Töissä työpöydän ääressä
 
 
 

Suomen vesifoorumi ry.

Referenssitarina

Suomen vesifoorumi ry. valitsi Azetsin huolehtimaan kirjanpidostaan ja palkkahallinnostaan.

Luotettava kumppani kirjanpitoon ja palkkahallintoon

Suomen vesifoorumi etsi luotettavaa ja osaavaa toimijaa vastaamaan kirjanpidostaan ja palkkahallinnostaan. Azets valikoitui kumppaniksi, koska osoitti heti alusta aitoa kiinnostusta yhdistystä ja heidän ongelmiaan kohtaan. Sama kiinnostus on jatkunut yhteistyön myötä.

“Toiveemme ovat toteutuneet. Meitä arvostetaan asiakkaana, vaikka emme ole iso toimija”, sanoo Topi Helle, Suomen vesifoorumin toimitusjohtaja.  “Kirjanpito ja palkanlaskenta on hoidettu ahkerasti ja ammattimaisesti. Olemme saaneet neuvoja eri kysymyksiimme”, hän jatkaa.

Osaamista yhdistyksen kirjanpidosta

Yhdistyksen kirjanpidossa on erityispiirteitä, jotka vaativat osaamista. Jäsenmaksujen lisäksi Suomen vesifoorumi saa rahoitusta EU:lta, Business Finlandilta ja muilta julkisyhteisöiltä. Rahoituksen edellytyksenä on tarkat merkinnät kirjanpidossa kulujen todentamiseksi. “Ulkopuolisen rahoituksen takia kulut on kirjattava projekteille. Tähän olemme saaneet Azetsilta hyvin apua”, toteaa Helle.

Sähköinen taloushallinto helpottaa arkea

Taloushallintoa on sähköistetty Azetsin tuella ja Suomen vesifoorumilla on käytössä Netvisor-ohjelma. Aiemmin kirjanpitoa ja tuntikirjauksia ylläpidettiin Excelissä. Sähköinen taloushallinnon järjestelmä on helpottanut arkea ja vähentänyt hallinnollista työtä. Helle kertoo: “Tiedot löytyvät Netvisorista helposti. Tuntikirjausten tekeminen sovelluksella tai koneella vähentää työtä.” 

Azetsin ja Suomen vesifoorumin yhteistyö jatkuu ja laajenee. Loppuvuodesta 2021 on uutena palveluna otettu käyttöön myös matkalaskujen kirjaaminen sähköisesti, jonka Helle odottaa toimivan yhtä sujuvasti kuin muunkin.

Tutustu Azetsin tilitoimistopalveluihin.

Suomen vesifoorumi on suomalaisten vesialan toimijoiden yhdistys. Azets on ollut yhdistyksen kirjanpidon ja palkkahallinnon kumppani vuodesta 2019.

Logo FWF_EN Drop.png

Suomen vesifoorumi ry. - Finnish Water Forum suomalaisten vesialan toimijoiden yhdistys. Yhdistyksellä on yli 130 jäsentä: yrityksiä, ministeriöitä, yhdistyksiä ja tutkimus- ja oppilaitoksia. Sen tavoitteena on edistää suomalaisen vesiosaamisen kansainvälistä kasvua, ottaa yrityksiä mukaan kehitysyhteistyöprojekteihin ja edistää vientiä. Yhdistys välittää tietoa ja edistää alan yhteistyötä.  

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.