Töissä työpöydän ääressä
 
 
 

Suomen Vapaa-ajankalastajat

Referenssitarina

Suomen Vapaa-ajankalastajat päätti turvautua ulkoiseen rekrytointikonsulttiin järjestöasiantuntijan rekrytoinnissa.

Päätimme turvautua ulkoiseen rekrytointikonsulttiin järjestöasiantuntijan rekrytoinnissa. Tämä oli meille uusi kokemus ja niinpä perehdyimme näiden palveluiden käyttöön alustavasti tarjousvaiheessa. Valitsimme kilpailutuksen perusteella kumppaniksi Azetsin.

Kokemuksemme rekrytoinnin toteutuksesta tiiviissä yhteistyössä Azetsin kanssa oli kaiken kaikkiaan positiivinen. Ulkoisen rekrytointikumppanin avulla säästimme itseltämme runsaasti työtunteja ja Azetsista oli erityisesti apua ilmoituksen sisällön ja ilmoituskanavien valinnassa sekä käytössä. Saimme tukea omien haastattelujemme pitämiseen ja pidimme myös henkilöarvioinnin sisällyttämisestä rekrytointiin, koska saimme arvioinnista varmuutta valintapäätöksen tekemiseen ja eväitä esimiehelle tulevaan johtamistyöhön. Saimme lisäksi palautetta, että arviointikokemus oli hyvä myös hakijoille itselleen.

Kesälomien aikana Azets onnistui sujuvasti viemään rekrytoinnin päätökseen sijaisjärjestelyin, vaikka itse alkuun epäilimme tämän ratkaisun toimivuutta. Tämän antoisan kokemuksemme perusteella käytämme varmasti jatkossakin rekrytointikumppania vaativampien rekryjemme yhteydessä.

Tutustu tarkemmin Azetsin rekrytointipalveluihin

Suomen Vapaa-ajan kalastajat logo

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.