Työpöytä
 
 
 

Shell Karkkila

Referenssitarina

Azets antaa lisäpotkua Shell/St1-kauppiaiden taloushallintoon

Shell Karkkilan kauppiaan Minna Latva-Aron mielestä: ”Azets on joustava yhteistyökumppani, jolta saa henkilökohtaista palvelua.”

Yhteistyö Shellin/St1:n kanssa alkoi vuonna 2006. Nykyään Azetsin asiakkaana on useita Shell-kauppiaita ja Azets hoitaa noin sadan liikenneaseman taloushallinnon. Toimintojen automatisointi ja erilaisten prosessien tehostaminen, kuten kassamyyntien käsittely, ostolaskujen hyväksyntä, palkanlaskenta, maksuliikenne, raportointi ja budjetointi tuovat huomattavaa taloudellista hyötyä ja aikasäästöä kauppiaille.

 

shell.png

Tiedot reaaliajassa

Shell-kauppiaiden taloushallinto hoidetaan reaaliajassa. Asemien valikoimassa on monia tuoteryhmiä, joita pystytään seuraamaan katetasolla. Tämä mahdollistaa esimerkiksi asemakohtaisen tuoteryhmien myyntikatteiden seurannan.

Taloushallintoon käytetään selainpohjaisten järjestelmiä. Näin kauppias voi päivittäin analysoida myyntiä ja myyntikatteita sekä tarkastella vaikkapa kirjausten liitteinä olevia laskujen kuvia.

Azets vastaanottaa kauppiaiden ostolaskut suoraan toimittajilta. Suurin osa laskuista on verkkolaskuja, mutta osa laskuista tulee paperilla tai sähköpostitse. Ostolaskut hyväksytään sähköisesti riippumatta siitä, missä muodossa lasku on vastaanotettu. Kun kauppias on tehnyt lopullisen hyväksynnän maksuille, Azets siirtää hyväksytyt ostolaskut pankkiin maksatukseen.

 

Iittala Shell

Shell-kauppiaille sopiva ja kustannustehokas ratkaisu

Shell-kauppiaat ovat tyytyväisiä Azetsin heille tarjoamaan ainutlaatuiseen kokonaisratkaisuun. Monien asemien tavaravirrat ja laskujen määrät ovat suuria. Kokonaisratkaisun ansiosta työnteko on huomattavasti nopeampaa kuin aiemmin ja todella kustannustehokasta.

Shell Karkkilan kauppiaan Minna Latva-Aron mielestä Azets on joustava yhteistyökumppani, jolta saa henkilökohtaista palvelua. Tällaisen yhteistyön rakentaminen ja uusien toimintatapojen oppiminen vaatii aluksi aikaa, mutta se on hänen mielestään ehdottomasti kannattavaa.

Autamme ketjuyrityksiä menestymään. Lue lisää ketjuyritysten taloushallinnon ratkaisustamme.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.