Työvoiman hallinta
 
 
 

Quinyx tehostaa työajan ja työvoiman hallintaa

Quinyx on markkinoiden johtava pilvipohjaisten mobile first -työajanhallintajärjestelmien toimittaja työaikaseurantaan, työajan raportointiin ja poissaolojen hallintaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

 

 

Kaikki tiedot mobiilisovelluksessa

Työntekijöille on tärkeää, että työvuorot löytyvät helposti ja tehdyt tunnit on helppo kirjata mobiilisovelluksen kautta. Myös poissaolojen kirjaaminen mobiilisovelluksen kautta on helppoa. Mobiilisovelluksen kautta he voivat vaihtaa vuoroja, hakea avoimia vuoroja ja lähettää työvuorotoiveita sekä seurata lomasaldojaan.

Palkkatulkinnalla tehoa palkanlaskentaa

Quinyx työajanseurantajärjestelmään on asetettu työaikalain ja työehtosopimusten mukaiset työaikasäännöt, joiden mukaan Quinyx tuottaa palkkatulkintaa. Mikäli työvuorot ovat ristiriidassa voimassa olevien lakien kanssa, tulee asiasta ilmoitus. Quinyx tuottaa tulkitun palkka-aineiston, joka siirtyy palkanlaskentaohjelmaan. 

Esihenkilön töiden suunnittelu helpottuu

Quinyxin avulla esihenkilö voi tehdä työvuorosuunnittelua ja resurssointia suurissakin organisaatioissa. Esihenkilö voi ohjata oikean henkilön oikeaan työvuoroon osaamisen ja sertifikaattien perusteella. Quinyx ilmoittaa mikäli työntekijän taidot vastaavat valittua työvuoroa. Työvuorot voidaan optimoida yrityksen tavoitteiden perusteella työntekijöiden tyytyväisyys huomioiden. Laajat raportointimahdollisuudet työtuntien seurantaan. 

workforce management

Skaalautuvat työajanhallinnan ratkaisut yrityksesi tarpeisiin

  • Täydellinen näkyvyys asiantuntijoiden työtunteihin, kustannuksiin ja poissaoloihin
  • Ketterä reaaliaikainen työajanseuranta ja palkkatulkinta 
  • Tiedot siirtyvät palkkajärjestelmään vaivattomasti
  • Työkalupaketti tuottoisaan ja käyttäjäystävälliseen työvuorosuunnitteluun
  • Optimoitu pilvipohjainen työvuorosuunnittelu
  • Löydät nopeasti korvaavat työntekijät ja hallinnoit helposti poissaolohakemuksia
  • Kaikki työntekijän tarvitsemat toiminnot mobiilisovelluksessa

Huolehdimme Quinyx-järjestelmän ylläpidosta, pääkäyttäjän koulutuksesta, jatkuvan palvelun teknisestä tuesta ja auditoinneista.

quinyx logo.jpg

Kumppanimme Quinyx

Quinyx on johtava mobile-first pilvipohjaisten ratkaisujen toimittaja työvuorosuunnitteluun, työaikaraportointiin, viestintään ja raportointiin.

Quinyx on ratkaisu kaiken kokoisille organisaatiolle

Kokeneet konsulttimme työskentelevät yhdessä kanssanne, jotta ratkaisu voidaan organisoida tarpeitasi vastaavalla tavalla. Riippumatta siitä, onko kyseessä 5 tai 5000 työntekijän ryhmä, ratkaisumme helpottaa organisaationne työajan hallintaa.

Specsavers logo
Valitsimme Azetsin palkanlaskennan, koska heillä oli vakuuttavat referenssit kaupan alasta niin palkkahallinnon kuin järjestelmien osalta. Saamamme tuki Quinyxin käyttöönotossa ja kouluttamisessa on auttanut meitä toimimaan sujuvammin ja tehokkaammin. Myös Quinyxin palkkatulkintaan ja palkanlaskennan laatuun olemme olleet tyytyväisiä. Suosittelen Azetsia!
Terhi Anttila, Finance Controller Specsavers Finland
SG Retail logo
Azets tarjoaa SG Retail Groupille kirjanpitopalveluita, HR-palveluita, palkanlaskentaa ja erilaisia tuntisuunnittelujärjestelmiä. Azets toimii myös ketjun yhteistyökumppanina järjestelmävalinnoissa.

"Haimme yhteistyökumppania, joka pystyy skaalautumaan ja jolta löytyy osaamista myös järjestelmäpuolelta. Haimme aktiivista yhteistyökumppania tai oikeastaan partneria, joka kykenee toimimaan hallinnollisissa, ei ydinliiketoimintamme prosesseissa."
Mikko Markkanen, SG Retail Groupin toimitusjohtaja

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.