Opiskelijoille

Me Azetsilla näemme opiskelijat tulevaisuuden työntekijöinä ja haluamme tukea opiskelijoita opinnoissaan ja urallaan. Tervetuloa tutustumaan opiskelijoille suunnattuihin urasivuihimme!
 

Oppilaitosyhteistyö

Azetsilla teemme oppilaitosyhteistyötä monessa eri muodossa ja usean eri oppilaitoksen kanssa. Yhteistyön toteutusmuotoja ovat mm. harjoittelut, opinnäytetyöt, erilaiset messut sekä yritysvierailut. Oppilaitosyhteistyöllä haluamme edistää sekä toimialamme tunnettavuutta että opiskelijoiden urasuunnitelmia. Oppilaitosyhteistyön kautta opiskelijat pääsevät tutustumaan meihin työnantajana ja me saamme loistavan mahdollisuuden tutustua tulevaisuuden osaajiin.

 

Harjoittelut ja opinnäytetyöt

Harjoittelumahdollisuuksia ja opinnäytetyöaiheita opiskelijoille tarjoamme joustavasti tarpeiden mukaan. Vuosittain useita opiskelijoita suorittaa työharjoittelun yrityksessämme ja moni jatkaa töitä Azetsilla harjoittelun jälkeenkin. Harjoittelujakson aikana opiskelija pääsee monipuolisesti tutustumaan alaan ja kerryttämään käytännön kokemusta alan tehtävistä. Harjoittelun sekä opinnäytetyöprojektin laadimme aina opiskelijalle sopivaksi - tietysti yhteistyössä opiskelijan kanssa.


Olemmeko me ponnahduslautasi uralle tai jopa tulevaisuuden työpaikkasi? Jos olet kiinnostunut Azetsista niin harjoittelupaikkana, lopputyön toimeksiantajana kuin tulevaisuuden työnantajanakin, laitathan rohkeasti hakemuksesi meille!