Azets-yritysbarometri
 
 
 

Azets-yritysbarometri

Tammikuun 2024 tulokset esittelyssä alla.

Osallistu Azets-yritysbarometrin toiselle tutkimuskierrokselle!

Jälleen on aika jakaa näkemyksesi

Azets-yritysbarometrin toisella kierroksella selvitämme, kuinka yritysten liiketoimintaympäristö on kehittynyt ja mitä uhkia ja mahdollisuuksia yritysjohtajat näkevät.

Mielipiteesi on meille tärkeä – osallistu tästä 5-minuutin kyselyyn ja saat kyselyn raportin ensimmäisten joukossa.

Osallistu tästä

Tammikuun 2024 Azets-yritysbarometri on ensimmäinen kolmesti vuodessa toteutettavasta mittauksesta, joka kattaa yli 1600 yrityspäättäjän tuoreimmat liiketoimintaan liittyvät näkemykset. Katsaus sisältää taloudellisen näkymän, taloudellisen suorituskyvyn ja nousevat uhkat ja mahdollisuudet liiketoiminnalle.

Tutustu tutkimustuloksiin

Autamme yrityksiä menestymään ja saavuttamaan tavoitteensa. Azets-yritysbarometri tarjoaa yritysjohtajien näkemyksen nykyisestä ja tulevasta liiketoimintaympäristöstä Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Tutustu alla olevaan interaktiiviseen raporttiin, jossa voit räätälöidä näkymiä liikevaihdon, työntekijöiden määrän, maan ja toimialan mukaan. Raportti sisältää tietoa liiketoiminnan trendeistä, taloudellisesta näkymästä, taloudellisesta suorituskyvystä ja nousevista uhkista ja mahdollisuuksista.

Azets-yritysbarometri

Tutkimuksen tärkeimmät löydökset:

  • Yritykset ovat varovaisen optimistisia tulevan vuoden suhteen, keskimääräisen optimismipistemäärän ollessa 5,6/10.
  • Puolet (50%) vastaajista kaikilta alueilta arvioi optimismipisteensä olevan 6 tai korkeampi, joista Irlanti (7,4) ja Tanska (6,9) ovat kaikkein optimistisimpia.
  • Liikevaihdon/tuloksen (6,1), voiton (5,8) ja henkilöstömäärän (5,5) odotetaan kaikkien kasvavan seuraavan 12 kuukauden aikana, ja painopiste on strategisessa investoinnissa digitalisaatioon (6,4), kyberturvallisuuteen (6,3) ja kestävän kehityksen käytäntöihin (6,1).
  • Taloudelliset ja geopoliittiset epävarmuudet ovat suurimmat huolenaiheet kaikilla alueilla, joista jokainen saa pistemäärän 5,7.
  • Lähes joka viides yritys (17%) ei tee seuraajasuunnittelua, mikä näkyy kohtalaisessa kokonaiskeskiarvossa 5,1.
  • Yritykset kokevat, että heidän maansa verotusjärjestelmä estää heidän suorituskykynsä kasvun (4,8), innovaatioiden (4,9), kestävyyden (4,9) ja rekrytoinnin (4,8).
 
Chris Horne

The Azets Barometer reflects the views of more than 1,600 business leaders, revealing an average economic outlook score of 5.6 and indicating cautious optimism and a blend of hope with realism about ongoing challenges for the year ahead. Now more than ever, growing businesses require specialist advice against a backdrop of complex economic and geopolitical uncertainties. We pride ourselves on our ability to understand and meet the needs of these ambitious businesses.

Chris Horne
Group Chief Executive Officer

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Azets on talous-, palkka-, HR- ja neuvonantopalveluja sekä niitä tukevia teknologiaratkaisuja tarjoava kansainvälinen toimija, jolla on yli 7 000 työntekijää sekä yli 600 kumppania. Palvelemme 120 000 asiakasta Isossa-Britanniassa, Tanskassa, Virossa, Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Romaniassa. Autamme asiakkaitamme keskittymään liiketoimintaansa ja saavuttamaan tavoitteensa.

Ohjelmistot | Talous | Palkat | HR ja Rekrytointi | Advisory-palvelut