Miehet kokouksessa seisten
 
 
 

Työsuhdejuristi palveluksessasi

Työsuhdejuristeiltamme apu työsuhdeosaamista vaativiin tilanteisiin helposti ja joustavasti kaikilla työsuhdejuridiikan osa-alueilla.

Ota yhteyttä 

 

Henkilöstöasioiden huolellinen hoitaminen edellyttää tietoa työlainsäädännöstä, työehtosopimuksista ja vakiintuneista käytännöistä. Huolimattomuus voi tulla työnantajalle kalliiksi sekä rahallisesti että organisaation maineen kannalta. Työsuhdejuristimme tuntevat työelämän kiemurat ja sudenkuopat. He auttavat sinua mielellään asioiden saattamisessa kuntoon.

Työsuhdejuristi neuvoo kaikilla työsuhdejuridiikan osa-alueilla

Azetsin työsuhdelakimies on apunasi muun muassa seuraavissa asioissa:

 

Kustannustehokasta palvelua kertaluontoisesti tai jatkuvasti

Suurin osa asioista saadaan hoidettua alle tunnissa, joten sinun ei tarvitse pelätä yllättävästi syntyviä valtavia juristipalkkioita. Suuremmissa toimeksiannoissa annamme alustavan arvion toimeksiannon kestosta eikä asiakas sitoudu enempään. Jos tarvetta arvion ylitykseen on, siitä keskustellaan ajoissa etukäteen.

Työsuhdejuristimme ovat apunasi kertaluontoisten asioiden kuntoon saattamisessa tai jatkuvasti - yrityksesi tarpeista riippuen.

Kertaluontoiset työsuhdejuridiset projektit

Jatkuvan palvelun sopimus

  • Jos tarvitset työsuhdelakimiehen apua säännöllisemmin, neuvontapalvelumme avulla sinulla on käytössäsi työsuhdejuristi palveluna.
  • Teemme kanssasi palvelusopimuksen, joka oikeuttaa sinut saamaan meiltä työoikeudellista tukea silloin, kun sitä itse tarvitset.
  • Kun tarvitset apua, otat työsuhdejuristiimme yhteyden puhelimella tai sähköpostilla.
  • Palvelulla on tuntiveloitus toteuman mukaan. Maksat vain käyttämästäsi työsuhdelakimiehen palvelusta, mitään kiinteää vähimmäisveloitusta ei ole.

 

kuinka palvelemme piirroskuva

Työsuhdejuridista valmennusta

Jokapäiväisen neuvontatyön lisäksi työsuhdejuristimme järjestävät koulutuksia työsuhdeasioissa. Valmennusten kesto vaihtelee tarpeesi mukaisesti muutamasta tunnista muutamaan päivään. Valmennamme niin johtoa, esimiehiä kuin asiantuntijoitakin. Työsuhdejuristimme auttavat sinua kokoamaan tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.

Työsuhdejuridinen valmennus voidaan räätälöidä tarpeen mukaan työsuhteen eri osa-alueilta. Valmennukset voidaan toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai Azetsin toimitiloissa.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Tutustu hyödyllisiin työsuhdejuridiikan oppaisiimme

Opas
Yhteistoiminta­menettely muutostilanteissa

Cover_ Yhteistoimintamenettely muutostilanteissa_2022_299x278px.jpg

Tutustu oppaaseen 

Opas
Ohjeita mahdollisten työtaistelujen varalle

Ohjeita mahdollisten työtaistelujen varalle

Tutustu oppaaseen

Opas
Miten teen hyvän työsopimuksen?

Miten teen hyvän työsopimuksen -opas

Tutustu oppaaseen