Rekrytointi- ja työnantajakuva­palvelut

Hoidamme rekrytoinnit valintasi mukaan toimeksiantona, johdon suorahakuna tai jatkuvana ulkoistettuna palveluna.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Rekrytoimme parhaat osaajat liiketoimintasi tekijöiksi

Teemme monipuolisesti eri alojen vaativia asiantuntija- sekä johdon tehtävien rekrytointeja. Avullamme saat varmuutta oikeiden henkilövalintojen tekemiseen sekä toteutat rekrytoinnit kustannustehokkaasti säästäen samalla omaa aikaasi valintapäätöksen tekemiseen ja muuhun ydintekemiseesi. Palvelumme kattaa monenlaiset eri rekrytoinnin välineet ja yhteistyö toteutetaan aina sinun valitsemallasi tavalla.

Olipa rekrytointipalvelun toteutustapa mikä tahansa, lupaamme sinulle:

  • kokeneet ja osaavat rekrytointikonsultit
  • huolellisen perehtymisen avoimeen tehtävään, toimintaympäristöön ja organisaatiokulttuuriisi
  • ripeän toteutuksen modernien työvälineiden avulla
  • laadukkaan henkilöarvioinnin
  • aktiivisen yhteydenpidon rekrytoivien esimiesten ja HR:n kanssa
  • hyvän työnhakijakokemuksen ja työnantajakuvaasi edistävät toimenpiteet
"Sinua ... haluan henkilökohtaisesti kiittää erittäin hienosti hoidetusta prosessista!
Alkaen siitä kun soitit minulle, tiivis yhteydenpito ja tiedottaminen koko prosessin ajan, loppuen tähän ao. tiedoksiantoon. 
Kukaan ei ole kohdallani koskaan hoitanut näin hienosti ja tunnollisesti rekrytointiprosessia. Olen jo useaan otteeseen kehunut sinua henkilökohtaisesti ystäväpiirilleni ja voin vaan toistaa viestiäni edelleen!"

Hakijan palaute 02/2019

"Azetsin asiakkaalleen tekemä ilmoitus markkinointi- ja viestintäasiantuntijan työpaikasta oli niin innostava, tyhjentävä ja selkeä, että hakemuksen laatiminen sujui mainiosti, vaikka näin ilmoituksen vasta tänään enkä siten päässyt enää hyödyntämään lisätietojen kysymiseen tarkoitettuja soittoaikoja.  

Tässä infoähkyisessä maailmassa näin onnistunut tehtävänkuvaus on harvinainen ilo ja hyöty. Sydämelliset kiitokset hyvästä työstä!"

Palaute / Anonyymi työnhakija

Tutustu ajankohtaisiin HR-asioihin pureutuviin videotallenteisiin

Järjestämme säännöllisesti aamiaistilaisuuksia, koulutuksia ja webinaareja ajankohtaisista asioista. Mikäli sinulla ei ole ollut tilaisuutta osallistua niihin, voit katsoa videotallenteet ilmaiseksi. 

Tutustu videotallenteisiin

Tutustu rekrytointiblogeihimme

8.11.2019: Arvato's talented Legal Team would love to welcome a new colleague, Head of Legal, to join their Finnish organization 

Arvato Finance Solutions is a trusted financial services partner for businesses. We like to think we are the backbone of growth for our clients by means of predictive analytics, leading-edge platforms and big data. Arvato’s Finnish organization was established in 2001 and is located in central Helsinki and Turku with approximately 80 employees. We are now searching for a Head of Legal to join our Legal team. 

9.5.2019: Azetsin rekrytointitiimi esittäytyy

Tutustu Azetsin rekrytointitiimiin. Azetsin rekrytointitiimi luo vaikuttavia kohtaamisia yhdistämällä osaajat työnantajiin sekä edistämällä aitoja työnantajakuvia.

3.5.2019: Swecon palkkahallinnossa vahvuutena yhteistyö

Sweco Finland Oy etsii palkanlaskentatiimin esimiestä. Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. (Haku päättynyt.)

5.3.2019: Arvato etsii perintäkäsittelijää Turun toimistoon.

Arvato on oman toimialansa johtava, kansainvälinen palveluntarjoaja, jonka yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa työskentelevät päivittäin asiakkaiden menestyksen eteen. Arvato Finance on toiminut Suomessa vuodesta 2001. Toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Turussa. (Haku päättynyt.)

24.10.2018: Muistiystävällisen Suomen puolustaja

Muistiliitto toimii yhdessä 44 muistiyhdistyksen voimin muistisairaiden ja muistiperheiden valtakunnallisena järjestönä. Muistiliiton loppuvuosi on uuden aikaa, sillä kasvavan ja kehittyvän järjestön vetovastuuseen etsitään nyt toiminnanjohtajaa. (Haku päättynyt.)

3.5.2018: Opintokeskus Sivis luovii tietä järjestökoulutuksen asiantuntijana

Opintokeskus Sivis on pitänyt perinteet mukanaan ja toiminut 75 vuoden ajan vapaan sivistystyön suunnannäyttäjänä. Paljon on tapahtunut matkan varrella, ja muutokset ovat vieneet Sivistä hallinnollisesta toimijasta kohti asiantuntijaorganisaatiota, jossa koulutus- ja kehittämistyön kärkeen tähdätään vuorovaikutteisella verkostotoiminnalla. Tänä keväänä Siviksen muutokselle etsitään uutta luotsaajaa nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusien haasteiden pariin. (Haku päättynyt.)

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.