top banner image
 
 
 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut

Referenssitarina

Tietoa Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:stä

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy on Helsingin yliopiston 100 % omistama inhouse-yhtiö, joka vastaa yliopistokonsernin omistuksessa ja yliopiston käytössä olevien kiinteistöjen ja toimitilojen palveluista. Toimitiloja on noin 600 000 m2 yli 300 rakennuksessa. Yhtiön palvelut jakaantuvat neljään palvelualueeseen: ylläpitopalvelut, siivouspalvelut, käyttäjäpalvelut ja rakennuttamispalvelut, joissa työskentelee yhteensä noin 300 henkilöä. 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluille ketterät palkka- ja HR –palvelut 

Helsingin yliopisto kilpailutti kesällä 2017 ulkoistetut palkkapalvelut sekä HR-järjestelmähankinnan 1.1.2018 aloittavalle Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:lle. Haussa oli kumppani, joka pystyy ulkoistettujen palkkapalveluiden lisäksi tarjoamaan tarvittaessa myös muita HR-palveluita sekä luomaan uudelle yhtiölle ketterät, sujuvat ja sähköiset HR-prosessit yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Projekti Azetsin kanssa starttasi lokakuussa 2017 prosessien ja toimintamallien määrittelyllä ja jatkui tiivistahtisena vuoden loppuun, jolloin uuden yhtiön esimiehet ja henkilöstö koulutettiin HR-käytäntöihin sekä Mepco HRM Webin itsepalvelutoiminnallisuuksien käyttöön. Ulkoistetut palkkapalvelut käynnistettiin tammikuussa 2018.

”Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön Azetsin kanssa. Käyttöönottoprojekti sujui laadukkaasti ja aikataulussa uuden yhtiön perustamiseen liittyvistä kiireistämme huolimatta. Azetsin asiantuntemuksen ja vinkkien avulla saimme luotua prosessit, jotka helpottavat arkipäiväämme”, kertoo hallintojohtaja Sari Hänninen Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluista.

”Olemme iloisia, että Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut valitsi meidät kumppanikseen osaamisemme ja kattavan palvelutarjontamme perusteella. Tuemme mielellämme asiakkaitamme prosessien ja palveluiden muotoilemisessa siten, että ne tukevat parhaalla mahdollisella tavalla asiakasyritystemme liiketoimintaa”, toteaa Azets Suomen toimitusjohtaja Ulla Nikkanen.

 

Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut hyödyntävät myös Azets Discover raportointityökalua 

Azets vastaa Helsingin kiinteistöpalveluiden palkanlaskennasta sekä toimittaa HR-järjestelmän, M2-matkalaskujärjestelmän ja Azets Discover -raportointityökalun. 

"Azets Discoverilla on tällä hetkellä äärimmäisen iso merkitys pitkän tähtäimen henkilöstösuunnitelman ja koulutussuunnitelman tekemisessä. Pystymme luomaan sen avulla erilaisia trendejä ja esimerkiksi ennustamaan eläköitymisiä", kertoo Helsingin yliopiston kiinteistöpalveluiden hallintojohtaja Sari Hänninen.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.