Töissä työpöydän ääressä
 
 
 

Orion Oyj

Referenssitarina

Orion valitsi Azetsin kumppaniksi toteuttamaan esimiesten valmennusohjelmaa.

Tarina siitä, miten lääkeyhtiölle luotiin esimiesten valmennusohjelma, joka jo useamman vuoden ajan on menestyksekkäästi valmentanut uusia esimiehiä johtamisrooliin ja samalla rakentanut yrityksen johtamiskulttuuria. Kesällä Azetsin ja Orionin strateginen valmennuskumppanuus sai jatkoa Value Based Leadership – valmennusohjelman myötä.

 

Orion oyj logo

 

Yli satavuotias lääketeollisuuden pörssiyhtiö Orion kaipasi kumppania suunnittelemaan ja toteuttamaan esimiesten valmennusohjelmaa. Toiveissa oli strateginen kumppani, jolta löytyisi runsaasti erilaisia työkaluja, ideoita ja näkemystä johtamiskoulutuksista. Kilpailutusten myötä valmennuskumppaniksi valikoitui Azets. Yhteistyö Azetsin kanssa on jatkunut pitkään. 

Joustavaa ja käytännönläheistä valmennusta

Esimiesvalmennusten keskiössä on Orionin tuoreiden esimiesten valmentaminen esimiehen rooliin samalla rakentaen orionilaista johtajuutta ja organisaatiokulttuuria. Tavoitteena on, että työnkuvasta ja johdettavasta ryhmästä riippumatta samat Orionin periaatteet ja arvot näkyvät esimiestyössä. Yhdessä Azetsin valmentajien, Orionin HR-asiantuntijoiden ja johdon kanssa suunnitellut valmennuskokonaisuudet pitävät sisällään niin virtuaalista työskentelyä kuin lähipäiviä. Virtuaalinen oppimisympäristö tarjoaa lisäksi oppimateriaaleja ja aktivoi valmennukseen osallistuvia. Suomeksi ja englanniksi toteutettavia valmennuksia on pidetty jo neljän vuoden ajan, ja valmennusten myötä noin 150 esimiestä on valmennettu Orionin johtamisperiaatteiden mukaisesti.

Orionin Senior HR Specialist Susanna Sevón-Laakso kertoo, että Azetsin toteuttamiin valmennuksiin ollaan oltu erittäin tyytyväisiä, ja palaute niin osallistujilta kuin muiltakin orionilaisilta on ollut hyvää. Erityistä kiitosta saavat valmennuksen joustavuus, käytännönläheinen ote ja monipuoliset esimerkit. Azets on tuonut mukanaan kattavat työkalut valmennuksen toteuttamiselle, ja osallistujia on aktivoitu monipuolisesti. Koronaviruspandemian myötä valmennus siirrettiin ketterästi kokonaan virtuaaliseksi, ja puoli vuotta kestävä valmennus toteutettiin verkossa. Tästä huolimatta valmennukset onnistuivat tavoitteiden mukaisesti ja osallistujat saatiin innostettua mukaan myös ilman valmennuksen perinteisiä lähipäiviä.

Arvopohjaisen johtamisen vahvistamista

Kesällä alkaneeseen Orionin arvojohtamisen Value Based Leadership -valmennukseen Orion valitsi kumppanikseen jälleen kilpailutuksen ja hyvien kokemusten myötä Azetsin. Yrityksen arvojen uudistumisen myötä uudessa valmennuksessa halutaan keskittyä siihen, kuinka esimiehet omalla toiminnallaan vievät yrityksen arvoja käytäntöön. Palvelumuotoilun menetelmin kehitetty valmennusohjelma tulee olemaan osa Orionin arvopohjaista johtamista myös jatkossa.

Esimiesten valmennukset ovat keränneet positiivista palautetta ja tuleviin valmennuksiin onkin jo saatu ideoita niin Azetsilta kuin valmennuksiin osallistuneilta. ”Yhteistyö Azetsin kanssa on sujunut hyvin, ja valmennuksista saatu palaute on ollut hyvää. Erityisen iloisia olemme olleet valmennusten käytännönläheisyydestä ja siitä, kuinka osallistujat on saatu aktivoitua myös virtuaalisesti. Valmennusten palautteen myötä sisältöjä on kehitetty yhdessä Azetsin kanssa entisestään niin, että ne vastaavat ja täydentävät Orionin johtamiskulttuuria ja arvoja nyt ja tulevaisuudessa.”

Tutustu tarkemmin esimiesvalmennuksiin

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.