Opiskelijat istuvat kirjanpidon luennolla
 
 
 

Opiskelijoille

Me Azetsilla näemme opiskelijat tulevaisuuden työntekijöinä ja haluamme tukea opiskelijoita opinnoissaan ja urallaan. Tervetuloa tutustumaan opiskelijoille suunnattuihin urasivuihimme!
 

Oppilaitosyhteistyö

Azetsilla teemme oppilaitosyhteistyötä monessa eri muodossa ja usean eri oppilaitoksen kanssa. Yhteistyön toteutusmuotoja ovat mm. harjoittelut, opinnäytetyöt, erilaiset messut sekä yritysvierailut. Oppilaitosyhteistyöllä haluamme edistää sekä toimialamme tunnettavuutta että opiskelijoiden urasuunnitelmia. Oppilaitosyhteistyön kautta opiskelijat pääsevät tutustumaan meihin työnantajana ja me saamme loistavan mahdollisuuden tutustua tulevaisuuden osaajiin.

 

Harjoittelut ja opinnäytetyöt

Harjoittelumahdollisuuksia ja opinnäytetyöaiheita opiskelijoille tarjoamme joustavasti tarpeiden mukaan. Vuosittain useita opiskelijoita suorittaa työharjoittelun yrityksessämme ja moni jatkaa töitä Azetsilla harjoittelun jälkeenkin. Harjoittelujakson aikana opiskelija pääsee monipuolisesti tutustumaan alaan ja kerryttämään käytännön kokemusta alan tehtävistä. Harjoittelun sekä opinnäytetyöprojektin laadimme aina opiskelijalle sopivaksi - tietysti yhteistyössä opiskelijan kanssa.


Olemmeko me ponnahduslautasi uralle tai jopa tulevaisuuden työpaikkasi? Jos olet kiinnostunut Azetsista niin harjoittelupaikkana, lopputyön toimeksiantajana kuin tulevaisuuden työnantajanakin, laitathan rohkeasti hakemuksesi meille!

Automaatiokilpailu 2021

robotichand (1).jpg

Haluatko oppia lisää taloushallinnon automatisoinnista ja voittaa kesätyöpaikan Azetsilla? 

Mitä?

Case-kilpailu, jossa ratkotaan aitoon taloushallinnon automatisointiin liittyvä tehtävä. Tehtävässä pohdit ja ideoit teknisen ratkaisun dokumentointia sekä
muutoksen jalkauttamista organisaatioon. Palkintona voittajalle on kesätyö Azetsilla.

Missä?

Kilpailu järjestetään etänä yksilökilpailuna. Kesätyön sijainti on lähtökohtaisesti Helsingissä Elielinaukiolla Azetsin toimitiloissa, mutta myös muista kaupungeista voidaan sopia. Etätyö on myös osittain mahdollista.

Milloin?

● Kilpailu on parhaillaan käynnissä, mutta jälki-ilmoittautuminen on vielä mahdollista. Kilpailun tehtävänanto löytyy alta ja mukana olet, kun palautat vastauksesi 3.1.2022 mennessä osoitteeseen annina.vormisto@azets.com

● Parhaiten vastanneet pääsevät esittelemään ratkaisunsa Azetsin liiketoimintajohtajalle Janne Blomqvistille ja automaatiojohtajalle Juha Huotarille keskiviikkona 12.1.2022. Esitysten perusteella valitsemme voittajan tammikuun 2022 aikana.

Kenelle

Kilpailu on avoin taloushallinnosta ja automatisaatiosta kiinnostuneille opiskelijoille. Toivomme, että olet vähintään toisen vuoden opiskelija ja suorittanut opintoja joko kirjanpitoon tai automaatioon liittyen.

Automaatiokilpailun tehtävänanto

Työharjoittelijamme kertoo

Kaisa, Financial Assistant

Kaisa, Systems Specialist

 
Aloitin Azetsilla taloushallinnon harjoittelijana. Harjoittelujaksoni Metropolian Ammattikorkeakoulusta oli noin viiden kuukauden pituinen, joten osaamista erilaisista työtehtävistä ehti siinä ajassa kerryttää runsaasti. 
 
Työtehtäviini kuuluivat monet eri taloushallintoa tukevat työtehtävät, kuitenkin pääosin ostoreskontran ja matkalaskujen hoitaminen, maksatukset sekä laskutus. Näiden lisäksi sijaistin monissa muissa työtehtävissä esimerkiksi myyntireskontran hoitamisessa. Monipuolisten työtehtävien ansiosta tutustuin harjoittelun aikana moniin eri taloushallinnon järjestelmiin sekä monen eri osaston työtehtäviin. Tämä oli ehdottomasti loistavaa kokemusta työelämän kannalta ja antoi itselleni hieman suuntaa, millaisia tulevaisuuden suunnitelmia voisin kuvitella omalle kohdalleni. 
 
Azetsilla on loistava porukka, jossa koulutus uusiin tehtäviin tehdään perusteellisesti ammattimaisella otteella ja loistavalla fiiliksellä! Harjoittelun jälkeen sain työsuhteelleni jatkoa ja työskentelen nykyisin Azetsilla Systems Specialist -nimikkeellä.