäjät ovat myös olleet tyytyväisiä Azets Expense -sovellukseen, jolla voi tehdä matka-kululaskut sekä hyväksynnät täysin mobiilisti missä ja milloin tahansa:

  • "Paras näkemäni yksittäinen IT-henkinen uudistus. Nopea ja kätevä."
  • "Ohjelma on helpottanut ja nopeuttanut matkalaskun tekoa. Se kokoaa sille lähetetyt kuvat selkeästi yhteen raporttikokonaisuudeksi."
  • "Liitteiden lähettäminen on kätevää, ja ohjelma useimmiten analysoi ne oikein. Kilometrikorvauksen laskeminen on kätevää, riittää kun antaa matkan alku- ja loppuosoitteen."
  • "Azets Expense teki meille selkeän parannuksen matkalaskujen käsittelyssä. Nyt asiat hoituvat oikein kätevästi, nopeasti ja hetkessä."
  • ”Sovellus on helppo käyttää, toimii kuten pitääkin, ja sen iPhone-sovellus on erityisen hyvä. Lisäksi matkalaskujen käsittely on nopeaa, ja kuitit ladataan hetkessä.”

BTG on monikansallinen pitkälle erikoistuneiden prosessiratkaisujen toimittaja maailmanlaajuiselle sellu- ja paperiteollisuudelle.

BTG_A-Voith Company_Logo_2019_colored_RGB.jpg

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.