Töissä työpöydän ääressä
 
 
 

Sysmän Ikkuna ja Ovi

Referenssitarina

"Sysmän Ikkuna ja Ovi Oy on 62 vuotta vanha perheyritys. Valmistamme laadukkaita ja säänkestäviä Päijänne-ovia Suomen vaativiin olosuhteisiin. Itse olen työskennellyt perheyhtiössämme koko työurani ajan.

Kehitämme parhaillaan liiketoimintaamme ja tulemme kohtaamaan matkan varrella kasvun haasteita, joten pyysimme sparrausapua Azetsilta. Saimme paikalle näkemyksellisen, analyyttisen ja teräväkatseisen konsultin suunnittelumme tueksi. Asiantuntijapalveluissa hyvä henkilökemia on tärkeää, mutta palvelua ostaessaan ei etukäteen voi tietää, miten se konsultin kanssa tulee toimimaan.

Azetsin konsultti tunsi hyvin pk-sektorin haasteet ja hänen kanssaan henkilökemia toimi hyvin. Liiketoimintakonsultin käyttäminen tuo totuttuihin toimintamalleihin uutta dynamiikkaa ja tehty panostus tulee iskukykynä takaisin".

Päjänne ovet logo

Matti Sireni, Yrittäjä, tuotteen ja tuotannon kehittäminen, talous ja myynti

 

Tutustu tarkemmin Azetsin johtamisen kehittämisen palveluihin

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.