Interim johtaja työssään
 
 
 

Interim-palvelut

Taloushallinnon, HR:n ja rekrytoinnin avaintekijät väliaikaisesti avuksesi:

Interim CFO | Interim Controller | Interim HR-johtaja | Interim HR Manager | Interim HR-asiantuntija | Interim palkanlaskennan yhteyshenkilö | Interim-rekrytoija

Jätä yhteydenottopyyntö

Interim- eli vuokrapalvelu täydentää puuttuvia asiantuntijaresursseja

Talous- tai HR-johtaja lähdössä? Tai tarvitsetko lisää taloushallinnon tai HR:n osaamista yritykseesi nopeasti ja joustavasti?

Azetsin interim- eli vuokrapalvelun avulla saat asiantuntijamme tuuraamaan tai auttamaan yrityksesi taloushallinnon tai HR:n avaintekijää väliaikaisesti lyhyellä varoitusajalla.

Interim johtaja yritykseesi - sopimus solmitaan ja kätellään sen päälle

Interim-palvelu pähkinäkuoressa

  • Asiantuntija, päällikkö tai johtaja sopivaan rooliin ulkoistettuna palveluna: Interim CFO, Interim talouspäällikkö, Interim HR-päällikkö tai muu interim-rooli
  • Nopeasti, lyhyellä varoitusajalla
  • Yllättäviin tilanteisiin: irtisanoutumiseen, sairastumiseen tai vanhempainloman ajaksi - tai kokonaan uuteen rooliin
  • Lisäresurssiksi ruuhkahuippuja tasaamaan
  • Joustavasti: kokopäiväisesti, muutamana päivänä viikossa tai kuukaudessa, tai tuntityönä
  • Erityisen vaativiin tehtäviin (esim. yrityskaupat), joihin organisaation oma osaaminen ei riitä tai joihin tarvitaan osaamisen varmistamista
  • Kun tarvitaan uutta näkemystä

Interim-palvelu tuo mukanaan mm. seuraavia etuja:

Joustavuus

Kun työt kasaantuvat tai avaintekijä jää tehtävästään pois, voit vuokrata oikeat osaajat juuri siksi aikaa ja sillä panostuksella, kun niitä tarvitset ilman, että sinun tarvitsee käynnistää aikaa vievä rekrytointiprosessi ja huolehtia vakituisen työsuhteen vastuista.

Osaaminen

Interim-osaajilla on laaja kokemus omalta substanssialueeltaan. Interim-konsultit ovat tottuneet työskentelemään mitä erilaisimmissa organisaatioissa, monipuolisissa asiantuntija- ja päällikkötehtävissä. Työnkuvaan kuuluu aktiivinen työote, hyvä muutoksen sietokyky ja uusien asioiden nopea haltuunotto. Interim-konsultit ovat hyvin verkostoituneita omalla osaamisalueellaan ja päivittävät jatkuvasti tietojaan. Näin myös asiakkaana saat ajantasaista osaamista ja tietoa.

 

Interim-konsultti työssään

Tuloshakuisuus

Yksi interim-palvelun käytön ilmeisimmistä eduista on, että interim-osaajat ovat objektiivisia asiantuntijoita, joilla ei ole työsuhteen mukana tuomaa sidosta asiakasorganisaatioon. Lisäksi he ovat työskentelytyyliltään tuloshakuisia tekijöitä, jotka panostavat täysillä käsillä olevaan tehtävään koko in house-toimeksiannon ajan.

Interim-palvelu -opas

Lataa maksuton opas: Interim-palvelu – miksi, milloin ja miten?

Lataa opas sähköpostiisi täältä download icon

Tilapäinen asiantuntija taloushallinnon tehtäviin: Interim CFO, Interim Controller, Interim talouspäällikkö

Asiakasyritykseen vuokralle ulkoistettu talousasiantuntija tarvittavaan rooliin oikealla osaamisella ja kokemuksella.

Aqva Finland vauhdittaa kasvua ulkoisen Interim talousjohtajan avulla

Aqva Finland logo
Azetsin avulla on muun muassa luotu prosessit sisäiselle laskennalle, budjetoinnille ja seurannalle. Nämä ovat elintärkeitä kasvuhakuiselle yritykselle.

Henkilöstönkin sitouttaminen on haastavaa, jos laskenta ei ole kunnossa. Nyt näemme kaikki yhdessä kuukausiraporteista, mihin olemme menossa. Koska luvut ovat liiketoimintakohtaisia, tavoitteita on yksinkertaista kohdistaa ja seurata.
Juha Aalto, toimitusjohtaja Aqva Finland

Mikäli tarvitset interim taloushallinnon asiantuntijaa, ota yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilapäinen asiantuntija HR-tehtäviin: Interim HR-johtaja, Interim-henkilöstöpäällikkö, Interim HR-asiantuntija, Interim-projektipäällikkö

Asiakasyritykseen vuokralle Azetsin HR-ammattilainen tarvittavaan rooliin oikealla osaamisella ja kokemuksella.

Mikäli tarvitset interim HR-asiantuntijaa, ota yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Interim-rekrytointiammattilainen yritykseesi: In-house rekrytoija

Talent acquisition -toimintoa hoitaa rekrytoinnin moniosaaja tai työpari, joka ottaa vastuun rekrytointien läpiviennistä sekä tarvittavasta rekrytointiprosessien kehittämisestä. 

Mikäli tarvitset interim rekrytointiosaajaa, ota yhteyttä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Marja Tuokko
Voin suositella interim HR- palvelua ja interim -rekrytointipalvelua lähes kenelle tahansa, myös pienille yrityksille tai järjestöille, jotka haluavat parantaa arjen toimivuutta ja saada vahvistusta henkilöstötyöhön sekä hallintoon. Jokainen organisaatio tarvitsee HR- toimintoa, joskus on helpointa ottaa se haltuun konsultin avulla ja saa samalla ”ulkopuoliset silmät”. Teemme yrityksille HR- kartoituksia, jotka auttavat huomaamaan asioiden nykytilan ja mahdollisen HR- toimien tarpeen.
Marja, Senior HR Advisor, Azets

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Usein kysyttyä interim-palveluista

Miten nopeasti saan interim-osaajan käyttööni?

Interim-asiantuntijaverkostomme takaa sen, että osaan asiakasyritysten tehtävistä osaaja saadaan hyvinkin nopeasti. Tilanne vaihtelee kuitenkin kuukausittain, joten kannattaa olla ajoissa liikkeillä, kun tarve lisäresursseille ilmenee.

Kuinka kauan interim-toimeksiannot yleensä kestävät?

Toimeksiantojen kestot vaihtelevat lyhyistä projekteista useisiin kuukausiin tai jopa vuosiin - kulloisenkin asiakkaan tarpeen mukaan.

Mitä interim-palvelu maksaa?

Interim-asiantuntijan vuokrauksen hinta vaihtelee asiantuntija roolin ja toimeksiannon pituuden mukaan. Interim-palvelun hinta sovitaan aina erikseen projektikartoituksen pohjalta.