Työpöytä
 
 
 

HONOR

Referenssitarina

Teknologia- ja älypuhelinjätti HONOR luottaa Suomessa Azetsiin

 

Azetsilla korostuu erityisesti kokemus kaltaistemme yritysten kanssa toimimisesta. Se näkyy palvelualttiutena, proaktiivisena toimintana sekä asiakkaan kuuntelemisena. Koemme, että palvelun laatu on erinomaisella tasolla”, HONORin maajohtaja Guo Hu toteaa.

Azets on innovatiivisia älylaitteita valmistavan HONOR Technologies Finland Oy:n palkkahallinnon kumppani. HONOR on perustettu vuonna 2013 ja sen henkilöstömäärä maailmanlaajuisesti on yli 11 000. Suomessa HONORilla on erityisesti tutkimus- ja tuotekehitystoimintaa.

honor logo.png

Azetsin kansainvälinen osaaminen vakuuttaa

Azets tuottaa HONORille kokonaisvaltaisesti lakien, työehtosopimusten ja HONORin sisäisten käytäntöjen mukaisen palkanlaskennan, sisäisen raportoinnin ja viranomaisraportoinnin. HONOR valitsi Azetsin kumppanikseen HONORin toimialaan ja kansainvälisiin tilanteisiin liittyvän osaamisensa vuoksi. HONORin Suomen HR-johtaja Benjamin Fan sanoo: ”Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ja osaamiseen kompleksisissakin asioissa.

Azetsin osaamisesta on ollut erityistä apua HONORille muun muassa asiantuntijoiden ja lähetettyjen työntekijöiden kansainvälistä palkanlaskentaa koskevissa asioissa, jotka ovat HONORilla arkipäivää. Palkanlaskennan lisäksi Azets tukee HONORia tarjoamalla näkemystä ja ehdotuksia HONORin toimialan hyviin käytäntöihin liittyen.

Lakipalvelut saman katon alta säästävät HONORilta vaivaa ja aikaa

Palkkahallinnon lisäksi Azets tarjoaa HONORille tarpeen mukaan konsultointia työoikeuden ja kansainvälisen verotuksen saralla. Azetsin eri alojen asiantuntijat työskentelevät tiiminä HONORille siten, että HONOR saa Azetsilta kokonaisvaltaisesti palveluja työsuhteisiin ja palkansaajien verotukseen liittyen. HONOR arvostaa yhteistyössä sitä, että Azetsilta laaja-alaisesti palvelua ja tieto liikkuu asiantuntijoiden välillä joustavasti.

On hienoa, että Azets pystyy tarjoamaan meille myös lakipalveluita. Saamme näin tutulta yhteistyökumppanilta apua tarpeemme mukaan myös vaativampiin työoikeuden ja verotuksen kysymyksiin. Azetsin asiantuntijat jakavat tarpeelliset tiedon keskenään ja meidän ei tarvitse selittää samoja asioita moneen kertaan.”, Fan kertoo.

Azetsin avulla HONOR säästää aikaa ja vaivaa. Kaikki palvelut ovat HONORin saatavilla kenen tahansa Azetsin asiantuntijan kautta, sillä asiakkaan kysymyksiä ratkotaan yhdessä.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.