Nainen työpöydän ääressä
 
 
 

Fennoa

Sähköinen taloushallintojärjestelmä pk-yritysten tarpeisiin.

Hyödynnä asiantuntijoidemme laaja osaaminen Fennoasta kokonaisvaltaisena taloushallinnon järjestelmänä. Tarjoamme myös kattavat integraatiot sekä tukipalvelut. 

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

 

Helppokäyttöinen kotimainen Fennoa - yrityksesi talousasioiden ydin 

Helppokäyttöinen ja täysin kotimainen Fennoa tarjoaa yhdessä järjestelmässä pk-yrityksen pyörittämiseen tarvittavat toiminnot. Yrityksesi saa Fennoassa sähköisen taloushallinnon, laskutuksen ja viranomaisraportoinnin lisäksi myös budjetoinnin ja käyttöomaisuuskirjanpidon.

Fennoassa on suora pankkiyhteys, joten et tarvitse erillistä maksuohjelmaa. Koska Fennoaan kirjaudutaan suoraan nettisivujen kautta, sinun ei tarvitse asentaa ohjelmaa koneellesi tai ladata erillisiä päivityksiä.

  • Tiedot ovat reaaliaikaiset ja aina saatavilla
  • Mobiilitoiminnot kuittien ja asiakirjojen lähettämiseen
  • Mahdollisuus kommunikoida esimerkiksi kirjanpitäjän kanssa suoraan järjestelmässä
  • Kustomoidut raportit lakisääteisen raportoinnin rinnalla
  • Tilinpäätös xbrl-muodossa
  • Valmiita integraatioita useisiin muihin järjestelmiin

Fennoa integraatiot ovat erityisosaamistamme 

Autamme sinua yrityksesi toiminnanohjausjärjestelmän integroinnissa Fennoaan. Voit jatkaa yrityksesi toiminnanohjausjärjestelmän käyttöä niin, että viemme asiakkaat, tuotteet ja myyntilaskut Fennoaan tai tuomme ostolaskut Fennoasta toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. Integraation avulla voidaan myös tuoda työajanseurantajärjestelmääsi rekisteröidyt työaikatiedot Fennoan palkanlaskentaan.

 

 

Fennoa kumppani logo

Hyödynnä Fennoa tukipalvelumme

Saat meiltä kaikki Fennoan käyttöönottoon liittyvät palvelut. Koulutamme, hoidamme jatkuvan käytön tukitoimet sekä tuuraamme tarvittaessa järjestelmän käytössä. 

Käytämme myös itse Fennoaa ulkoistetun kirjanpidon järjestelmänä Azetsilla ja meillä on laaja osaaminen Fennoasta kokonaisvaltaisena taloushallinnon järjestelmänä. Voit halutessasi ulkoistaa osan taloushallinnon prosesseista kokonaan meille.

 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Taloushallinto-ohjelman valintaopas

Harkitsetko taloushallinto-ohjelman hankintaa?

Taloushallinto-ohjelman hankinta on investointi tulevaisuuteen. Lue parhaat vinkkimme valintapäätöksen tueksi.
Lataa maksuton opas sähköpostiisi download icon