työpöydän ääressä
 
 
 

Tecnotree ulkoisti palkanlaskentapalvelut Azetsille

Referenssitarina

Tecnotree arvostaa Azetsin palkkapalveluiden asiantuntemusta ja helppokäyttöisyyttä

Tecnotree auttaa tietoliikennepalveluiden tarjoajia kehittämään liiketoimintaansa kohti digitaalisen palvelujen markkinapaikkoja.

Tecnotree logo

Technotree päätyi valitsemaan Azetsin palkanlaskentapalvelut, koska Azetsilla oli tarjota tarpeeseen sopiva ulkoistettu palkkapalvelu kilpailukykyiseen hintaan sekä sähköiset työkalut mm. lomien ja poissaolojen hallintaan.

Palkanlaskennan ulkoistamisen keskeisimmät hyödyt liittyvät prosessien sujuvoitumiseen, kun henkilöstö ja esimiehet näkevät mm. lomasaldot reaaliaikaisesti helppokäyttöisestä portaalista. Yhteistyö Azetsin palkkapalvelutiimin kanssa sujuu hyvin ja Azetsilla on kattava verkosto asiantuntijoita auttamaan asiakasta myös haasteellisemmissa palkanlaskentaan ja työsuhdeasioihin liittyvissä tilanteissa.

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet. Lue lisää palkanlaskennasta.

 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.