Kun haet töihin Azetsille
 
 
 

Rekrytointikäytännöt, kun haet Azetsille

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia sekä ammatillisia haasteita.

Näin rekrytointi etenee, kun haet Azetsin avoinna olevaa tehtävää

  • Tutustumme hakemuksiin mahdollisimman ripeästi, minkä jälkeen jatkoon päässeet kutsutaan haastatteluun. Jos hakijaa ei valita jatkoon, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian päätöksen tehtyämme. 
  • Esihenkilö haastattelee yleensä useamman hakijan, minkä jälkeen pienempi joukko hakijoita etenee jatkoon ja tekee online-pohjaiset soveltuvuustestit. Palaute testistä annetaan 2. Haastattelussa.
  • Tehtävästä riippuen voimme myös soittaa suosittelijoille, tarkistaa luottotiedot tai kutsua sinut tapaamaan tulevia tiimiläisiä. Lopuksi valitulle henkilölle tarjotaan työsopimusta ja sovitaan työn aloituksesta. 

Avoimet hakemukset

Jos jätät avoimen hakemuksen, HR-asiantuntijamme tutustuu hakemukseen ja vinkkaa hakemuksen osaamisen ja potentiaalin mukaisesti rekrytoiville esihenkilöille. Jotta varmistat mukanaolosi sinua kiinnostavassa haussa, haethan erikseen myös yksittäisiä avoinna olevia tehtäviä. Avoimen hakemuksen voi liittää myöhemmin avoimeksi tuleviin tehtäviin.

Säilytämme hakemuksia 12 kuukauden ajan. Tämän jälkeen rekrytointijärjestelmästämme lähtee automaattinen viesti, jossa kerrotaan tietojen poistumisesta. Tässä yhteydessä on mahdollista pidentää hakemuksen säilytysaikaa vuodella eteenpäin, mikäli hakija niin haluaa. 

Voit tutustua Azetsin yksityisyydensuojaselosteeseen täällä.

Kun haet Azetsille - azetslaisia

Töihin asiakkaallemme

Rekrytointikonsulttimme rekrytoivat myös asiakkaillemme. Tutustu asiakkaidemme avoimiin työpaikkoihin.

Katso myös asiakkaidemme työpaikat