Työpöytä
 
 
 

Berggren

Referenssitarina

Rekrytointipalvelut Azetsilta

"Me Berggrenillä rekrytoimme suhteellisen harvoin henkilöitä sisäisiin palvelurooleihin, ja kun rekrytointitarve ilmenee, käännymme aina asiantuntijan puoleen. Azetsin kanssa rekrytoimme itsellemme täysin uuteen rooliin taloushallintoon Business Controllerin ja olemme hyvin tyytyväisiä rekrytoinnin lopputulokseen sekä yhteistyöhön Azetsin kanssa.


Azets teki perusteellista työtä oikean henkilön löytämiseksi. Erityisen tyytyväinen olen prosessin aikana tehtyihin briiffauksiin ja yhteenvetoihin, joiden perusteella meidän oli helppo jatkaa rekrytointia ja syventää ymmärrystämme hakijoista. Saimme kuulla hakijoilta myös, että alkuhaastattelut toteutettiin mukavassa hengessä ja hakijakokemus oli positiivinen. Palvelun hinta-laatusuhde oli mielestäni hyvä. En keksi Azetsin palvelusta mitään parannettavaa! Näkisin että Azets on myös tulevaisuuden rekrytointitarpeissamme erinomainen vaihtoehto kumppaniksemme!"

Kati Sasse, Henkilöstöjohtaja, Berggren Oy

 

Tutustu Azetsin rekrytointipalveluihin.

Berggren on täyden palvelun IPR-talo, joka luo monipuolisella osaamisella mahdollisuuksia asiakkaidensa menestymiselle.

 

 

 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.