top banner image
 
 
 

Azets tukee Kempowerin globaalia kasvua

Päätös ulkoistaa taloushallinto Azetsille mahdollistaa Kempowerille keskittymisen omaan ydinliiketoimintaansa. 

 

Kempower Oyj:n tavoite on olla maailman halutuin elektronisten ajoneuvojen latausasema. Kun Kempower listautui pörssiin, se päätti hankkia tilitoimistokumppanin, jonka kanssa taloushallintokin kehittyy kansainvälistä kasvua tavoittelevan pörssiyhtiön vaatimusten mukaisesti.

Listautumisen jälkeen Kempower oli päätöksen edessä: ryhtyäkö rakentamaan osaamista talon sisälle vai ulkoistaako kirjanpitoon, maksamiseen ja ostoreskontraan liittyvät asiat. 

Koska yhtiö toimii uudella ja innovatiivisella toimialalla, sekä tavoittelee kovaa kasvua, he päättivät ulkoistaa taloushallinnon. Tämä päätös mahdollistaa Kempowerille keskittymisen omaan ydinliiketoimintaansa. 

Kempowerin asiakaskokemuksia Azetsista

Kumppanikseen yritys valitsi Azetsin

“Halusimme vahvan kumppanin, joka pystyy hoitamaan arkisen taloushallinnon pyörittämisen ja toimisi meidän kasvun rakentamisen kumppaninamme”, kuvailee Kempowerin talousjohtaja Jukka Kainulainen yhteistyön taustoja.

Tavoitteessa onkin onnistuttu. Kempowerin transaktioiden määrä tuplaantui jo ensimmäisen yhteistyövuoden aikana ja Azets on pystynyt skaalaamaan palveluitaan.

Parempi tuottavuus

Nykyään Azets hoitaa päivittäisen kirjanpidon sisältäen tiliotteet, osto- ja matkalaskut ja niiden maksatuksen. Yhteistyö Azetsin kanssa kuitenkin alkoi kirjanpitojärjestelmän ja ostolaskujärjestelmän käyttöönotoilla ja palvelinvaihdoksilla.

“Palveluiden siirto meni erittäin hienosti”, Kainulainen kehuu. Vaikka ohjelmistot eivät olleet Azetsin omia, yritys on muun muassa määritellyt prosesseja ohjelmistopalveluiden tarjoajille ja testannut palveluiden toimivuuden ennen niihin siirtymistä.

Kainulainen on ollut lisäksi tyytyväinen lisäarvoon, jota kumppanuus Azetsin kanssa on heille tuonut. “Azets on pystynyt tuomaan palveluihin tuottavuutta. Sen nostaisin ehdottomasti highlightina meidän yhteistyöstämme”, hän jatkaa. 

 

 

Kempowerin latausratkaisu

Kehittyminen yhteisenä arvona

Kainulainen on toiminut läheisessä yhteistyössä Azetsin kanssa ja hänellä on pelkkää hyvää sanottavaa työn laadusta, sekä henkilöstön ammattitaidosta.

“Meillä on ollut tosi dedikoitunut tiimi Azetsilta. Olen kyllä ollut tyytyväinen meidän yhteistyöhömme”, Kainulainen kertoo.

Kempower on pystynyt lunastamaan sijoittajiensa odotukset arvonnoususta, ja yrityksen suunta onkin voimakkaasti eteenpäin. Yritykselle on erityisen tärkeää, että sillä on yhteistyökumppanit, joiden kanssa opitaan yhdessä uutta.

“Aiomme jatkaa Azetsin kanssa tästä eteenpäinkin. Pyrimme molemmin puolin pöytää kehittymään ja kehittämään, mistä molemmat hyötyvät. Voisin ehdottomasti suositella Azetsia”, Kainulainen kiteyttää.

Tietoa Kempowerista 

Kempower Oyj suunnittelee, valmistaa ja kaupallistaa henkilöautojen, hyötyajoneuvojen, raskaan liikenteen, työkoneiden, sähköisen merenkulun, satamalaitteiden sekä rakennus- ja kiinteistöalan sähkölatauslaitteita ja -ratkaisuja. Lisää tietoa Kempowerista

 

Kempower logo

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.