Mies ja nainen kuuntelevat esitystä
 
 
 

Palkanlaskenta

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet palkkatapahtumien käsittelystä maksatukseen, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti. 

Pyydä tarjous

 

Toimivia palkanlaskennan ratkaisuja organisaatioiden arkipäivään

Vapauta aikaasi omassa liiketoiminnassasi vaadittavaan ydinosaamiseen, ulkoista palkanlaskenta ja koko palkkahallinto meidän vastuullemme. 

Tämän päivän tehokas henkilöstö- ja palkkahallinnon kokonaisratkaisu sisältää sekä palkanlasketapalvelut että HR-palvelut. Palveluidemme avulla tehostat ja selkiytät yrityksesi henkilöstöhallinnon prosesseja ja parannat henkilöstön työtyytyväisyyttä. Palkanlaskenta on meidän ydinosaamistamme.

Moderni palkanlaskenta perustuu toimiviin sähköisiin prosesseihin ja itsepalveluratkaisuihin. Osana palkanlaskennan ulkoistusprojektia luomme kanssanne ketterät prosessit ja toimintamallit, jotka helpottavat esimiesten ja henkilöstön arkipäivää sekä varmistavat osaltaan palkanlaskennan oikeellisuuden. 

Testaa toimiiko yrityksesi palkanlaskenta ja palkkahallinto tehokkaasti

Vastaa 8:n kysymykseen, niin saat asiantuntijan näkemyksen yrityksesi palkkahallinnon tilasta.

Siirry testiin tästä

Analysoimme yrityksenne palkanlaskennan prosessit

Autamme sinua selvittämään palkkahallinnon prosessien ja toiminnan nykytilanteen ja laatimaan kehityssuunnitelman prosessien tehostamiseksi. Kartoitamme palkanlaskentaan liittyvien prosessien nykytilan havainnoimalla ja haastattelemalla sekä palkanlaskentaa koskevan dokumentaation avulla.

Teemme yhteenvedon tunnistetuista kehityskohteista ja yhteenvedon pohjalta määrittelemme yhdessä kanssasi aikataulutetun kehityssuunnitelman. Tuloksena saat selkeän kehityssuunnitelman palkanlaskennan sujuvoittamiseksi ja sen laadun varmistamiseksi.

Varaa aika palkkahallinnon prosessien kartoitukseen 

Kartoitamme organisaatiosi palkkahallinnon prosessien nykytilan ja kehityskohteet. Kartoitus on maksuton yli 60 henkilön organisaatioille.

Varaa kartoitus tästä

Lataa opas

Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen

Palkanlaskenta ja HR-toimintojen ulkoistaminen -opas
Tutustu oppaaseen

Käynnistämme palkanlaskentapalvelut projektina 

Palkanlaskentapalvelut käynnistyvät yhteistyössä asiakkaan kanssa toteutettavan projektin kautta. Projekti kattaa prosessien ja toimintamallien läpikäynnin, palveluiden ja osaamisen siirron sekä järjestelmien käyttöönoton.  Projektin vetämisestä vastaa Azetsin asiantuntija ja toteutamme projektit vakioidun projektimallin mukaisesti tehokkaasti ja laadukkaasti.

Olemme aktiivisesti mukana toiminnan jatkuvassa kehittämisessä palveluiden käynnistämisen jälkeen. Määrämuotoinen yhteistyömallimme ja laadunseurantamme takaavat, että asiakkaalla on aina  ajantasainen tieto palveluiden sujuvuudesta.

Asiakkaidemme käytössä on koko Azetsin asiantuntijaverkosto palkka- ja henkilöstöhallinnon edelleen kehittämiseen joko yksittäiseen tarpeeseen tai palvelusopimuksen laajentamisen kautta. 

Kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet palkkatapahtumien käsittelystä maksatukseen, raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti. Neuvontapalvelumme kattavat palkka- ja työsuhdeasioiden neuvonnan henkilöstölle, esimiehille ja asiakkaan yhteyshenkilöille. Tutustu asiakkaidemme Tecnotreen, Palmian, Postin ja Lidlin palkanlaskennan ulkoistus- ja kehitystarinoihin!

Palmia

Palkanlaskentapalveluiden ulkoistaminen ja HR-prosessien uusiminen

Palmia

Lue referenssi

Posti

Palkanlaskennan tiimin kehittäminen
Posti
Lue referenssi

Lidl

Palkanlaskennan kehityshanke

Lidl

Lue referenssi

Tecnotree

Palkanlaskentapalvelut

 

Technotree  

Lue referenssi

Azets on ADP:n palkanlaskennan partneri Suomessa

Tehokasta ja ihmislähtöistä teknologiaa. Kaikentyyppiset ja -kokoiset yritykset ympäri maailman tukeutuvat ADP:n pilviohjelmistoihin ja asiantuntija-analyyseihin. HR. Työpaikat. Edut. Palkat. Compliance. Yhdessä paremman työvoiman puolesta. Lisätietoja osoitteessa ADP.com. Azets on ADP:n paikallinen partneri Suomessa.
ADP
ADP, the ADP logo and ADP A more human resource are registered trademarks of ADP, LLC

Varmistamme palkanlaskennan lakisääteiset velvoitteet

Palkanlaskentapalveluistanne vastaavat asiakastiimit, jotka ovat tottuneet hoitamaan palkanlaskentaan liittyvät prosessit ammattitaidolla ja tehokkaasti. Palkanlaskennan lisäksi tiimi tarjoaa palveluja ja tukea myös muissa työsuhteisiin liittyvissä operatiivisissa ja hallinnollisissa tehtävissä. Palkanlaskijoillamme on vahva ja asiantunteva työsuhteisiin liittyvä osaaminen ja lisätukea tarjoavat taustatiimissä työskentelevät työsuhdejuristimme. Palkanlaskentaan liittyvät lait, ohjeet ja velvoitteet muuttuvat jatkuvasti. Seuraamme puolestanne muutoksia ja varmistamme, että palvelut tuotetaan ajantasaisten määräysten mukaisesti olipa sitten kyse verottajan ohjeistuksesta tai vuosilomalain määräyksistä.

Mitattua laatua palkanlaskentaan

Mitattua laatua

Palkanlaskentapalveluiden tuottamisessa keskeistä on palveluiden laadun lisäksi myös asiakaskokemus. Mittaamme palkanlaskentapalveluiden laatua ja toimintaamme arvioidaan vuosittain ISAE 3402 Type 2 –raportin vaatimusten mukaisesti.

Yhteistyömallimme varmistaa tiiviin ja kehittämispainotteisen yhteistyön kanssanne ja asiakastyytyväisyyttä mittaamme jatkuvasti myös NPS-asiakastyytyväisyyskyselyiden kautta.

Hyödynnä palkanlaskennassa kertyvää tietoa päätöksenteossa

Palkanlaskennan ohessa syntyy maksettavan palkan lisäksi kuukausittain valtavasti tietoa, jonka olemme nyt valjastaneet päätöksenteon tueksi. HR-dashboardimme avulla:

  • Analysoit henkilöstön avainlukuja
  • Seuraat henkilöstökulujen nykytilannetta ja trendejä
  • Analysoit kustannuspaikkojen välisiä eroja
  • Simuloit henkilöstön muutosten vaikutuksia
  • Seuraat poissaolojen ja ylitöiden kustannuksia ja muutoksia
  • Analysoit avainlukujen välisiä poikkeamia ja korrelaatioita

Tarvittaessa tuemme asiakkaitamme myös lukujen analysoinnissa, tavoitteiden asettamisessa ja tarvittavien kehitystoimenpiteiden määrittelyssä. Azetsin palkanlaskentapalvelun asiakkaana saat täyden hyödyn irti datastasi.

Palkanlaskentaohjelmat - henkilöstöprosesseja tukevat digitaaliset työkalut

Palkanlaskentapalvelut tuotetaan asiakkaan toimialaan ja kokoluokkaan parhaiten sopivalla palkanlaskentaohjelmalla. Palvelutuotantomme pohjalla käytämme Personec W-, Mepco-, Netvisor- ja L7 -ohjelmia. 
 
Palkanlaskentaohjelmien lisäksi meiltä löytyvät tarvittavat työkalut niin rekrytoinnin, strategisen ja operatiivisen HR:n, työajanhallinnan ja resursoinnin kuin matkustuksenhallinnankin tarpeisiin. Ja kaikki tietysti halutessasi pilvestä, unohtamatta mobiiliratkaisuja. Lue lisää HRIT-palveluista ja HR-järjestelmistä.
 

Herkko Valkama

Ota yhteyttä, kerromme lisää:

Herkko Valkama
Director, HR and Payroll Services
herkko.valkama@azets.com, puh. 010 756 4231

Kirsi Ikonen

Kirsi Ikonen
Manager, HR and Payroll Services
kirsi.ikonen@azets.com, puh. 010 756 4811

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.