Azets opiskelijoille
 
 
 

Opiskelijoille

Me Azetsilla näemme opiskelijat tulevaisuuden työntekijöinä ja haluamme tukea opiskelijoita opinnoissaan ja urallaan. Tervetuloa tutustumaan opiskelijoille suunnattuihin urasivuihimme!

Oppilaitosyhteistyö

Azetsilla teemme oppilaitosyhteistyötä monessa eri muodossa ja usean eri oppilaitoksen kanssa. Yhteistyön toteutusmuotoja ovat mm. harjoittelut, erilaiset messut, yritysvierailut sekä luennoille osallistuminen. Oppilaitosyhteistyöllä haluamme edistää sekä toimialamme tunnettavuutta että opiskelijoiden urasuunnitelmia. Oppilaitosyhteistyön kautta opiskelijat pääsevät tutustumaan meihin työnantajana ja me saamme loistavan mahdollisuuden tutustua tulevaisuuden osaajiin.

Harjoittelut

Harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille tarjoamme joustavasti tarpeiden mukaan. Vuosittain useita opiskelijoita suorittaa työharjoittelun yrityksessämme. Koemme antoisana, kun saamme tarjota mahdollisuuden opiskelijoille oppia oman alan työtehtäviä asiantuntijoidemme opastuksella. Vastuuta lisätään yksilöllisesti oppien kertyessä ja moni jatkaa harjoittelun jälkeen meillä kesätöissä tai työsuhteessa. Harjoittelujakson aikana opiskelija pääsee monipuolisesti tutustumaan alaan ja kerryttämään käytännön kokemusta alan tehtävistä. Harjoittelun laadimme aina opiskelijalle sopivaksi - tietysti yhteistyössä opiskelijan kanssa.

Olemmeko me ponnahduslautasi uralle tai jopa tulevaisuuden työpaikkasi? Jos olet kiinnostunut Azetsista niin harjoittelupaikkana kuin tulevaisuuden työnantajanakin, laitathan rohkeasti hakemuksesi meille!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja jätä halutessasi avoin hakemus työpaikkalinkkien kautta. 

 

 

Opiskelijat Azetsilla

Työharjoittelijamme kertovat

Arian, Financial Assistant

Päädyin taloushallinnon harjoitteluun tradenomi-opinnoista. Harjoittelu kesti 6 kuukautta, jonka jälkeen jatkoin työskentelyä Azetsilla.

Trainee-ohjelma tarjosi monipuolisia oppimismahdollisuuksia. Aluksi työskentelin suuren asiakkaan tiimissä, jossa opin perustehtävät, kuten tiliotteiden käsittelyn ja ostoreskontran hallinnan. Uuden asiakassopimuksen myötä sain vastuuta itsenäisestä työskentelystä ja suorasta asiakaskontaktista.

Nykyisin hoidan pääasiassa ostoreskontraa ja maksujen käsittelyä sekä osallistun erilaisiin projekteihin. Azetsilla parasta on työympäristö ja organisaation tarjoamat mahdollisuudet. Etätyömahdollisuus ja joustavat työajat helpottavat työn ja opiskelun yhdistämistä. Voit myös edetä niin pitkälle kuin haluat. Täällä kannustetaan työntekijöitä ottamaan uusia haasteita vastaan ja halutessaan vaihtamaan työtehtäviä.

 

Ella, Payroll & HR Analyst

Tulin Jyväskylän tiimiin toisen asteen merkonomilinjalta ja aloitin neljän kuukauden harjoittelujakson palkanlaskennan puolella. Tämän jälkeen jatkoin vielä kolmen kuukauden harjoittelun taloushallinnon puolelle, jonka jälkeen palasin takaisin palkanlaskentaan kesätöihin. Kesän jälkeen minut vakinaistettiin palkanlaskentaan. Minulla ei ollut ennen harjoittelua kokemusta palkanlaskennasta tai taloudesta. Merkonomiksi lähdin opiskelemaan ravintola-alalta esimiestyöstä, joten kaikki tuli uutena harjoitteluun tullessa. Palkanlaskennan puolella alkuun haastavinta oli se, kun tuli niin paljon uusia järjestelmiä ja samalla piti opetella lakiasioita. Positiivisesti yllätti se, kuinka laajaa palkanlaskenta on ja että se ei ole niin yksinkertaista kuin koulussa annetaan ehkä olettaa. Tällä hetkellä teen aika lailla samoja työtehtäviä kuin aikaisemmin, mutta asiakkaat ovat vaihtuneet.

Vinkkinä harjoitteluun on se, että siihen kannattaa varata aikaa. Älä pidä kiirettä ja yhdistä mahdollisesti harjoittelut, jolloin voit saada pidemmän ajan oppia.

Joel, Financial Assistant

Tulin harjoitteluun tradenomi-opinnoista. Harjoitteluni kesti viisi kuukautta, jonka jälkeen pääsin heti jatkamaan työskentelyä Azetsilla. Aiempaa kokemusta minulla ei ollut harjoittelun aloittaessani. Alkuun en saanut haastavia tehtäviä, mutta tietenkin uusien järjestelmien kanssa toimiminen sekä niiden käytön oppiminen vei hetken aikaa. Perehdytys kuitenkin oli todella hyvä ja sain vastuuta pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Työssä yllätti positiivisesti rento ilmapiiri sekä se, ettei täällä ole turhaa byrokratiaa. Azetsilla ollaan myös todella joustavia ja töitä pystyy tekemään sekä kotona että toimistolla. Teen tällä hetkellä samoja työtehtäviä kuin harjoittelussakin, mutta töitä ja vastuuta olen saanut enemmän. Harjoittelussa parasta oli joustavuus työnantajan puolelta: pystyin samalla tekemään opinnäytetyöni.

Henri, Payroll & HR Analyst

Päädyin Azetsille toisen asteen merkonomilinjalta. Harjoittelu kesti kolme kuukautta, jonka jälkeen sain vakituisen työpaikan. Aikaisempia kokemuksia ei palkanlaskennasta ollut, mutta hyvä perehdytys auttoi pääsemään alkuun. Työharjoittelu Azetsilla oli paljon positiivisempi kuin aiemmat harjoitteluni. Toimin kesän toimistolla, mutta näin syksyllä olen työskennellyt suurimmaksi osaksi etänä. Harjoittelussa sai rauhassa oppia, kun sain itsenäisesti keskittyä pienemmän asiakkuuden hoitamiseen. Teen tällä hetkellä yhtä isompaa asiakasta. Parasta harjoittelussa oli uuden oppiminen.