Työpöydän äärellä
 
 
 

Finnos

Asiakastarina

Kasvun tukena kolmen hengen yrityksestä yli sadan hengen yhtiöksi

 

Finnos Oy valmistaa sahateollisuuteen läpivalaisujärjestelmiä ja mittalaitteita.  Vuonna 2016 perustettu lappeenrantalainen yritys on mukana toteuttamassa käytännössä koko sahausprosessin valvontaa jo useille merkittäville sahoille ja sellutehtaille.


Finnos logo

– Yhteistyömme Azetsin kanssa alkoi jo 2016. Etsimme paikallista tilitoimistoa joka pystyisi olemaan tällaisen startupin tukena ja sellaisen todella saimme, yksi yrityksen perustajista, toimitusjohtaja Jere Heikkinen muistelee.


Finnos_Heikkinen.jpg

Paikallisuus ja riittävän leveät hartiat

Azets täytti Finnosin vaatimukset. Paikallisuus ja koko vakuuttivat. Azetsilta heillä on järjestelminä käytössä Netvisor ja Navita.

– Meille tuli sellainen olo, että heiltä saa tukea ja turvaa kun itsellä ei enää osaaminen tai kädet riittäneet. Azets hoitaa meille palkanlaskennan ja kirjanpidon. Käytännössä kaikki näihin liittyvä on ulkoistettu heille, jotta me saamme keskittyä meidän päätekemiseemme, Heikkinen listaa.

Myös Suomen ulkopuolella mukana

Finnos on perustamisestaan kasvanut rajusti, ja kasvun tukena oleminen onkin ollut tärkeässä osassa yhteistyön jatkumisen kannalta. Yritys on myös perustanut tytäryhtiön Ruotsiin.

– Jos Azets on pystynyt olemaan meidän tukenamme sieltä kolmen hengen yhtiöstä yli sadan hengen yritykseen, uskon että palvelut sopivat myös muille yhtiöille. Meillä ei ole ollut tarvetta etsiä parempaa, kaikki  on toiminut hienosti. Itseasiassa olemme myös laajentaneet yhteistyötä Ruotsin tytäryhtiöön Finnos AB:hen, Heikkinen kiittelee.

– Niin hyvänä meitä on pidetty, etten osaa oikeastaan edes miettiä, miten asiat voisivat olla vielä paremmin, Heikkinen hymyilee.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.