top banner image
 
 
 

Posti

Referenssitarina
 

Palkanlaskennan tiimin kehittäminen lähestymistapana lean

Postilla oli tarve löytää palkanlaskennan tiimille kehityspolku: tavoitteena oli tehokas ja moderni toimintamalli sekä tarkoituksenmukainen organisoituminen. Azetsin avulla käynnistettiin jatkuvaan parantamiseen tähtäävä kehittämistyö, jonka ensi vaiheessa kartoitettiin kokonaisvaltaisesti toimintojen nykytila ja keskeiset kehittämiskohteet. Toiminnan arviointiin osallistui koko yli 30 henkilön tiimi, ja kehittämisessä hyödynnettiin leanin toimintaperiaatteita. Lopputuloksena Posti sai välineet uudistusten toteuttamiseen ja palkkatiimin toiminnan muutokseen.

 

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet. Lue lisää palkanlaskennasta.

Posti

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.