Miehet kahvilla palaverissa seisten
 
 
 

Netvisor taloushallinto-ohjelma

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallintoon. Saat kauttamme Netvisor taloushallinto-ohjelman, Netvisor-asiantuntijat ja integraatio-osaamisen sekä tarvitsemasi tukipalvelut. 

Azets on Netvisor Partner Premium Plus -tilitoimisto.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

Pilvipohjaisesta Netvisor taloushallinto-ohjelmasta helpotusta arjen työhön

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallintoon, laskujen käsittelystä palkanlaskentaan ja viranomaisraportointiin.

Pilvipohjainen ohjelma helpottaa yrityksesi arkea:

  • ei huolta ohjelmiston asennuksesta eikä päivityksistä, käytössäsi on aina uusin ohjelmistoversio
  • käytettävissä eri päätelaitteilla paikasta riippumatta
  • tiedot ovat reaaliaikaisesti aina saatavilla
  • Netvisorin sähköiset palvelukanavat kuten pankkiyhteys, laskujen lähetys ja vastaanotto ja viranomaisilmoitukset automatisoivat taloushallintosi rutiineja.
  • Myyntilaskujen viitesuoritukset kohdistuvat automaattisesti ja voit siirtää laskut halutussa vaiheessa sähköisesti perintätoimistolle.
  • Saat tehokkuutta yrityksesi kirjanpitoon ja raportointiin, jolloin aikasi vapautuu asiakastyölle.
  • Voit lähettää esimerkiksi kuitit suoraan Netvisoriin Visma Scanner-mobiilisovelluksella, jolloin kirjanpidon tiedot ovat yhdessä paikassa tietoturvallisesti eikä materiaalia tarvitse toimittaa erikseen tilitoimistolle.

 

Miehet keskustelevat pöydän ääressä

Ota käyttöösi taloushallinnon parhaat käytännöt

Uudella Controller-osiolla laajennat taloushallinnon raportointia tunnuslukuihin, budjetointiin ja ennustamiseen. Netvisorin talouden raportointi täydennettynä Azets Discover taloushallinnon dashboard-ratkaisulla sekä vielä astetta monipuolisemmalla Azets Navita budjetointi- ja ennustejärjestelmällä nostaa analytiikan uudelle tasolle auttaen johtoa päätöksenteossa. 

Ostolaskujen käsittely on mahdollista automatisoida kokonaan tekoälyn ja ulkopuolisten automaatiotoimintojen kautta. Netvisorin mobiilitoiminnoilla työntekijät voivat kirjata työaikansa palkanlaskentaan sekä tehdä matka- ja kululaskuja. Lisäksi voit seurata mobiilisovelluksessa verokortin tulorajan tilannetta ja ennustetta. Ostolaskujen käsittely ja kirjanpidon raportointi onnistuu myös Netvisorin mobiilisovelluksella.

Varaa Netvisor demo

Hyödynnä Netvisor-erityisosaamisemme 

Lue, mitä asiakkaamme kertovat.

Lahden Pelicans logo

SenioriTurva

SG Retail

Suomen vesifoorumi logo

 

Olisimme voineet tehdä 1-1,5 vuotta pohjatyötä, mutta nyt kaikki hoidettiin käyttöönottoprojektin yhteydessä. Saimme Azetsilta ohjeita, mitä muutoksia meidän tulee tehdä omiin järjestelmiimme. Tämä oli massiivinen tietojärjestelmähanke kaikkinensa. Kaikki toimii kuten pitää ja käyttöönoton jälkeen mitään muutoksia ei ole ollut tarpeen tehdä.

Petteri Mussalo
Talouspäällikkö, Korsisaari

Netvisor-integraatiot 

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja järjestelmäintegraatioita. Autamme sinua yrityksesi toiminnanohjausjärjestelmän integroinnissa Netvisoriin. Voit jatkaa esimerkiksi yrityksellesi tehdyn toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä niin, että viemme asiakkaat, tuotteet ja myyntilaskut Netvisoriin tai tuomme ostolaskut Netvisorista toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. Integraation avulla voidaan myös tuoda työajanseurantajärjestelmääsi rekisteröidyt työaikatiedot Netvisorin palkanlaskentaan

Netvisor-tukipalvelut 

Saat Netvisor-käyttöönottoon liittyvät palvelut Azetsilta. Koulutamme, hoidamme jatkuvan käytön tukitoimet sekä tuuraamme tarvittaessa järjestelmän käytössä. Opastamme sinua liiketoimintanne kehittämisessä myös seuraavilla Netvisorin osa-alueilla: Osto- ja myyntitilausten käsittely, varasto ja laajennettu tuotehallinta, Controller-raportointi, budjetointi ja ennustaminen sekä palkat.

Azets on Netvisor Partner Premium Plus -tilitoimisto

Käytämme Netvisor taloushallinto-ohjelmaa ulkoistetun kirjanpidon järjestelmänä Azetsilla ja meillä on laaja osaaminen Netvisorista kokonaisvaltaisena taloushallinnon järjestelmänä. Voit halutessasi ulkoistaa osan taloushallinnon prosesseista kokonaan meille.

Tutustu Azets tilitoimistoon - saat Netvisor taloushallinto-ohjelman osana palvelua.

netvisor partner premium plus

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.