Työsuhdejuridiset palvelut

Tuskastuttaako työlainsäädännön tunteminen? Kaipaatko apua työsuhdeasioiden hallintaan?  Työsuhdejuridisista palveluistamme saat avun työsuhdeosaamista vaativiin tilanteisiin helposti ja joustavasti. Autamme niin työsuhdeasioiden kuntoon laittamisessa kuin arjen työsuhdekysymyksissäkin. Kokeneet lakimiehemme avustavat kaikissa työsuhteisiin liittyvissä juridisissa asioissa, työyhteisön hyvinvointiin ja muutoksiin liittyvissä projekteissa ja lakisääteisissä suunnitelmissa

Palvelemme sinua myös työsuhdeasioiden neuvontapalvelun avulla akuuteissa kysymyksissä, konsultoimme sinua juridista osaamista vaativissa projekteissa ja autamme haastavissa erimielisyystilanteissa, esimerkiksi kun neuvotteluissa on mukana ammattiliitto tai asianajotoimisto. Kun työsuhdeasioiden paletti on kunnossa, voit käyttää aikasi muuhun. Voit keskittyä omassa roolissasi olennaiseen ja jättää aikaa vievät työsuhdeasioiden osaamista vaativat tehtävät meidän osaaviin käsiimme.

Työsuhdeneuvonta - HR Legal Help

Työsuhdelakimies apunasi

Eikö aikasi riitä työsopimuslain pykälien ja työehtosopimusten tulkitsemiseen, saati työsuhdekysymysten selvittelyyn? Autamme HR Legal Help -neuvontapalvelulla esimiehiä, työnantajia ja yrittäjiä arjen työsuhdeasioihin liittyvissä kysymyksissä. Työsuhdelakimiehemme vastaa kysymyksiisi silloin kun apua tarvitset. Saatte käyttöönne työsuhdeasioihin perehtyneen lakimiehen. Palvelusopimukseen nimetään ne henkilöt yrityksestänne, joilla on oikeus käyttää palvelua ja maksatte aina vain käyttämästänne palvelusta.

Tuki tarpeen mukaan

Neuvontapalvelu perustuu aina työlainsäädäntöön ja työehtosopimukseen. Sovittaessa otamme myös huomioon yrityksessä noudatettuihin käytäntöihin, jotka on dokumentoitu meille toimitettuun tai meidän avullamme toteutettuun henkilöstökäsikirjaan. Tarvittaessa katselmoimme jo olemassa olevat ohjeistukset ennen palvelun käyttöönottoa. Saat tarvitsemasi tuen työsuhdeasioissa nopeasti haluamassasi laajuudessa ja maksat vain käyttämästäsi palvelusta. Helppoa ja vaivatonta.

Suosittu "Työoikeuden ydin" -kurssi nyt videotallenteina

Järjestimme työoikeuden ydinasioihin pureutuvan kurssin webinaarina. Kurssi on jaettu neljään aihealueeseen ja sen videotallenteet ovat katsottavissasi ilmaiseksi. Käytä tieto hyödyksesi ja lataa tallenteet. 

Työoikeuden ydin, 1. osa

Aihealueet: työsuhteen normit, työsuhdemuodot, työsopimuksen sisältö

Lataa webinaaritallenne

Työoikeuden ydin, 2. osa

Aihealueet: työaikamuodot, vuosiloma

  Lataa webinaaritallenne

Työoikeuden ydin, 3. osa

Aihealueet: sairaslomat, väärinkäyttö, lapsi sairaana
 

Lataa webinaaritallenne

Työoikeuden ydin, 4. osa

Aihealueet: Työsuhteen päättyminen
 

Lataa webinaaritallenne

Työsuhdejuridiset projektit

Kaipaatko laajempaa tukea työsuhdelakien tuntemusta vaativissa asioissa? Saat apua helposti myös haastavampiin työsuhdeasioihin tarvitsemassasi laajuudessa. Azetsin työsuhdelakimies on tukenasi erilaisissa juridista osaamista vaativissa projekteissa organisaationne tarpeiden mukaan. Tällaisia ovat mm. tuki YT-neuvotteluihin, fuusioihin ja muihin työpaikan erityistilanteisiin kuten yksittäisiin työsuhteisiin liittyviin erimielisyysneuvotteluihin. Työsuhdejuristimme voi tukea työtäsi osallistumalla paikan päällä järjestettäviin erillisiin neuvotteluihin.

Työsuhdejuristimme tukee kaikissa työsuhteen elinkaareen liittyvissä erityistilanteissa, esimerkiksi:

 • Yhteistoimintaneuvottelut, irtisanomiset, lomautukset
 • Konsultointi ja avustaminen esim. työsopimusten tekemisessä tai yksittäistä työntekijää koskevassa erimielisyysasiassa
 • Työehtojen harmonisointi esim. fuusiotilanteessa
 • Työsuhteen päättämistilanteet, varoitusmenettely

Työsuhteisiin liittyvät ohjeet ja käytännöt

Uupuuko henkilöstösuunnitelma, häkellyttääkö lakisääteisten suunnitelmien viidakko? Toteutamme kanssanne tarvittavat lakisääteiset suunnitelmat kuntoon ja autamme dokumentoimaan hajallaan olevat ohjeet ja säännöt sähköiseksi henkilöstökäsikirjaksi.

Henkilöstöä koskevat asiat yksiin kansiin

Käymme kanssanne läpi olemassa olevat henkilöstökäytännöt ja koostamme niistä selkeän henkilöstökäsikirjan. Käsikirjan sisältö määritellään yhdessä siten, että se vastaa yrityksenne tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Lopputuloksena käytännöt ja ohjeet löytyvät yhdestä paikasta esimiesten saatavilla. 

Lakisääteiset suunnitelmat vaatimuksia vastaamaan

Katselmoimme mitkä lakisääteiset suunnitelmat organisaatioltanne vaaditaan ja työstämme ne yhdessä kanssanne kuntoon niin, että ne täyttävät lain asettamat vaatimukset.

 • Yhteistoimintalain mukaiset henkilöstö- ja koulutussuunnitelmat
 • Tasa-arvosuunnitelma
 • Yhdenvertaisuussuunnitelma
 • Henkilörekisteriselosteet
 • Sähköpostiohje
 • Työterveyshuollon toimintasuunnitelma
 • Päihdeohjelma

Lisää työsuhdejuridiikkaa blogissamme

 

Ota yhteyttä, kerromme lisää

Mika Pahlsten

Mika Pahlsten
Legal Advisor
puh. 050 325 7275
mika.pahlsten@azets.com

Katriina Huhtala

Katriina Huhtala
Legal Advisor
puh. 050-597 5066
katriina.huhtala@azets.com

Ota yhteyttä

Myynnin puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.