Pukumies on mieteliäs
 
 
 

Lakipalvelut liiketoimintasi tukena

Yrityshallinnon, työoikeuden, verotuksen ja tilinpäätösoikeuden asiantuntijat käytössäsi helposti ja vaivattomasti.

 
  • Oletko miettinyt yrityksen liiketoiminnan tai osakekannan myymistä, yrityksen yhtiömuodon muuttamista tai liiketoiminnan kasvattamista yritysostoilla?
  • Kaipaatko apua yrityksen tai omistajan tuloverotukseen tai verosuunnitteluun?
  • Aiheuttaako arvonlisäverotus kansainvälisissä tilanteissa hämmennystä?

Azetsin lakipalvelut voivat auttaa sinua näissä ja monissa muissa oikeudellisissa kysymyksissä.

Azets tarjoaa juridisia neuvonta-, konsultointi ja koulutuspalveluita liiketoiminnan eri tilanteisiin. Asiakkaanamme saat kustannustehokasta palvelua juristeilta ja asiantuntijoilta, jotta asiat hoidetaan lakien ja säädösten mukaisesti. Olemme apunasi joko kertaluontoisesti tarpeen mukaan tai jatkuvalla sopimuksella. Lisäksi teknologisilla ratkaisuilla, kuten Sopimustieto-palvelulla, pystyt itse luomaan laadukkaita juridisia dokumentteja helposti.

Azetsin lakipalvelut - jotta asiat tehdään oikein

Laatu

Juristimme ja taloushallinnon konsulttimme ovat kokeneita ammattilaisia. Saat täsmälliset ja kokonaisvaltaiset suositukset liiketoiminnan haasteisiin, jotta kaikki juridiset velvoitteet täytetään.

Kustannustehokkuus

Suurin osa kysymyksistä ratkaistaan alle tunnissa, joten saat vastauksen kustannustehokkaasti. Suuremmissa konsultoinneissa annamme työmääräarvion, joten sinun ei tarvitse pelätä yllättäviä ja suuria juristin palkkioita.

Liiketoimintahyöty

Lupaamme liiketoimintalähtöisen otteen, jotta palvelumme parantavat sinun ja liiketoimintasi tilaa. Minimoimalla riskit ja kartoittamalla mahdollisuutesi löydämme keinot liiketoimintasi parhaaksi yhdessä.

 

Vaivattomuus

Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti - saat tutulta toimittajalta muiden palveluiden lisäksi myös juridiset palvelut. Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse selittää liiketoimintaasi ulkopuolisille konsulteille.

 

Yritys- ja työsuhdejuridiikan neuvontaa ja asiantuntija-apua

Azetsin lakipalveluiden tiimi auttaa sinua seuraavilla osa-alueilla:

Bouygues Construction logi

Tarpeemme vero- ja lakiasioiden konsultointiin ymmärrettiin Azetsilla nopeasti, ja saimme viipymättä tilanteeseemme sopivan suomalaisen analyysin”, Bouygues Constructionin Group Head of Tax François Bonnet kertoo.

Autamme myös yritystoiminnan muutosten kartoittamisessa

Azetsin lakipalvelut auttavat sinua myös hallitsemaan yrityksessä tapahtuvia muutoksia. Kun et tiedä, mitä eri vaihtoehtoja sinulla on ja mitä kustannuksia sinulle koituu, me voimme auttaa. Tarjoamme kiinteällä hinnalla kartoitusta, jossa asiantuntija analysoi erilaisia ratkaisuja ja niiden riskejä ja kustannuksia.
 
Asiantuntijan käyttö on perusteltua, koska useimmiten muutostilanteet ovat kertaluonteisia tapahtumia, eikä oman liiketoiminnan ohella perehtyminen kaikkeen ole mahdollista. Etukäteen varautumalla voi säästyä ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.
 
Avullamme yritys ja sen omistajat voivat valita tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Saat tarpeidesi mukaisesti asiantuntijan oikeudellisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin. Olemme tukenasi päätöksenteossa ja selvitämme ymmärrettävästi, mitä eri vaihtoehtoja sinulla on. Kysy lisää palvelusta ottamalla alla yhteyttä Azetsin lakipalveluihin.

Työoikeus, yhtiöoikeus, vero-oikeus, sopimusoikeus. Yksi osoite, monta palvelua - Azets lakipalvelut.

Sähköpostiosoitteemme lakipalveluille on lakipalvelut@azets.com. Samasta sähköpostiosoitteesta saat kaikki lakipalvelumme.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Tutustu hyödyllisiin työsuhdejuridiikan oppaisiimme

Opas
Yhteistoiminta­menettely muutostilanteissa

Opas Yhteistoiminta­menettely muutostilanteissa

Tutustu oppaaseen 

Opas
Ohjeita mahdollisten työtaistelujen varalle

Ohjeita mahdollisten työtaistelujen varalle
Ota opas talteen.
Tutustu oppaaseen

Opas
Miten teen hyvän työsopimuksen?

Miten teen hyvän työsopimuksen?
Opi tekemään hyvä työsopimus.
Tutustu oppaaseen