Opiskelijat istuvat kirjanpidon luennolla
 
 
 

Opiskelijoille

Me Azetsilla näemme opiskelijat tulevaisuuden työntekijöinä ja haluamme tukea opiskelijoita opinnoissaan ja urallaan. Tervetuloa tutustumaan opiskelijoille suunnattuihin urasivuihimme!
 

Oppilaitosyhteistyö

Azetsilla teemme oppilaitosyhteistyötä monessa eri muodossa ja usean eri oppilaitoksen kanssa. Yhteistyön toteutusmuotoja ovat mm. harjoittelut, opinnäytetyöt, erilaiset messut sekä yritysvierailut. Oppilaitosyhteistyöllä haluamme edistää sekä toimialamme tunnettavuutta että opiskelijoiden urasuunnitelmia. Oppilaitosyhteistyön kautta opiskelijat pääsevät tutustumaan meihin työnantajana ja me saamme loistavan mahdollisuuden tutustua tulevaisuuden osaajiin.

 

Harjoittelut ja opinnäytetyöt

Harjoittelumahdollisuuksia ja opinnäytetyöaiheita opiskelijoille tarjoamme joustavasti tarpeiden mukaan. Vuosittain useita opiskelijoita suorittaa työharjoittelun yrityksessämme ja moni jatkaa töitä Azetsilla harjoittelun jälkeenkin. Harjoittelujakson aikana opiskelija pääsee monipuolisesti tutustumaan alaan ja kerryttämään käytännön kokemusta alan tehtävistä. Harjoittelun sekä opinnäytetyöprojektin laadimme aina opiskelijalle sopivaksi - tietysti yhteistyössä opiskelijan kanssa.


Olemmeko me ponnahduslautasi uralle tai jopa tulevaisuuden työpaikkasi? Jos olet kiinnostunut Azetsista niin harjoittelupaikkana, lopputyön toimeksiantajana kuin tulevaisuuden työnantajanakin, laitathan rohkeasti hakemuksesi meille!

Työharjoittelijamme kertovat

Toni, Financial Assistant

 
Harjoitteluni työtehtäviin taloushallinnossa kuului pääasiassa asiakkuuksien ostoreskontran tehtäviä kokonaisuudessaan. Pääsin tutustumaan muutaman eri asiakkuuden laskuliikenneprosesseihin ja liiketoimintaan, mikä oli hyvä asia. Avustaviin tehtäviin kuului muun muassa erilaisia tietojen tallennuksia ja uusiin monipuolisiin työtehtäviin pääsi käsiksi osaamisen karttuessa. 
 
Taloushallinnon ohjelmistojen käytön oppiminen ja niiden eri toiminnallisuuksien vertailu oli myös varsin antoisaa. Toimintojen osalta oli mahdollista perehtyä esimerkiksi prosessien automatisointi- ja robotisointitoteutuksiin. Suurena organisaationa Azetsilta löytyy kykyä panostaa resursseja kyseisiin kehitysaskeliin ja koko toimialan kehittämiseen ylipäänsä.
 
Opin harjoitteluaikana paljon uusia asioita ja käsitteitä sekä kehityin hyvän perehdytyksen turvin. Runsaasti opittavaa vielä on ja itseään pystyy kehittämään jatkuvasti myös alalla tapahtuvien muutoksien myötä. Onneksi apua ja neuvoja voi kysyä helposti jos tarve vaatii. Laajemmin yrityksen toimintakulttuuriin on voinut tutustua aamiaistilaisuuksissa tai muissa yhteisissä tapahtumissa. Maininnan arvoinen on myös laaja lounaspaikkatarjonta Eazybreak-sovelluksessa. Harjoittelun päätyttyä etenin Azetsilla Financial Assistantiksi. 
 

Toni, Financial Assistant

Kaisa, Financial Assistant

Kaisa, Financial Assistant

 
Aloitin Azetsilla taloushallinnon harjoittelijana. Harjoittelujaksoni Metropolian Ammattikorkeakoulusta oli noin viiden kuukauden pituinen, joten osaamista erilaisista työtehtävistä ehti siinä ajassa kerryttää runsaasti. 
 
Työtehtäviini kuuluivat monet eri taloushallintoa tukevat työtehtävät, kuitenkin pääosin ostoreskontran ja matkalaskujen hoitaminen, maksatukset sekä laskutus. Näiden lisäksi sijaistin monissa muissa työtehtävissä esimerkiksi myyntireskontran hoitamisessa. Monipuolisten työtehtävien ansiosta tutustuin harjoittelun aikana moniin eri taloushallinnon järjestelmiin sekä monen eri osaston työtehtäviin. Tämä oli ehdottomasti loistavaa kokemusta työelämän kannalta ja antoi itselleni hieman suuntaa, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia voisin kuvitella omalle kohdalleni. 
 
Azetsilla on loistava porukka, jossa koulutus uusiin tehtäviin tehdään perusteellisesti ammattimaisella otteella ja loistavalla fiiliksellä! Harjoittelun jälkeen sain työsuhteelleni jatkoa ja työskentelen nykyisin Azetsilla Financial Assistant -nimikkeellä.