top banner image
 
 
 

Avoimet työpaikat

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia kehittymismahdollisuuksia sekä ammatillisia haasteita.

Näihin tehtäviin haemme uutta azetslaista juuri nyt. Jos kiinnostavaa tehtävää ei ole tällä hetkellä avoinna, voit jättää meille avoimen hakemuksen

 
 
Avoimet työpaikat
Kaupunki
Mepco-konsultti
Helsinki Tampere Jyväskylä
Hae
Palkanlaskennan asiantuntija
Helsinki Lappeenranta Tampere Jyväskylä
Hae

Näin rekrytointi etenee, kun haet Azetsin avoinna olevaa tehtävää

Tutustumme hakemuksiin mahdollisimman ripeästi, minkä jälkeen jatkoon päässeet kutsutaan haastatteluun. Jos hakijaa ei valita jatkoon, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian päätöksen tehtyämme. 

Esimies haastattelee yleensä useamman hakijan, minkä jälkeen pienempi joukko hakijoita etenee jatkoon ja tekee online-pohjaiset soveltuvuustestit. Palaute testistä annetaan 2. haastattelussa.

Tehtävästä riippuen voimme myös soittaa suosittelijoille, tarkistaa luottotiedot tai kutsua sinut tapaamaan tulevia tiimiläisiä. Lopuksi valitulle henkilölle tarjotaan työsopimusta ja sovitaan työn aloituksesta. 

Jos jätät avoimen hakemuksen, HR-asiantuntijamme tutustuu hakemukseen ja vinkkaa hakemuksen osaamisen ja potentiaalin mukaisesti rekrytoiville esimiehille. Jotta varmistat mukanaolosi sinua kiinnostavassa haussa, haethan erikseen myös yksittäisiä avoinna olevia tehtäviä. Avoimen hakemuksen voi liittää myöhemmin avoimeksi tuleviin tehtäviin. 

Voit tutustua Azetsin yksityisyydensuojaselosteeseen täällä.

Töihin asiakkaallemme

Rekrytointikonsulttimme rekrytoivat myös asiakkaillemme. Tutustu asiakkaidemme avoimiin työpaikkoihin.

Katso myös asiakkaidemme työpaikat