Kädet näppäimistöllä
 
 
 

Nordic Payroll - pohjoismaiset palkkapalvelut

Meillä on vahva osaaminen Nordic Payroll -palvelusta. Paikallistuntemuksemme ansiosta voimme tehdä eri maiden rajojen ylittävästä palkanlaskennasta sujuvaa ja tehokasta.

Luonnollinen valinta Nordic Payroll -palveluiden toimittajaksi kaikkialla Pohjoismaissa

Azets tarjoaa asiakkailleen Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa – koko Pohjoismaiden markkinoilla – yhden yhteyshenkilön kautta saatavan täysin ulkoistetun Nordic Payroll -palvelun. Toimimme kaikissa maissa Azetsin omien yksiköiden kautta emmekä hyödynnä alihankkijoita palkanlaskennan palveluiden tuottamiseen.

Paikallinen läsnäolomme takaa paikallisten säädösten ja lakien tuntemuksen. Kokemuksemme kaikenkokoisten ja eri aloilla toimivien asiakkaiden palvelemisesta sekä yhtenäinen palvelu- ja järjestelmätarjontamme tekevät meistä luonnollisen valinnan Pohjoismaissa toimivien yritysten palkkahallinnon kumppaniksi. Asiantuntijamme ymmärtävät tarpeenne ja ovat valmiita käyttämään laajaa osaamistaan kaikenlaisista monimutkaisista maakohtaisista erityispiirteistä asiakkaidemme hyväksi.

Monet Pohjoismaiden johtavan tarjonnan muodostavista asioista voidaan kiteyttää palvelukonseptimme sanaan ”yksi”.

one_illustration.png

Yksi pohjoismainen yhteyshenkilö

Yksi pohjoismainen sopimus

Yksi pohjoismainen hinnoittelumalli

Yksi pohjoismainen hallintamalli

Yksi pohjoismainen asiakasportaali – Azets Cozone

Yksi pohjoismainen työajanhallintajärjestelmä

Yksi pohjoismainen matka- ja kuluraportointijärjestelmä

Ykkösvalinta kumppaniksi Pohjoismaissa 

Olemme ylpeitä siitä, että olemme johtava palkanlaskennan palveluntarjoaja Pohjoismaiden alueella.  Pyrimme joka päivä helpottamaan asiakkaidemme elämää tarjoamalla heille kaikki palkanlaskentaan liittyvät palvelut samasta paikasta. Ainutlaatuisen asemamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme virtaviivaistetun ja tehokkaan Nordic Payroll -prosessin kaikissa Pohjoismaissa. Vain hieman prosessia muokkaamalla se saadaan sopimaan parhaalla tavalla juuri teidän liiketoimintaanne. Siksi olemme Pohjoismaiden johtava palkanlaskennan ulkoistuksen yhteistyökumppani. 

Oletko kyllästynyt käyttämään aikaa ja energiaa paikallisen lainsäädännön muutosten seuraamiseen? Jätä se meidän huoleksemme. Me seuraamme muutoksia ja ilmoitamme niistä tarvittaessa, joten voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Monipuolisella liiketoiminnan hallintaan käytettävien työkalujen valikoimallamme teemme hallinnolliset työsi käden käänteessä – yksi järjestelmä kaikkiin maihin. Sen yksinkertaisemmaksi asiaa ei voi enää tehdä. 

paikallinen asiantuntemus ikoni

Paikallinen asiantuntemus

kirjahylly ikoni

Mukautuva pohjoismainen järjestelmäalusta

tarralappu ikoni

Pohjoismainen hallinta- ja palvelumalli

mies ja salkku ikoni

Täysin ulkoistettu palkkapalvelu

Palkanlaskentapalvelumme asiantuntijatiimit Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa palvelevat koko pohjoismaista markkina-aluetta yhden yhteyshenkilön kautta. 

(Erik Bekkåsen, Nordic Payroll -palvelun johtaja)

Mitä me tarjoamme

Toimitamme laadukkaita Nordic Payroll -palveluita

Olemme ISAE3402-sertifioitu laadukkaiden palkanlaskentapalvelujen tarjoaja ja toimimme kaikissa Pohjoismaissa. Kaikille palveluillemme – käyttöönotosta tuotantoon – on ominaista laatu ja tehokkuus. Meillä on valtuutettuja konsultteja, laatujohtajia ja omat laadunvarmistusjärjestelmämme, jotka on kehitetty varmistamaan mahdollisimman laadukkaat palvelut. Voit olla varma, että asiasi ovat hyvissä käsissä, ja keskittyä siihen, minkä osaat parhaiten.

piirrokuva sopimus

Lue lisää

Meillä on kokemusta kaikenlaisista ja kaiken kokoisista asiakkaista

Asemastamme Pohjoismaiden markkinajohtajana on se etu, että meillä on käytössämme ainutlaatuiset osaamisresurssit. Paikallisella asiantuntemuksellamme voimme auttaa eri aloilla toimivia niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä. Alalta kokoamamme 20 vuoden kokemuksen pohjalta olemme kehittäneet parhaisiin käytäntöihin perustuvan mallin ja standardoidut prosessit, jotka varmistavat sujuvat palkanlaskentapalvelut monenlaisille yrityksille. Kokemuksemme perusteella tiedämme, että sama ratkaisu ei aina sovi kaikille ja tämän takia hyödynnämme joustavaa palveluotetta asiakkaidemme parissa. Toimimme ketterästi parhaiden käytäntöjemme ja laatujärjestelmämme puitteissa sekä varmistamme, että järjestelmämme ja palvelumme ovat linjassa liiketoimintanne kanssa. 

Asiakaskuntamme käsittää 22 000 palkanlaskennan ja taloushallinnon asiakasta, joista 600 on pohjoismaisia palkka-asiakkaita. Voimme siis perustellusti sanoa tuntevamme asiakkaidemme tarpeet ja osaavamme täyttää ne. Voimme ylpeinä sanoa olevamme luotettava kumppani, joka tarjoaa moderneja palkanlaskenta-, taloushallinto- ja konsultointipalveluita. 

Teemme monimutkaisista asioista yksinkertaisia – rentoudu ja jätä palkka-asiat meidän huoleksemme. Tutustu myös muihin kansainvälisiin palveluihimme.

Ydinosaamisemme

Kuva kokonaisuudesta pohjoismaisesta asiakasportaalistamme – Azets Cozone

Me Azetsissa haluamme tehdä asiakkaidemme työpäivästä mahdollisimman sujuvan. Yksinkertaistaaksemme palkanlaskentaan ja taloushallintoon liittyvien sovellusten ja raporttien käyttöä olemme luoneet ulkoistettujen palveluidemme tueksi ja alustaksi Azets Cozone-asiakasportaalin.

Panostamme voimakkaasti helppokäyttöisten ohjelmistojen kehittämiseen, jotka säästävät asiakkaidemme aikaa ja vaivaa. Azets Cozonessa on käytettävissä yli 40 palkanlaskennassa ja taloushallinnossa hyödynnettävää sovellusta, ja siihen on mahdollista liittää kertakirjautumisominaisuus asiakkaan omista järjestelmistä – ja mikä parasta, samaa käyttöliittymää käytetään kaikissa neljässä maassa.

Azets Cozone on kokonaisvaltainen liikkeenjohdon työkalu, joka on tehty helpottamaan asiakkaiden ja palkkaasiantuntijoidemme välistä yhteistyötä. CoZonen kautta voi hyväksyä työaikaraportteja useassa maassa toimivilta tiimeiltä, tarkastella useista eri monikansallisista yksiköistä laadittuja raportteja ja jakaa palkanlaskentaan liittyvää materiaalia GDPR-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Azets Cozone tarjoaa seuraavat edut:

  • kaikki tiedot kootusti samassa paikassa
  • yksi järjestelmä kaikille palkanlaskenta-asioille ja palkkamateriaalille
  • yksi paikka kaikille palkkalaskelmille 
  • yksi paikka työaika- ja läsnäoloraportoinnille
  • yksi matka- ja kuluraportointijärjestelmä
  • yksi paikka kaikille raporteille
  • turvallinen ja GDPR-vaatimusten mukainen tiedostojen jako
  • suunnitteluyhteistyö ja määräajat yli liiketoimintayksiöiden rajojen

mobiili näyttö

Azets Cozone helpottaa maiden välistä työtä ja antaa käyttöösi sovellukset ja palvelut missä tahansa, milloin tahansa, 24/7.

Basware logo

 

”Yhteistyö on toiminut joustavasti, palkanlaskenta on tapahtunut ajallaan ja laatu on ollut sovitulla tasolla. Azets on vastannut kysymyksiin nopeasti ja hyödyntänyt tarvittaessa sisäistä osaamistaan.”

Veera Eskelä, henkilöstöjohtaja, Basware

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.