Kirjanpito sähköisesti paikasta riippumatta
 
 
 

Kirjanpito

Keskity olennaiseen, me hoidamme niin pienyrittäjän kuin suuryritysten kirjanpidon sekä konsernitilinpäätökset ja raportoinnin.

 

Kirjanpito Azetsin tilitoimistosta läheltäsi ja paikasta riippumatta sähköisesti

Saat kirjanpitäjän ja kaikki kirjanpitoon liittyvät palvelut yrityksellesi Azetsin toimipisteistä. Alla olevista linkeistä löydät paikkakuntasi lähimmän kirjanpidon asiantuntijan. Voit olla asiakkaanamme paikkakunnasta ja paikasta riippumatta täysin sähköisesti.

Kirjanpito ulkoistettuna palveluna

Kirjanpidon tuottama tieto on yrityksen johtamisen väline. Tilinpäätös kertoo yrityksen ulkopuolisille tahoille yrityksen kannattavuudesta, vakavaraisuudesta ja maksuvalmiudesta. Ilman asiantuntevia resursseja saattaa sen tekeminen määräaikaan mennessä tuottaa haasteita. Tilinpäätöksestä ja kirjanpidosta saadaan tiedot veroilmoituksen täyttämiseen, joten tietojen virheettömyys on ensiarvoisen tärkeää. Voit ulkoistaa kaikki yrityksesi kirjanpitoon liittyvät tehtävät Azetsin ammattilaisille.

Keskity olennaiseen – me hoidamme yrityksesi kirjanpidon

Kirjanpito

Kirjanpito on harvoin yrityksen ydinosaamista, jolloin se sitoo liiketoiminnan kannalta arvokkaita resursseja vääriin asioihin. Se kannattaakin ostaa ulkoistettuna palveluna taloushallinnon asiantuntijalta, joka seuraa työkseen alan muutoksia ja lainsäädäntöä. Näin kirjanpito hoituu aina ajallaan ja oikein ja samalla saat käyttöösi uusimmat työkalut.

Hoidamme niin pienyrittäjän kuin suuryritysten kirjanpidon sekä konsernitilinpäätökset ja raportoinnin – kaikki kirjanpitoon liittyvät asiat yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta. Tuotamme palvelut ja raportoinnin myös sisäisen laskennan tarpeisiin.

Kirjanpitäjä on neuvonantajasi

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät mahdollistavat helpon ja tehokkaan tavan hoitaa kirjanpito yhdessä ammattilaisen kanssa. Lakisääteinen kirjanpidon raportointi hoituu yhä automaattisemmin. Sähköistyminen ja automaatio ovatkin mahdollistaneet kirjanpitäjän työn muutoksen tietojen kirjaajasta asiakkaiden neuvontaan, kun tietojen analysointiin ja varsinaiseen konsultointiin kirjanpitäjälle jää entistä enemmän aikaa.  

Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä tuntee yrityksesi liiketoiminnan, tulkitsee lukuja ja varmistaa, että yrityksen talouden tiedot ovat ajan tasalla. Näin yritysjohdon ja omistajien päätökset pohjautuvat oikeaan ja ajantasaiseen tietoon. 

Kirjanpito ja kirjanpito-ohjelma samassa palvelupaketissa 

Käytämme uusimpia taloushallinnon ohjelmia kirjanpidon tuottamiseen. Konsultoimme kirjanpito-ohjelman valinnassa ja koulutamme käytössä. Mikäli valmiit integraatiomme eivät tyydytä tarpeitanne, huolehdimme uusista integraatioista projektiluonteisesti. Saat kirjanpidon ja kirjapito-ohjelman liiketoimintaasi tukevana kokonaisratkaisuna.

Tutustu laadukkaisiin palvelupaketteihimme, joissa kirjanpito ja muut tilitoimistopalvelut ovat liiketoiminnan mukaan rytmitetty. Palvelumme hinta koostuu järjestelmäveloituksesta sekä kirjanpidon palveluveloituksesta. Saat kirjanpidon toiveittesi mukaisesti aikaperusteisesti tai kiinteästi hinnoiteltuna. 

tutustu palvelupaketteihin  

Tutustu asiakkaamme Kaffa Roasteryn kokemuksiin Azetsista

Kaffa Roastery on ulkoistanut Azetsille kirjanpidon ja palkanlaskennan.

 "Kirjanpito on tärkeä ja voimme luottaa siihen, että se on aina ajan tasalla. Luottamus on ehdottomasti tärkeintä", toteaa Svante Hampf, yksi Kaffa Roasteryn perustajista.

 

Mikäli video ei näy, päivitä sivu.

Harkitsetko taloushallinnon ulkoistamista?

Valitse luotettava sähköinen taloushallinnon ulkoistuskumppani. Kehitämme palveluamme ja ohjelmistojamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja erityistarpeiden mukaisesti. Oma henkilöstömme tekee päivittäin töitä samoilla ohjelmistoilla yhdessä asiakkaiden kanssa. Tehokkaat järjestelmämme yhdessä ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa muodostavat toimivan kokonaisratkaisun talouden hallintaan ja johdon raportointiin.

Veloituksettomissa oppaissa tarjoamme käyttöösi vinkkejä päätöksenteon helpottamiseksi.

Opas
Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen -opas
Lue neuvot keskisuurille yrityksille.
Tutustu oppaaseen

Opas
Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen

Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen -opas
Tutustu oppaaseen

Opas
Budjetoinnin ja ennustamisen automatisointi

Budjetoinnin ja ennustamisen automatisointi opas
Tutustu oppaaseen

Tuotamme arvoa asiakkaillemme

Azets tarjoaa ohjelmistopalveluja sekä taloushallinnon, HR:n, palkanlaskennan ja johtamisen palveluita yli 20 000 asiakkaallemme.
Tutustu ASIAKKAISIIMME

Asiakkaitamme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com. 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.