top banner image
 
 
 

LS Central | Kaupan alan ERP-ratkaisu 

LS Central on innovatiivinen monikanavaisen kaupan toiminnanohjausjärjestelmä, joka auttaa seuraamaan ja ennakoimaan kulutustottumusten muutoksia.

Jätä yhteydenottopyyntö

LS Central on Unified Commerce -ratkaisu kaupan alalle

LS Central on Microsoft Dynamics 365 Business Centraliin perustuva all-in-one-ratkaisu. Se yhdistää liiketoimintaprosessisi, kuten monikanavaisen myynnin, toimitusketjun hallinnan, varastonhallinnan, myymäläohjauksen ja talouden hallinnan yhden helposti hallittavan kokonaisuuden alle.

Paljon enemmän kuin ERP

Perinteisiä ERP-ratkaisuja ei ole välttämättä suunniteltu juuri vähittäiskaupoille tai HoReCa-liiketoimintaan. Tämä tarkoittaa, että perinteisten ERP-ratkaisujen toiminnallisuudet eivät aina täysin tue kaikkia vähittäiskauppojen liiketoimintaprosesseja, kuten esimerkiksi täydennysten optimointia, kanta-asiakasohjelmia sekä erilaisia tarjouksia ja kampanjoita.

LS Central tarjoaa mahdollisuuden palvella asiakkaitasi personoitujen monikanavaisten kampanjoiden ja tarjousten avulla.

LS Centralissa kaikki on yhdistetty yhteen järjestelmään, mikä tarkoittaa sitä, että

 • näet yksittäiset transaktiot aina myynnistä kirjanpitoon
 • pystyt optimoimaan helposti myymälöiden täydennyksiä keskusvarastolta tai suoraan toimittajilta
 • voit helposti lisätä myymälöitä ja kassoja (POS) järjestelmään keskitetysti

 

RetailEmployee.jpg

Voit tarjota turvallisia ja kontaktittomia maksuja sekä reaaliaikaista tietoa varastosaldoista. Voit kehittää liiketoimintaasi ja asiakaspalveluasi tarjoamalla asiakkaillesi parempaa palvelua modernin järjestelmän avulla.

Tämän lisäksi kokonaisuus tarjoaa erilaisia moderneja kassapäätevaihtoehtoja

 • Perinteinen kassa (POS)
 • Mobiilikassa (POS)
 • Itsepalvelu älypuhelimilla ja itsepalvelukioskeissa

Kysy lisää

Toimialakohtaiset ratkaisut

LS Central for retail

LS Central for retail

Hyödynnä myyntiin, myynninedistämiseen ja varastonhallintaan liittyviä toimintoja. Tarjoa eri myyntikanavia aina myymälöistä, mobiileihin myyntipisteisiin ja verkkokauppaan.

Hallitse tuotteitasi keskitetysti, mukaan lukien hinnat, tarjoukset, alennukset ja paljon muuta. LS Central tarjoaa yleiskuvan varastotilanteesta ja minimoi riskin sille, että tuotteesi loppuvat.

LS Central for restaurants

LS Central for restaurants

Ohjaa ravintola-, catering- ja keittiöprosessejasi yhdessä kokonaisratkaisussa. Vastaanota asiakkaidesi tilaukset pöydässä, kassalla tai itsepalvelulaitteiden kautta ja lähetä ne suoraan keittiöön.

Luo reseptejä ja ruokalistoja keskitetysti. Hallitse pöytämyyntiä ja huonepalvelua ja huomioi asiakkaidesi tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla.

LS Central for hotels

LS Central for hotels

Helppo pääsy kaikkiin varaustietoihin niin asiakkaiden kuin tilojenkin osalta. Hallitse vieraita, ryhmiä ja tapahtumia keskitetysti.

Reaaliaikainen yleiskatsaus siivouksesta, huollosta ja varaustilanteesta. Maksimoi huoneen käyttöaste. Tunnista toistuvia vieraita ja tarjoa heille henkilökohtaisia ​​tarjouksia.

Lue lisää

LS Central for pharmacy

LS Central for pharmacy

Tehokas reseptien ja lääkkeiden hallinta. Hallitse sekä lääkevarastoasi että muita tuotevarastoja eri apteekeissa.

Kokonaisvaltainen apteekeille räätälöity ratkaisu sisältää myös paljon toimintoja, jotka lisäävät kilpailukykyäsi ja samalla yksinkertaistavat päivittäisiä rutiinejasi.

 

Uusi konsernin laajuinen ERP-järjestelmä on keskeinen osa Musti Groupin kasvustrategiaa. Se on jo tuonut meille merkittäviä etuja ja tarjoaa suuren potentiaalin edelleen parantamiseen.

Panu Hannula
CIO, Musti Group

Aina ajan tasalla

LS Centralin ratkaisut toimivat Microsoft Azure -pilvipalvelussa. Azure takaa ratkaisulle tietoturvallisen ja vakaan toimintaympäristön.

Vähittäiskaupan ja HoReCa-alan ratkaisujen on oltava toimintavarmoja - tässä hybridipilviratkaisu astuu kuvaan. Se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet: myymäläsi tai ravintolasi voivat toimia offline-tilassa ja pääkonttori/taustatoiminnot toimivat pilvessä.

Pilvi mahdollistaa helpon skaalattavuuden – sesonkiaikana uusien kassapisteiden tai Pop up -myyntipisteiden avaaminen on helppoa ja vaivatonta. Kustannusten ennustettavuus on vakaata, sillä ratkaisulla on kuukausihinta, joka skaalautuu tarpeidesi mukaisesti. Pilvi tarkoittaa myös sitä, että sinun ei koskaan tarvitse tehdä raskaita päivitysprojekteja – pilviratkaisu on aina ajan tasalla.

 

Product-image-Business-Central-SaaS-800x800-1-1.png

 

Analytics for LS Central

Analytics for LS Central

Analytics for LS Centralin avulla pystyt hyödyntämään LS Central -ratkaisun tarjoamaa dataa valmiiksi rakennettujen raportointinäkymien ja analyysien pohjalta.

Analytics for LS Central perustuu Azure SQL:ään ja Microsoft Power BI:hin ja se tarjoaa valmiita myynti- ja inventaariraportteja vähittäiskaupalle.

Analytics for LS Centralin edut:

 • Yksi tietoalusta kaikkiin raportointitarpeisiisi
 • Tuki mobiililaitteille
 • Helppo laajentaa ja ottaa mukaan myös muita datan lähteitä
 • Integrointimahdollisuudet muihin Microsoftin tuotteisiin (Power Apps)
 • Vaihtoehtoina on-premise tai pilvi. Data Hub ja Analytics ilmaiseksi (vain hosting-kulut)
 • Power BI raportit
 • Suuri Power BI -yhteisö

Miksi Azets?

Azets on yksi Pohjoismaiden johtavista ja suurimmista LS Central -toimittajista. Olemme erikoistuneet pohjoismaisiin toteutuksiin. Teemme tiivistä yhteistyötä LS Retailin ja Microsoftin kanssa varmistaaksemme, että tarjoamamme asiantuntemus ja teknologia ovat huipputasoa.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.