top banner image
 
 
 

Suomen Lähetysseura

Referenssitarina

 

 

 

Rekrytointipalvelut Azetsilta

Suomen Lähetysseura on tehnyt yhteistyötä rekrytoinnissa ja henkilöarvioinneissa Azetsin kanssa useamman vuoden ajan. Azets on tehnyt rekrytointeja avoimiin tehtäviimme yksittäisinä hakuina sekä hoitanut kotimaan työn rekrytointeja määräaikaisesti. Azets on myös kumppanimme sekä esimiesten että ulkomaan työn henkilöarvioinneissa. Azets tuntee organisaatiomme ja toimintakulttuurimme hyvin ja heidän kanssaan toteutetut rekrytoinnit ovat osoittautuneet hyviksi ja kestäviksi valinnoiksi. Voimme luottaa siihen, että Azetsin asiantuntijat edustavat meitä luotettavasti. Ammattitaitoiset henkilöarvioijat tuottavat meille arvokasta tietoa henkilövalintojen tueksi. Lisäksi arvioinneista sovitaan heti rekrytoinnin alkaessa ja ne toteutetaankin ripeällä aikataululla. Lisäksi olemme hyödyntäneet Azetsin osaamista erilaisissa auditoinneissa. Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Azetsin kanssa. 

Tarja Larmasuo, hallintojohtaja, Suomen Lähetysseura

 

Lue lisää Azetsin monipuolisista rekrytointipalveluista.

Suomen Lähetysseura logo

Suomen Lähetysseura ry on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kansainvälisen työn järjestö. Toimimme noin 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.