top banner image
 
 
 

Ketterät palvelut ja raportointiratkaisu

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut -asiakastarina

Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluille ketterät palkka- ja HR-palvelut 

Azets on ollut Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n eli HY247:n ulkoistetun palkanlaskennan ja järjestelmien palveluntarjoaja yrityksen perustamisesta 2018 alkaen. Yhtiön palveluksessa on reilu 300 työtekijää, joiden palkoista Azets huolehtii. Lisäksi HY247 on hankkinut Azetsilta HR-järjestelmän, M2-matkalaskujärjestelmän ja Azets Discover -raportointityökalun.

Azets valikoitui kilpailutuksessa HY247:n kumppaniksi, koska pystyi ulkoistettujen palkkapalveluiden lisäksi tarjoamaan muita HR-palveluita sekä luomaan uudelle yhtiölle ketterät, sujuvat ja sähköiset HR-prosessit yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Yhteistyö alkoi prosessien ja toimintamallien määrittelemisellä sekä HR-käytäntöjen ja Mepco HRM Webin itsepalvelutoiminnallisuuksien kouluttamisella. Ulkoistetut palkkapalvelut käynnistettiin tammikuussa 2018.

 

Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön Azetsin kanssa. Käyttöönottoprojekti sujui laadukkaasti ja aikataulussa uuden yhtiön perustamiseen liittyvistä kiireistämme huolimatta. Azetsin asiantuntemuksen ja vinkkien avulla saimme luotua prosessit, jotka helpottavat arkipäiväämme.

Sari Hänninen
Hallintojohtaja, Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut

 

”Olemme iloisia, että Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut valitsi meidät kumppanikseen osaamisemme ja kattavan palvelutarjontamme perusteella. Tuemme mielellämme asiakkaitamme prosessien ja palveluiden muotoilemisessa siten, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla asiakasyritystemme liiketoimintaa”, toteaa Azets Suomen toimitusjohtaja Ulla Nikkanen.

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut hyödyntävät myös Azets Discover raportointityökalua 

HY247:lla on käytössään Azets Discover -raportointityökalun. Se on business intelligence -järjestelmä, joka kokoaa tiedot helposti luettavaan graafiseen muotoon.

"Azets Discoverilla on tällä hetkellä äärimmäisen iso merkitys pitkän tähtäimen henkilöstösuunnitelman ja koulutussuunnitelman tekemisessä. Pystymme luomaan sen avulla erilaisia trendejä ja esimerkiksi ennustamaan eläköitymisiä", kertoo Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden hallintojohtaja Sari Hänninen.

Tietoa Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:stä

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston omistama inhouse-yhtiö, joka vastaa yliopistokonsernin omistuksessa ja yliopiston käytössä olevien kiinteistöjen ja toimitilojen palveluista. Toimitiloja on noin 300 rakennuksessa ja yhtiössä työskentelee noin 300 henkilöä.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.