top banner image
 
 
 

Digita

Referenssitarina

Azetsilta rekrytointiapua pienelle HR-tiimille

Katso video

Digita tekee Azetsin kanssa yhteistyötä rekrytoinnin saralla. Azetsin ainutlaatuinen ilmoitushakua ja suorahakua yhdistelevä toimintamalli on tuttu johtajatason hauista, mutta se toimii erinomaisesti myös asiantuntija- ja esimiesrekrytoinneissa.

Digita tunnetaan varmasti parhaiten Suomen maanpäällisten radio- ja tv-verkkojen ylläpitäjänä. Digitan tehtävänä onkin huolehtia siitä, että tieto, kuva ja ääni saavuttaa kaikki ihmiset, kaikenlaisessa kelissä. Tämän perinteisen toiminnan lisäksi yritys rakentaa ja suunnittelee erilaisia digitaalisia infraratkaisuja.

– Digita on yrityksenä murroksessa ja kasvutarve on kova. Olemme pari vuotta sitten aloittaneet rekrytoinnissa yhteistyön Azetsin kanssa, Digitan henkilöstöjohtaja Taija Lehtola kertoo.

 
Digita logo

 

Ainutlaatuinen palvelukonsepti

Azetsin kanssa Digita on hakenut työntekijöitä mm. erilaisiin asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Azetsin rekrytointikonsultit tukevat Digitan omaa, suhteellisen pientä HR-tiimiä. He hoitavat käytännössä koko prosessin läpi aina ilmoitusteksteistä suorahakuun ja soveltuvuuskokeisiin. 

– Azetsin palvelu on tällä saralla aika ainutlaatuinen. Ilmoitushaun ja suorahaun yhdistelmää on yleensä näkynyt käytettävän vain johtajatason rekrytoinneissa, Lehtola kiittelee ja jatkaa:

– Olen aika vaativa kumppania valitessa. Kumppanin pitää olla luotettava, enkä koskaan hae pelkästään ostettavaa palvelua, vaan kunnon kumppanuutta.

Rekrytointiprosessia ja siinä käytettäviä kanavia mukautetaan Azetsin toimesta luonnollisesti kulloisenkin rekryn kohderyhmän mukaan. Yhdeksi Azetsin vahvuudeksi Lehtola kokee erityisesti LinkedInin hyödyntämisen. 

– Kun kaivattu kohderyhmä on LinkedInissä, on Azets todella osaava, Lehtola toteaa.

Työnantajamielikuvan välittäminen konsulttien tehtävänä

Digita on Lehtolan mukaan suhteellisen tuntematon tekijä työnantajakentällä, joten Azetsin konsultit tuovat yritykselle näkyvyyttä ja ovat toisaalta myös vastuussa Digitan työnantajamielikuvasta. On tärkeää, että konsultit ovat lähellä yritystä, jotta he oppivat tuntemaan Digitan muut työntekijät ja esihenkilöt.

– Azetsin laatu paranee päivä päivältä, kun he oppivat paremmin talon tavoille. Siten he osaavat aina paremmin ja paremmin valita juuri oikeanlaisia henkilöitä meille töihin, Lehtola pohtii.

Koko rekrytointiprosessi A:sta Ö:hön

Digita on saanut Azetsin avulla hyviä henkilöitä tiimiinsä. Konsultit saavat kiitosta myös sinnikkyydestään. Lehtolan mukaan he ovat hyviä puskemaan asioita eteenpäin, jos jokin asia meinaa jäädä muiden tehtävien jalkoihin.

– Monipuolisuus on tärkeintä – tämä ilmoitushaun ja suorahaun yhdistelmä, ja Azetsin kaikki palvelut siinä prosessissa. Todella tärkeää on tietysti myös se, millaisen mielikuvan he Digitasta hakijoille antavat, Lehtola summaa.

Tutustu tarkemmin Azetsin rekrytointipalveluihin.

"Azetsin palvelu on tällä saralla aika ainutlaatuinen. Ilmoitushaun ja suorahaun yhdistelmää on yleensä näkynyt käytettävän vain johtajatason rekrytoinneissa", kertoo Digitan henkilöstöjohtaja Taija Lehtola. 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.