Kirjanpito ulkoistettuna palveluna

Kirjanpidon tuottama tieto on yrityksen johtamisen väline. Tilinpäätös kertoo yrityksen ulkopuolisille tahoille yrityksen kannattavuudesta, vakavaraisuudesta ja maksuvalmiudesta. Ilman asiantuntevia resursseja saattaa sen tekeminen määräaikaan mennessä tuottaa haasteita. Tilinpäätöksestä ja kirjanpidosta saadaan tiedot veroilmoituksen täyttämiseen, joten tietojen virheettömyys on ensiarvoisen tärkeää. 

Keskity olennaiseen – me hoidamme kirjanpidon

Kirjanpito

Kirjanpito on harvoin yrityksen ydinosaamista, jolloin se sitoo liiketoiminnan kannalta arvokkaita resursseja vääriin asioihin. Se kannattaakin ostaa ulkoistettuna palveluna taloushallinnon asiantuntijalta, joka seuraa työkseen alan muutoksia ja lainsäädäntöä. Näin kirjanpito hoituu aina ajallaan ja oikein ja samalla saat käyttöösi uusimmat työkalut.

Hoidamme niin pienyrittäjän kuin suuryritysten kirjanpidon sekä konsernitilinpäätökset ja raportoinnin – kaikki kirjanpitoon liittyvät asiat yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta. Tuotamme palvelut ja raportoinnin myös sisäisen laskennan tarpeisiin.

Kirjanpitopalvelut ympäri Suomen Azetsin tilitoimistoista

Saat kaikki kirjanpitoon liittyvät palvelut Azetsin toimipisteistä. Alla olevista linkeistä löydät paikkakuntasi lähimmän kirjanpidon asiantuntijan. Voit olla asiakkaanamme paikkakunnasta ja paikasta riippumatta täysin sähköisesti.

Kirjanpitäjä on neuvonantajasi

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät mahdollistavat helpon ja tehokkaan tavan hoitaa kirjanpito yhdessä ammattilaisen kanssa. Lakisääteinen kirjanpidon raportointi hoituu yhä automaattisemmin. Sähköistyminen ja automaatio ovatkin mahdollistaneet kirjanpitäjän työn muutoksen tietojen kirjaajasta asiakkaiden neuvontaan, kun tietojen analysointiin ja varsinaiseen konsultointiin kirjanpitäjälle jää entistä enemmän aikaa.  

Asiakasvastuullinen kirjanpitäjä tuntee yrityksesi liiketoiminnan, tulkitsee lukuja ja varmistaa, että yrityksen talouden tiedot ovat ajan tasalla. Näin yritysjohdon ja omistajien päätökset pohjautuvat oikeaan ja ajantasaiseen tietoon. 

Kirjanpito ja kirjanpito-ohjelma samassa palvelupaketissa 

Käytämme uusimpia taloushallinnon ohjelmia kirjanpidon tuottamiseen. Konsultoimme kirjanpito-ohjelman valinnassa ja koulutamme käytössä. Mikäli valmiit integraatiomme eivät tyydytä tarpeitanne, huolehdimme uusista integraatioista projektiluonteisesti. Saat kirjanpidon ja kirjapito-ohjelman liiketoimintaasi tukevana kokonaisratkaisuna.

Lisää kirjanpidosta blogissamme

 

Kaikki artikkelit aiheesta: Kirjanpito

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynnin puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com 

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.