Nainen rekrytointihaastattelussa
 
 
 

Rekrytointipalvelut laadukkaasti ja luotettavasti

Rekrytointi-, henkilöarviointi- ja työnantajakuvapalvelut: Rekrytointia täsmällisesti ja tehokkaasti yrityksenne tarpeeseen.

 

Rekrytointipalvelut yrityksesi tarpeisiin

Haemme tarvitsemasi osaajat valintasi mukaan rekrytointitoimeksiantona tai jatkuvana rekrytointipalveluna. Toteutamme asiantuntija-, päällikkö- ja johtajahaut laadukkaasti, kuten myös valintapäätöksiin lisäarvoa tuovat henkilöarvioinnit. Lisäksi saat meiltä rekrytoinnin ja työnantajakuvan kehittämisen palveluita.

Olemme teille kumppani, jonka kanssa saavutatte hyviä tuloksia valitsemastanne yhteistyömuodosta riippumatta. Osoituksena tästä, monet asiakkaamme eri toimialoilta palaavat uudestaan luoksemme ja suosittelevat meitä muillekin.

kasvoton mies ikoni

Rekrytointitoimeksianto on tehokas täsmäratkaisu

Toteutamme rekrytoinnin kustannustehokkaasti, laadukkaasti ja hakijaystävällisesti työnantajakuvaa edistäen. Hoidamme rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisesti tai yhdessä valitun osan siitä. Vastaamme prosessin läpiviennistä ja yhteistyön tekeminen kanssamme on vaivatonta.

Lue lisää rekrytoinnista toimeksiantona

suorahaku täysosuma ikoni

Suorahaku tuloksellisesti

Headhunter palveluksessasi: suorahaun avulla löydämme kiinnostavat osaajat varmasti ja tehokkaasti sekä huolehdimme kanssanne laadukkaasta ja kohderyhmää puhuttelevasta rekrytointiviestinnästä. Ilmoitushaku tavoittaa vain aktiivisessa työnhaussa olevat, jolloin jopa 70 % kohderyhmästä jää tavoittamatta. Suorahaulla maksimoit onnistumisen mahdollisuudet.

Lue lisää suorahausta

osaamisen jakaminen ikoni

Modernin rekrytoinnin huippuosaaminen käyttöösi In-house rekrytointipalveluna

Rekrytoinnin huippuosaajat saatte meiltä palveluna jatkuvaan tai tilapäiseen tarpeeseen. Onpa ongelmana osaajien löytämisen vaikeus, rekrytoinnin resurssien tai osaamisen vajaus, tarjoamme käyttöönne palvelun ja ammattitaidon, jolla haasteet ratkaistaan. Toimimme valinnan mukaan joko yrityksenne järjestelmillä tai tarjoamme käyttöönne Azetsin työkalut.

henkilöarviointi ikoni

Henkilöarvioinnilla selkeää lisäarvoa

Ammattimaisesti toteutettu soveltuvuusarviointi tukee rekrytointipäätöksen tekemistä ja vähentää virhevalinnan riskiä. Modernein menetelmin toteutettu selkokielinen henkilöarviointi antaa tärkeää tietoa sekä rekrytoijalle että hakijalle. Toteutamme arviointeja myös osana johdon ja työyhteisöjen kehittämishankkeita.

Lue lisää henkilö- eli soveltuvuusarvioinnista

rekrytointivalmennus ikoni

Rekrytoinnin uudistamiseen tukea valmennuksilla ja kehitysprojekteilla

Kehitämme kanssanne rekrytointiprosesseja ja työnantajamielikuvaa, autamme teitä rekrytointijärjestelmän valinnassa ja käyttöönotossa sekä syvennämme rekrytointiosaamistanne.

Lue rekrytoinnin kehittämisestä

Kun rekrytoimme yrityksellesi, lupaamme:

  • toteutuksesta vastaa kokenut rekrytointikonsultti, jolla on monipuolinen kokemus eri toimialojen rekrytoinnista
  • toimeksiannon tueksi saumattomasti toimivan kokeneen tiimin täsmäosaamisen
  • toimivan ja tiiviin yhteistyön rekrytoivan esimiehen ja HR:n kanssa
  • huolellisen perehtymisen avoimeen tehtävään, toimintaympäristöön ja organisaatiokulttuuriinne
  • ripeän toteutuksen modernien työvälineiden avulla
  • laadukkaan ja hyvän henkilöarviointikäytännön mukaisen soveltuvuusarvioinnin
  • erinomaisen hakijakokemuksen ja työnantajakuvaanne edistävät toimenpiteet

 

kaksi naista keskustelee rekrytointitarpeista

Tutustu rekrytointiblogeihimme

8.11.2019: Arvato's talented Legal Team would love to welcome a new colleague, Head of Legal, to join their Finnish organization 

Arvato Finance Solutions is a trusted financial services partner for businesses. We like to think we are the backbone of growth for our clients by means of predictive analytics, leading-edge platforms and big data. Arvato’s Finnish organization was established in 2001 and is located in central Helsinki and Turku with approximately 80 employees. We are now searching for a Head of Legal to join our Legal team. 

9.5.2019: Azetsin rekrytointitiimi esittäytyy

Tutustu Azetsin rekrytointitiimiin. Azetsin rekrytointitiimi luo vaikuttavia kohtaamisia yhdistämällä osaajat työnantajiin sekä edistämällä aitoja työnantajakuvia.

3.5.2019: Swecon palkkahallinnossa vahvuutena yhteistyö

Sweco Finland Oy etsii palkanlaskentatiimin esimiestä. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. (Haku päättynyt.)

5.3.2019: Arvato etsii perintäkäsittelijää Turun toimistoon.

Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Arvato Finance on toiminut Suomessa vuodesta 2001. Toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. (Haku päättynyt.)

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

"Sinua ... haluan henkilökohtaisesti kiittää erittäin hienosti hoidetusta prosessista!
Alkaen siitä kun soitit minulle, tiivis yhteydenpito ja tiedottaminen koko prosessin ajan, loppuen tähän ao. tiedoksiantoon. 
Kukaan ei ole kohdallani koskaan hoitanut näin hienosti ja tunnollisesti rekrytointiprosessia. Olen jo useaan otteeseen kehunut sinua henkilökohtaisesti ystäväpiirilleni ja voin vaan toistaa viestiäni edelleen!"

Hakijan palaute 02/2019

"Azetsin asiakkaalleen tekemä ilmoitus markkinointi- ja viestintäasiantuntijan työpaikasta oli niin innostava, tyhjentävä ja selkeä, että hakemuksen laatiminen sujui mainiosti, vaikka näin ilmoituksen vasta tänään enkä siten päässyt enää hyödyntämään lisätietojen kysymiseen tarkoitettuja soittoaikoja.  

Tässä infoähkyisessä maailmassa näin onnistunut tehtävänkuvaus on harvinainen ilo ja hyöty. Sydämelliset kiitokset hyvästä työstä!"

Palaute / Anonyymi työnhakija

Tutustu ajankohtaisiin HR-asioihin pureutuviin videotallenteisiin

Järjestämme säännöllisesti aamiaistilaisuuksia, koulutuksia ja webinaareja ajankohtaisista asioista. Mikäli sinulla ei ole ollut tilaisuutta osallistua niihin, voit katsoa videotallenteet ilmaiseksi. 

Tutustu videotallenteisiin