Rekrytointipalvelut - rekrytointihaastattelu
 
 
 

Rekrytointi­palvelut apunasi oikeiden osaajien löytämisessä

Kokeneet rekrytoinnin ammattilaiset takaavat laadukkaan ja luotettavan osaajahankinnan tehokkaasti.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Rekrytointipalvelut mitoitettuna yrityksesi tarpeisiin

Azetsin joustava ja monipuolinen palvelumalli mahdollistaa rekrytointiavun rakentamisen yksilöllisesti erilaisiin tarpeisiin. Etsimme tarvitsemasi osaajat valintasi mukaan yksittäisenä rekrytointitoimeksiantona tai jatkuvana rekrytointipalveluna. Azetsin kokenut rekrytointitiimi toteuttaa pitkällä ja laajalla kokemuksella eri toimiala- ja osaajaprofiileista rekrytointitoimeksiantoja asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason hauissa. Myös valintapäätöksiin lisäarvoa tuovat henkilöarvioinnit kuuluvat rekrytointipalveluihimme.

Olemme haluttu rekrytointikumppani, jonka kanssa saavutat tuloksia valitusta yhteistyömuodosta riippumatta. Monet asiakkaamme eri toimialoilta palaavat yhä uudestaan palvelumme pariin ja suosittelevat rekrytointipalveluitamme muillekin.

Rekrytointipalvelut Digitalle Azetsilta

Rekrytointipalvelut yrityksellesi:

Azetsin kokenut rekrytointitiimi toteuttaa vahvalla kokemuksella rekrytointitoimeksiannot asiantuntija-, päällikkö- ja johtotason hauissa. Meillä rekrytointi rakennetaan yhdistelmästä erilaisia rekrytointipalveluita, jotka tukevat yrityksesi tarvetta ja toivetta. Valitsemme kanssasi sopivat rekrytointimenetelmät.

Rekrytointipalvelussa voidaan hyödyntää suora- tai ilmoitushakua tai nämä molemmat yhdistävää suosittua hybridihakua. Hybridihaulla tavoitetaan sekä aktiivisessa työnhaussa olevat kandit että ns. piilossa olevat potentiaaliset osaajat, joita on vaikea tavoittaa pelkän työpaikkailmoittelun avulla. Heidän tavoittaminen vaatii ammattimaista täsmähakua ja kontaktointia. Hybridihaulla maksimoit onnistumisen mahdollisuudet.

Ilmoitushaussa rekrytointipalveluumme kuuluu työnantajakuvaa edistävä rekrytointiviestinnän suunnittelu ja toteuttaminen. Laadimme houkuttelevan työpaikkailmoituksen oikein valituissa kanavissa ja rakennamme asiakkaan työnantajakuvaa markkinoimalla avointa tehtävää tehokkaiksi havaituin keinoin.

Tukea päätöksentekoon ja varmuutta valintaan saat ammattilaisten toteuttamien henkilöarviointien avulla.

Headhunter palveluksessasi: suorahaun avulla löydämme kiinnostavat osaajat varmasti ja tehokkaasti sekä huolehdimme kanssanne laadukkaasta ja kohderyhmää puhuttelevasta rekrytointiviestinnästä. Ilmoitushaku tavoittaa vain aktiivisessa työnhaussa olevat, jolloin jopa 70 % kohderyhmästä jää tavoittamatta. Suorahaulla maksimoit onnistumisen mahdollisuudet.

Ammattitaitoisesti toteutettu henkilöarviointi eli soveltuvuusarviointi tukee ja helpottaa rekrytointipäätöksen tekemistä ja vähentää virhevalinnan riskiä. Modernein menetelmin ja koulutetun arvioijan toteuttama henkilöarviointi antaa tärkeää tietoa sekä rekrytoijalle että hakijalle.

Henkilöarvioinnin hyöty osana rekrytointia on saada objektiivista ja vertailukelpoista sekä esim. pelkkien haastatteluiden avulla vaikeasti saatavaa lisätietoa kärkihakijoista. Azetsin henkilöarviointipalvelun etuna on, että tarjoamme henkilöarviointia vain sertifioitujen ja koulutettujen henkilöarvioijien toteuttamana ja käytössämme on tieteellisesti päteviä henkilöarviointityökaluja erilaisiin tarpeisiin ja profiileihin.

Tarjoamme henkilöarviointia osana Azetsin toteuttamaa rekrytointitoimeksiantoa sekä erillisenä palveluna, jos asiakas haluaa muutoin hoitaa rekrytoinnin itse. Toteutamme henkilöarviointeja myös osana Outplacement-valmennuksia sekä johtamisen, esihenkilötyön ja työyhteisöjen kehittämishankkeita.

Meiltä löydät asiantuntijat rekrytointikäytäntöjen ja -prosessien päivittämiseen ja rekrytointiosaamisen syventämiseen. Lisäksi autamme teitä rekrytointijärjestelmän valinnassa ja käyttöönotossa.

Me tunnemme työelämän ja rekrytointimarkkinat ja autamme rakentamaan yrityksellesi toimivan rekrytointifunktion. Modernissa rekrytoinnissa korostuu nopeus ja läpinäkyvyys. Panostaminen hakijakokemukseen ja -viestintään sekä työnantajakuvaa edistävä rekrytointimarkkinointi maksaa itsensä nopeasti takaisin. Ammattilaisten neuvoilla rekrytoinnin suunnittelu ja läpivienti saa lisätehoja.

Autamme teitä myös löytämään markkinoilta tarpeisiinne parhaiten soveltuvan rekrytointijärjestelmän ja varmistamme samalla rekrytointiprosessien yhteensopivuuden yrityksesi muiden HR-prosessien kanssa. Lue lisää HR-järjestelmän valinnasta.

Rekrytoija vuokralle in-house

Keskitä rekrytoinnit ammattilaisrekrytoijan hoitoon. Onpa ongelmana osaajien löytämisen vaikeus, rekrytoinnin resurssien tai osaamisen puute, tarjoamme rekrytointipalvelut, joilla haasteet ratkaistaan. Azets tarjoaa rekrytoinnin ammattilaisen yrityksesi käyttöön vuokralle interim-palveluna.

Rekrytoijillamme on kokemusta erilaisten organisaatioiden rekrytointikäytännöistä ja kehittämistyöstä. In house rekrytoijamme työskentelee asiakkaalla osana rekrytointitiimiä tai vastaa itsenäisesti koko rekrytointifunktiota. Rekrytoijamme työskentelevät asiakkaalla tarpeen mukaan, 1 – 5 päivää viikossa toistaiseksi tai määräaikaisesti. Tarvittaessa tarjoamme käyttöönne myös Azetsin rekrytointityökalut.

Interim rekrytointiosaajamme voi ottaa kokonaan tai osittain vastuun organisaatiosi rekrytoinneista: rekrytoinnin suunnittelusta, prosesseista, kehittämisestä, kampanjoista, työnantajakuvan kehittämisestä sekä nykyaikaisesta rekrytointimarkkinoinnista. Myös henkilöarvioinnit ovat rekrytoijiemme ydinosaamista.

Interim rekrytoija.jpg

Tutustu rekrytointipalveluiden asiakastarinoihin

Aico

In-house rekrytointipalvelu

AICO logo

Lue asiakastarina

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry

Rekrytointi toimeksiantona
MLL logo
Lue asiakastarina

Opintokeskus Sivis

Rekrytointi toimeksiantona

Opintokeskus Sivis logoLue asiakastarina

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Rekrytointiopas yrityksille

Rekrytointiopas yrityksille - luo onnistunut rekrytointiprosessi

Lataa hyödyksesi opas, joka antaa kokonaiskuvan rekrytoinnin onnistumisen kulmakivistä, sekä sisältää konkreettisia neuvoja ja muistilistoja.
Lataa opas sähköpostiisi download icon