Miehet kahvilla palaverissa seisten
 
 
 

Netvisor

Ohjelma, integraatiot ja tukipalvelut

Kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallintoon.

 
 

Pilvipohjaisesta Netvisor-ratkaisusta helpotusta arjen työhön

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallintoon laskujen käsittelystä palkanlaskentaan ja viranomaisraportointiin. Pilvipohjainen järjestelmä helpottaa yrityksesi arkea:

  • ei huolta ohjelmiston asennuksesta eikä päivityksistä, käytössäsi on aina uusin ohjelmistoversio
  • käytettävissä eri päätelaitteilla paikasta riippumatta
  • tiedot ovat reaaliaikaisesti aina saatavilla
  • valmis pankkiyhteys, et tarvitse erillistä maksujärjestelmää

Perinteinen talouden raportointi täydennettynä CoZone Discover taloushallinnon dashboard-ratkaisulla sekä Navita budjetointi- ja ennustejärjestelmällä nostaa analytiikan uudelle tasolle auttaen johtoa päätöksenteossa.

Läppärissä kansi raollaan

Ota käyttöösi taloushallinnon parhaat käytännöt omassa toiminnassasi

Netvisorin sähköiset palvelukanavat kuten pankkiyhteys, laskujen lähetys ja vastaanotto ja viranomaisilmoitukset automatisoivat taloushallintosi rutiineja. Ostolaskujen käsittelyssä hyödynnetään automaatiota laskujen hyväksynnässä ja tiliöinnissä. Myyntilaskujen viitesuoritukset kohdistuvat automaattisesti ja voit siirtää laskut halutussa vaiheessa sähköisesti perintätoimistolle.

Saat tehokkuutta yrityksesi kirjanpitoon ja raportointiin, jolloin aikasi vapautuu asiakastyölle. Voit lähettää esimerkiksi kuitit suoraan Netvisoriin Visma Scanner-mobiilisovelluksella, jolloin kirjanpidon tiedot ovat yhdessä paikassa tietoturvallisesti eikä materiaalia tarvitse toimittaa erikseen tilitoimistolle.

Netvisorin mobiilitoiminnoilla työntekijät voivat kirjata työaikansa palkanlaskentaan ja laskutettavaksi työajaksi. Työaikatietojen lisäksi myös matka- ja kululaskut voi tehdä mobiilisti sekä tarkastaa ja hyväksyä ostolaskuja.

varaa demo

Netvisor-integraatiot 

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja järjestelmäintegraatioita. Autamme sinua yrityksesi toiminnanohjausjärjestelmän integroinnissa Netvisoriin. 

Voit jatkaa esimerkiksi yrityksellesi tehdyn toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä niin, että viemme asiakkaat, tuotteet ja myyntilaskut Netvisoriin tai tuomme ostolaskut Netvisorista toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. Voimme tuoda työajanseurantajärjestelmääsi rekisteröidyt työaikatiedot Netvisorin palkanlaskentaan.

Netvisor-tukipalvelut 

Saat Netvisor-käyttöönottoon liittyvät palvelut Azetsilta. Koulutamme, hoidamme jatkuvan käytön tukitoimet sekä tuuraamme tarvittaessa järjestelmän käytössä. Opastamme sinua liiketoimintanne kehittämisessä myös seuraavilla Netvisorin osa-alueilla: Tilauskäsittely, laajennettu tuotehallinta, varastonhallinta, verkkokauppa sekä CRM ja HRM.

Käytämme Netvisoria ulkoistetun kirjanpidon järjestelmänä Azetsin tilitoimistoissa  ympäri Suomen ja meillä on laaja osaaminen Netvisorista kokonaisvaltaisena taloushallinnon järjestelmänä. Voit halutessasi ulkoistaa osan taloushallinnon prosesseista kokonaan meille.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.