Kirjanpito sähköisesti paikasta riippumatta
 
 
 

Kirjanpito

Keskity olennaiseen, me hoidamme yrityksesi kirjanpidon sekä konsernitilinpäätökset ja raportoinnin. Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi kirjanpitopalvelut.

Pyydä tarjous

 

Yrityksen kirjanpito ulkoistettuna palveluna

Yrityksen kirjanpidon tuottama tieto on johtamisen väline. Tilinpäätös kertoo yrityksen ulkopuolisille tahoille yrityksen kannattavuudesta, vakavaraisuudesta ja maksuvalmiudesta. Ilman asiantuntevia resursseja saattaa yrityksen kirjanpidon tekeminen määräaikaan mennessä tuottaa haasteita. Tilinpäätöksestä ja kirjanpidosta saadaan tiedot veroilmoituksen täyttämiseen, joten tietojen virheettömyys on ensiarvoisen tärkeää. Voit ulkoistaa kaikki yrityksesi kirjanpitoon liittyvät tehtävät Azetsin kirjanpidon ammattilaisille. Kirjanpitopalvelumme kattaa kaikki yrityksen kirjanpidon osa-alueet.

Keskity olennaiseen – me hoidamme yrityksesi kirjanpidon


Kaksi kirjanpitäjää tietokoneen äärellä


Kirjanpito on harvoin yrityksen ydinosaamista, jolloin se sitoo liiketoiminnan kannalta arvokkaita resursseja vääriin asioihin. Yrityksen kirjanpito kannattaakin ostaa ulkoistettuna palveluna taloushallinnon asiantuntijalta, joka seuraa työkseen alan muutoksia ja lainsäädäntöä. Näin yrityksen kirjanpito hoituu aina ajallaan ja oikein ja samalla saat käyttöösi uusimmat kirjanpito-ohjelmat.

Hoidamme niin pk-yritysten kuin suuryritysten kirjanpidon sekä konsernitilinpäätökset ja raportoinnin – kaikki kirjanpitopalvelut yrityksen toimialasta ja koosta riippumatta. Tuotamme palvelut ja raportoinnin myös sisäisen laskennan tarpeisiin.

Saat kirjanpidon osana palvelupakettiamme. Tutustu palvelupaketteihin.

Kirjanpito paikasta riippumatta sähköisesti

Saat Azetsilta kirjanpitäjän ja kaikki kirjanpitopalvelut yrityksellesi. Voit olla kirjanpidon asiakkaanamme paikkakunnasta ja paikasta riippumatta täysin sähköisesti.

Kirjanpitopalvelu ja kirjanpito-ohjelma samassa paketissa 

Käytämme uusimpia taloushallinnon ohjelmia yrityksen kirjanpidon tuottamiseen. Konsultoimme kirjanpito-ohjelman valinnassa ja koulutamme käytössä. Mikäli valmiit integraatiomme eivät tyydytä tarpeitanne, huolehdimme uusista integraatioista projektiluonteisesti. Saat kirjanpitopalvelut ja kirjapito-ohjelman liiketoimintaasi tukevana kokonaisratkaisuna.

Käytämme Azetsin tilitoimistoissa muun muassa Netvisor ja Procountor kirjanpito-ohjelmaa. 

Kirjanpidon hinnoittelu

Kirjanpitopalvelumme hinta koostuu järjestelmäveloituksesta sekä kirjanpidon palveluveloituksesta. Saat yrityksesi kirjanpidon toiveittesi mukaisesti aikaperusteisesti tai kiinteästi hinnoiteltuna. 

Kysy lisää kirjanpidon hinnoista ja pyydä tarjous myyjiltämme. Soita myyntiin puh. 010 756 4500.

Kirjanpitäjä on neuvonantajasi

Sähköiset taloushallinnon järjestelmät ja kirjanpito-ohjelmat mahdollistavat helpon ja tehokkaan tavan hoitaa yrityksen kirjanpidon yhdessä ammattilaisen kanssa. Lakisääteinen kirjanpidon raportointi hoituu yhä automaattisemmin. Sähköistyminen ja automaatio ovatkin mahdollistaneet kirjanpitäjän työn muutoksen tietojen kirjaajasta asiakkaiden neuvontaan. Tietojen analysointiin ja varsinaiseen konsultointiin jää kirjanpitäjälle entistä enemmän aikaa.  

Kirjanpitäjä tuntee yrityksesi liiketoiminnan, tulkitsee lukuja ja varmistaa, että yrityksen talouden tiedot ovat ajan tasalla. Näin yritysjohdon ja omistajien päätökset pohjautuvat oikeaan ja ajantasaiseen tietoon. 

Piirroskuva kirjanpito

Tutustu asiakkaamme Kaffa Roasteryn kokemuksiin Azetsista

Kaffa Roastery on ulkoistanut Azetsille yrityksen kirjanpidon ja palkanlaskennan.

 "Kirjanpito on tärkeä ja voimme luottaa siihen, että se on aina ajan tasalla. Luottamus on ehdottomasti tärkeintä", toteaa Svante Hampf, yksi Kaffa Roasteryn perustajista.

 

Mikäli video ei näy, päivitä sivu.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.