Miehet kokouksessa seisten
 
 
 

Työsuhdejuristi yrityksesi palveluksessa

Työsuhdejuristeiltamme apu organisaatiosi työsuhdeosaamista vaativiin tilanteisiin helposti ja joustavasti kaikilla työsuhdejuridiikan osa-alueilla.

Ota yhteyttä 

Henkilöstöasioiden huolellinen hoitaminen edellyttää tietoa työlainsäädännöstä, työehtosopimuksista ja vakiintuneista käytännöistä. Ammattitaitoisesti hoidetut henkilöstöasiat lisäävät luottamusta työnantajan ja työntekijän välillä, edistävät positiivista työnantajamielikuvaa ja säästävät työnantajan joskus vakaviltakin seuraamuksilta.

Työsuhdejuristimme tuntevat työelämän kiemurat ja sudenkuopat. Autamme työnantajia kaikilla työsuhdejuridiikan osa-alueilla luottamuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Toimintatapamme on ammattimainen, käytännönläheinen ja ihmistä kunnioittava.

Kustannustehokasta työsuhdejuridista palvelua kaiken kokoisiin tarpeisiin

Osana laajaa HR-palveluvalikoimaa tarjoamme työsuhdejuridiikan erityisosaamista joustavasti tarpeittesi mukaan. Työsuhdejuristimme ovat apunasi aina tarpeen tullen, kertaluontoisina projekteina tai vuokrapalveluna - yrityksesi tarpeista riippuen. Työsuhdejuridiikan palveluissa hyödynnämme tarvittaessa laajaa, moniammatillista HR- ja yritysjuridiikan asiantuntijoiden verkostoamme.

Työsuhdejuridiset asiantuntijapalvelut

Työsuhdejuristeiltamme saat avun päivittäisiin työsuhdeasioihin helposti ja nopeasti, silloin kun sitä tarvitset. Saat työsuhdejuridista neuvontaa ketterästi, muuttuvissa tilanteissa nopealla aikataululla puhelimitse tai sähköpostitse. 

Tyypillisiä teemoja ovat:

  • Työsuhdeasiat
  • Lakisääteiset suunnitelmat
  • Haastavat johtamistilanteet
  • Henkilöstöä koskevat ohjeistukset ja käytännöt
  • Johdon ja esimiesten sparraus

Työsuhdejuridiikan projektit

Neuvonnan lisäksi tuemme ja toteutamme laajempia työsuhdejuridisia prosesseja kuten muutosneuvottelut (ent. YT-neuvottelut), asiakirjojen, suunnitelmien ja dokumenttien laadinta (esim. työsopimus, johtajasopimus, toimitusjohtajasopimus). 

 

työsuhdejuristi neuvoo

Työsuhdejuridiikan valmennukset 

Juridiikan konsultoinnin lisäksi työsuhdejuristimme tarjoavat koulutuksia työsuhdeasioissa. Valmennusten sisältö ja kesto räätälöidään tarpeesi mukaan. Valmennamme niin johtoa, esihenkilöitä kuin työntekijöitäkin.

Tyypillisiä työsuhdejuridiikan valmennusaiheita ovat mm. esihenkilövalmennukset, työsuhteen ehdot, vuosilomat, työnantajan ja työntekijän vastuut. Valmennukset ovat toteutettavissa yksittäisinä koulutuksina tai ne voidaan suunnitella useammista moduuleista koostuviksi valmennuskokonaisuuksiksi. Työsuhdejuristimme auttavat sinua kokoamaan tarpeeseesi sopivan kokonaisuuden.

Työsuhdejuridiikan valmennukset voidaan toteuttaa virtuaalisesti, asiakkaan tiloissa tai Azetsin toimitiloissa. Valmennuskielinä ovat suomi ja englanti.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Tutustu hyödyllisiin työsuhdejuridiikan oppaisiimme

Opas
Yhteistoiminta­menettely muutostilanteissa

Yhteistoimintamenettely muutostilanteissa -opas

Tutustu oppaaseen 

Opas
Ohjeita mahdollisten työtaistelujen varalle

Ohjeita mahdollisten työtaistelujen varalle

Tutustu oppaaseen

Opas
Miten teen hyvän työsopimuksen?

Miten teen hyvän työsopimuksen -opas

Tutustu oppaaseen