Mies on mietteliäs, lakipalvelut yrityksellesi
 
 
 

Lakipalvelut liiketoimintasi tukena

Yhtiöoikeuden, työoikeuden, verotuksen ja sopimusoikeuden asiantuntijat käytössäsi helposti ja vaivattomasti.

Lakipalvelut yrityksille ympäri Suomen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Lakipalvelut Azetsilta - jotta asiat tehdään oikein

Osaavat juristimme tarjoavat juridisia neuvonta-, konsultointi- ja koulutuspalveluita liiketoiminnan eri tarpeisiin. Saat meiltä kustannustehokkaat ja kokonaisvaltaiset lakipalvelut, jotka varmistavat, että asiat hoidetaan lakien mukaisesti. Lakipalvelumme tukevat yhtiötäsi sen koko elinkaaren ajan.

Tarjoamme juristimme lisäresurssina organisaatiosi muuttuviin tarpeisiin, tarvittaessa myös pidemmäksi ajaksi. Ratkaisemme lisäksi yhtiösi ja yrittäjän verotukseen liittyvät kysymykset ja avustamme verosuunnittelussa. Saat myös työsuhdejuristeiltamme apua kaikilla työsuhdejuridiikan osa-alueilla.

Yritysjuridiikan neuvontaa ja asiantuntija-apua yrityksen kaikkiin elinvaiheisiin

Autamme sinua kaikissa yhtiösi elinkaaren vaiheissa, aina yhtiön perustamisesta yhtiömuodon muutokseen, sukupolvenvaihdokseen, yrityskauppaan tai yrityksen lopettamiseen. Laajan kokemuksemme ansiosta voimme palvella niin pieniä kuin suuriakin yhtiöitä sekä yrittäjiä ja omistajia.

ManWithComputer.jpg

Autamme myös yritystoiminnan muutosten kartoittamisessa

Lakipalveluiden asiantuntijamme auttavat sinua myös hallitsemaan yrityksessä tapahtuvia muutoksia. Kun et tiedä, mitä eri vaihtoehtoja sinulla on ja mitä kustannuksia sinulle koituu, me voimme auttaa. Tarjoamme kiinteällä hinnalla kartoitusta, jossa asiantuntija analysoi erilaisia ratkaisuja ja niiden riskejä ja kustannuksia.

Lakiasiantuntijan käyttö on perusteltua, koska useimmiten muutostilanteet ovat kertaluonteisia tapahtumia, eikä oman liiketoiminnan ohella perehtyminen kaikkeen ole mahdollista. Etukäteen varautumalla voi säästyä ikäviltä yllätyksiltä myöhemmin.

Avullamme yritys ja sen omistajat voivat valita tilanteeseen sopivimman ratkaisun. Saat tarpeidesi mukaisesti asiantuntijan oikeudellisiin ja verotuksellisiin kysymyksiin. Olemme tukenasi päätöksenteossa ja selvitämme ymmärrettävästi, mitä eri vaihtoehtoja sinulla on. Kysy lisää palvelusta ottamalla alla yhteyttä lakipalveluihin.

 

AdvisoryManWoman.jpg

Lakipalvelujemme asiakkaat kertovat

Lakipalvelut muihin yrityksesi tarpeisiin

people_at_whiteboard.jpg

Työoikeus, yhtiöoikeus, vero-oikeus, sopimusoikeus. Yksi osoite, monta palvelua - Azets lakipalvelut.

Sähköpostiosoitteemme lakipalveluille on lakipalvelut@azets.com. Samasta sähköpostiosoitteesta saat kaikki lakipalvelumme.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Tutustu hyödyllisiin työsuhdejuridiikan oppaisiimme