Vaihtoehtoiset suunnat maalattuna asfalttiin, outplacement-palvelut
 
 
 

Outplacement-palvelut

Outplacement-palvelut auttavat työuran hallinnassa ja uudelleensijoittumisessa työelämässä.

Saat outplacement-valmennuksemme joko yksilö- tai ryhmävalmennuksena.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

 

 

Outplacement-palveluidemme avulla toimit vastuullisena työnantajana muutosneuvottelutilanteissa, jotka edellyttävät irtisanotuille tarjottavaa tukea nopeaan uudelleensijoittumiseen. Tätä työnantajan tarjoamaa tukea kutsutaan muutosturvaksi.

Outplacement-palvelut - yksilö- tai ryhmävalmennukset

Outplacement on käytännönläheinen valmennusprosessi, jonka tarkoituksena on osallistujien valmiuksien kasvattaminen oman työuran hallinnassa ja uudelleensijoittumisessa. Outplacement voidaan toteuttaa joko yksilö- tai ryhmävalmennuksena.

Outplacement palvelut

Outplacement-yksilövalmennukseen sisältyy henkilökohtaisia tapaamisia valmentajan kanssa. Tapaamisten sisältö räätälöidään kunkin valmennettavan omien tarpeiden ja tilanteen mukaan. Hyödynnämme valmennuksissa työpersonaallisuus- ja motivaatioanalyysejä, jotka vahvistavat itsetuntemusta ja –luottamusta uuden uran löytämiseksi.

Outplacement-ryhmävalmennus voidaan toteuttaa 12-15 henkilölle esimerkiksi kahden päivän valmennuskokonaisuutena. Kokemuksemme mukaan parhaan hyödyn ryhmävalmennuksista saa, kun yhteisiä valmennuspäiviä täydennetään 1-2 yksilöllisellä tapaamisella. Yksilöllisten tapaamisten teemat sovitaan kunkin valmennettavan tarpeiden mukaan.

Outplacement-valmennuksemme perustuvat vahvaan osaamiseen rekrytoinnista ja työelämän muutoksista sekä yritystoiminnan aloittamisesta. Valmennukseen osallistuvat hyötyvät myös toteuttamistamme asiakasrekrytoinneista.

Asiakkaidemme palautetta Outplacement-palveluista

”Valmennus pitäisi olla pakollinen kaikille, kun hakevat työtä. En ollut varma, miten haastatteluissa on hyvä toimia, ja sain paljon käytännön vinkkejä.”

”Halusin vain ammattilaisen katsomaan onko CV kunnossa, mutta mä opin paljon muutakin. Opin itsestäni asioita, joita kukaan ei ollut aiemmin sanonut. Nyt on helpompi hakea töitä.”

”Tuntui hyvältä, kun entinen firma auttoi tämän uuden työnhaun alkuun, vaikka sainkin potkut.”

”En aluksi oikein innostunut outplacementistä, koska olin niin väsynyt YT:stä ja irtisanomisesta. Valmentaja tukikin juuri minun tilannetta ja sai ymmärtämään, että pidin hetken ”lomaa” työnhausta ensin ja sitten olin valmiimpi hakemaan työpaikkoja.”

Usein kysyttyä

Mitä tarkoittaa outplacement?

Outplacement tarkoittaa uudelleenohjautumista ja -sijoittumista työelämässä. Outplacement-valmennuksella edistetään valmiuksia ja parannetaan mahdollisuuksia päästä uudelle urapolulle.

Mitä tarkoittaa muutosturva?

Muutosturva tarkoittaa työnantajan tarjoamaa lakisääteistä velvoitetta tarjota muutosneuvottelutilanteissa irtisanotuille työntekijöille apua nopeaan uudelleensijoittumiseen. Muutosturvan tavoitteena on nopeuttaa ja helpottaa irtisanotun tai lomautetun sijoittumista uudelle työuralle.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.