Kirjanpito

Keskity olennaiseen, me hoidamme niin pienyrittäjän kuin suuryritysten kirjanpidon sekä konsernitilinpäätökset ja raportoinnin.

Ota yhteyttä myyntiin

 

Kirjanpito Azetsin tilitoimistosta läheltäsi ja paikasta riippumatta sähköisesti

Saat kaikki kirjanpitoon liittyvät palvelut Azetsin toimipisteistä. Alla olevista linkeistä löydät paikkakuntasi lähimmän kirjanpidon asiantuntijan. Voit olla asiakkaanamme paikkakunnasta ja paikasta riippumatta täysin sähköisesti.

Kirjanpito ulkoistettuna palveluna

Kirjanpidon tuottama tieto on yrityksen johtamisen väline. Tilinpäätös kertoo yrityksen ulkopuolisille tahoille yrityksen kannattavuudesta, vakavaraisuudesta ja maksuvalmiudesta. Ilman asiantuntevia resursseja saattaa sen tekeminen määräaikaan mennessä tuottaa haasteita. Tilinpäätöksestä ja kirjanpidosta saadaan tiedot veroilmoituksen täyttämiseen, joten tietojen virheettömyys on ensiarvoisen tärkeää. 

Keskity olennaiseen – me hoidamme kirjanpidon

Kirjanpito

Kirjanpito on harvoin yrityksen ydinosaamista, jolloin se sitoo liiketoiminnan kannalta arvokkaita resursseja vääriin asioihin. Se kannattaakin ostaa ulkoistettuna palveluna taloushallinnon asiantuntijalta, joka seuraa työkseen alan muutoksia ja lainsäädäntöä. Näin kirjanpito hoituu aina ajallaan ja oikein ja samalla saat käyttöösi uusimmat työkalut.

Hoidamme niin pienyrittäjän kuin suuryritysten kirjanpidon sekä konsernitilinpäätökset ja raportoinnin – kaikki kirjanpitoon liittyvät asiat yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta. Tuotamme palvelut ja raportoinnin myös sisäisen laskennan tarpeisiin.

Kirjanpitäjä on neuvonantajasi

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät mahdollistavat helpon ja tehokkaan tavan hoitaa kirjanpito yhdessä ammattilaisen kanssa. Lakisääteinen kirjanpidon raportointi hoituu yhä automaattisemmin. Sähköistyminen ja automaatio ovatkin mahdollistaneet kirjanpitäjän työn muutoksen tietojen kirjaajasta asiakkaiden neuvontaan, kun tietojen analysointiin ja varsinaiseen konsultointiin kirjanpitäjälle jää entistä enemmän aikaa.  

Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä tuntee yrityksesi liiketoiminnan, tulkitsee lukuja ja varmistaa, että yrityksen talouden tiedot ovat ajan tasalla. Näin yritysjohdon ja omistajien päätökset pohjautuvat oikeaan ja ajantasaiseen tietoon. 

Kirjanpito ja kirjanpito-ohjelma samassa palvelupaketissa 

Käytämme uusimpia taloushallinnon ohjelmia kirjanpidon tuottamiseen. Konsultoimme kirjanpito-ohjelman valinnassa ja koulutamme käytössä. Mikäli valmiit integraatiomme eivät tyydytä tarpeitanne, huolehdimme uusista integraatioista projektiluonteisesti. Saat kirjanpidon ja kirjapito-ohjelman liiketoimintaasi tukevana kokonaisratkaisuna.

Oppaita sinulle, joka harkitset taloushallinnon ulkoistamista

Harkitsetko taloushallinnon osa- alueiden tai kokonaisten prosessien ulkoistamista? Veloituksettomissa oppaissa tarjoamme käyttöösi vinkkejä päätöksenteon helpottamiseksi.

Opas
Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen
Lue neuvot keskisuurille yrityksille.
Tutustu oppaaseen

Opas
Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto
Lue sähköisen taloushallinnon hyödyt.
Tutustu oppaaseen

Tuotamme arvoa asiakkaillemme

Azets tarjoaa ohjelmistopalveluja sekä taloushallinnon, HR:n, palkanlaskennan ja johtamisen palveluita yli 20 000 asiakkaallemme.
Tutustu ASIAKKAISIIMME

Asiakkaitamme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Puhelin

Myynnin puh. 010 756 4500

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.