top banner image
 
 
 

Mepco HRM

Olisiko Mepco HR-järjestelmä sopiva ratkaisu yrityksellesi?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Rekrytointi, palkanlaskentaohjelma ja HRM/HRD samassa paketissa

Mepco HRM-järjestelmässä voidaan käsitellä työntekijän koko työsuhteen elinkaaren toiminnot rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen. Mepcossa on selkeä web-käyttöliittymä, joka toimii selaimella laitteesta riippumatta. Mepco HR:n sisältö on täysin räätälöitävissä.

Järjestelmä koostuu kolmesta osa-alueesta, joita ovat rekrytointi, palkanlaskenta ja HRM/HRD. Nämä osa-alueet voidaan ottaa käyttöön eri aikoihin tarpeen mukaan. Mepcosta ei tarvitse rakentaa erillistä liittymää palkanlaskentaohjelmaan, vaan palkanlaskenta ja HR-toiminnot löytyvät samasta järjestelmästä. Tämä luo avoimuutta ja varmistaa sen, että tieto on samanlainen kaikilla tarvitsevilla osapuolilla.  

Tarjoamme Mepco-järjestelmää palveluna asiakkaillemme. Vahva HR- ja prosessiosaamisemme takaavat huolettoman kokonaisratkaisun työsuhteen jokaiseen vaiheeseen.

Mepco pähkinänkuoressa

  • HR- ja palkanlaskentaohjelma
  • Rekrytointi
  • Työsuhde- ja henkilötietojen ylläpito sekä palkkatietojen ja luontoisetujen hallinta
  • Historiatietojen saatavuus
  • Työsuhteen aikaisten dokumenttien tulostus ja tallennus (mm. työsopimukset ja -todistukset sekä projekteihin tarvittavat CV:t)
  • Lomien ja poissaolojen hallinta
  • Kehityskeskusteluiden seuranta ja dokumentointi sekä tavoitteiden asettaminen
  • Koulutustarjonnan sekä pätevyyksien ja sertifikaattien hallinnointi
  • Osaamiskategorioiden, osaamisprofiilien ja osaamisten ylläpito sekä tehtävänkuvat
  • Työhyvinvoinnin johtaminen (mm. varhaisen välittämisen malli ja työtyytyväisyyskyselyt)

hydroline logo

Hydroline etsi kumppania SaaS-palvelun tarjoajaksi, joka aidosti tukisi Hydrolinea Mepco-palkanlaskentaohjelman käyttöönotossa ja jatkuvassa käytössä. Azetsin osaaminen on antanut Hydrolinelle paljon lisäarvoa tuomalla oivalluksia käyttöönottoon sekä vastaamalla haastaviinkin kysymyksiin.

Lue koko asiakastarina

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.