Taloushallinnon ohjelmistot liiketoimintasi tarpeisiin

Tarvitsetko apua taloushallinnon järjestelmien uusimisessa tai kehittämisessä? Tuntuuko siltä, että nykyinen ohjelmistotoimittajasi ei ymmärrä taloushallintoa tai liiketoimintasi erityispiirteitä tarpeeksi hyvin? Etsitkö toimittajaa, joka voi tarjota yrityksellesi sekä ohjelmistot että niihin liittyvät ulkoistuspalvelut saumattomasti?

Azets on markkinoiden monipuolisin taloushallinnon ohjelmistotoimittaja. Edustamme markkinoiden johtavia ohjelmistoja taloushallinnon eri osa-alueilta ja valikoimamme kattaa sekä pienen että suuren yrityksen tarpeet. Kokeneet konsulttimme ovat sekä taloushallinnon että järjestelmien asiantuntijoita. Näin varmistamme, että tarjoamamme ratkaisut soveltuvat yrityksesi ja liiketoimintasi tarpeisiin.

 

Taloushallinnon ohjelmistot aidosti palveluna

 

Kartoitus ja konsultointi

Käyttöönotto ja koulutus

Tuki ja jatkuva kehitys

Kartoitamme yrityksesi nykyisen ohjelmistotilanteen ja siihen liittyvät haasteet sekä tulevat kehitystarpeet taloushallinnon kokonaisuuden tai osaprosessin osalta.

Saat meiltä yksityiskohtaisen kuvauksen yrityksesi järjestelmien nykytilanteesta sekä ehdotuksen muutos- ja uusimistarpeista. Projekti- ja konsultointipalvelumme kautta voit saada apua ohjelmistojen muutosprojekteihin tai prosessien kehitysprojekteihin.

Laajan asiakaskuntamme ja pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme tuomaan best practices-toimintatapoja yrityksesi käyttöön sekä tunnistamaan toimialasi erikoistarpeet taloushallinnon ohjelmistojen ja toimintatapojen suhteen.

Hoidamme käyttöönottoprojektin ja siihen liittyvät toimenpiteet.Teemme käyttöönottoprojekteja yrityksesi ehdoilla.

Vastaamme siitä, että järjestelmien välinen tiedonkulku toimii ja omien kehittäjiemme avulla pystymme integroimaan myös yrityksesi olemassa olevat järjestelmät osaksi kokonaisuutta.

Hoidamme myös tarvittavat koulutukset, jotta järjestelmät saadaan mahdollisimman tehokkaasti käyttöön.

 

 

 

Tuemme sinua järjestelmien päivittäisessä käytössä ja toimimme proaktiivisesti niiden jatkokehittämisessä. Azetsin ohjelmistotuki hoitaa keskitetysti kaikkien toimittamiemme järjestelmien tukea.

Sinun ei siis tarvitse asioida useiden tahojen kanssa, sillä Azets vastaa kokonaisuudesta ja sen toimivuudesta. Tämän takia meillä on myös paras näkemys siitä, miten kokonaisuutta kannatta kehittää vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

 

Ajankohtaista ohjelmistopalveluissa

"Älykäs dashboard on uusin tulokas ratkaisujemme joukossa. Business intelligence on yksi tärkeimmistä osa-alueista, jonka kehittämiseen juuri nyt panostamme." 

Lue artikkeli Kauppakamarilehdestä. Olli Päivärinta kertoo älykkäistä ratkaisuistamme.

Olli Päivärinta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.