Working on table
 
 
 

Media 10

Referenssitarina

Media 10 laajentuminen Suomeen helpottui Azetsin avulla

Iso-Britannialainen yhtiö Media 10 luotti Azetsin apuun Suomeen laajentumisessaan. Uuden toiminnan aloittaminen vieraassa maassa ei ole aina helppoa. Azetsin asiantuntevien palveluiden avulla Media 10 pystyi aloittamaan toimintansa Suomessa sujuvasti ja vaatimusten mukaisesti ja yhteistyö jatkuu.

Azets on ollut Media 10 mukana jo Suomen alkutaipaleella avustamalla konserniyhtiön perustamisessa ja työterveyshuollon järjestämisessä. Media 10 saa Azetsilta nykyään palkka- ja taloushallinnonlaki- ja veroneuvontaa sekä muita tarpeellisia palveluita. Näin yrityksen toiminta on päässyt Suomessa hyvään vauhtiin ilman ikäviä yllätyksiä.

Media 10 logo

Media 10 oli erittäin tyytyväinen Azetsin ammattitaitoiseen ja luotettavaan palveluun.

”Yhteistyö Azetsin kanssa on sujunut loistavasti. Olemme tyytyväisiä, että meillä on yksi kumppani, joka pystyy tarjoamaan laajasti tarpeidemme mukaisia palveluja”, kertoo Media 10 Limitedin Finance Director Steve Woolmer.

Media 10 on tunnettu markkinointi- ja julkaisualan yritys, joka toimii kansainvälisesti tapahtumien ja messujen järjestäjänä ja useiden aikakausilehtien julkaisijana.

Tutustu Azetsin monipuolisiin kansainvälisiin palveluihin.

Design Helsinki

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.