Ohjelmistopalvelut liiketoimintasi tarpeisiin

Taloushallinnon ohjelmistot, HR-järjestelmät ja ohjelmistokonsultointi.

Ota yhteyttä myyntiin

 

Taloushallinto-, palkanlaskenta- ja HR-ohjelmistot sekä palvelut

Kartoitus ja konsultointi

Käyttöönotto ja koulutus

Tuki ja jatkuva kehitys

Kartoitamme yrityksesi ohjelmistotilanteen, siihen liittyvät haasteet ja tulevat kehitystarpeet taloushallinnon tai sen osaprosessin osalta.

Saat yksityiskohtaisen kuvauksen yrityksesi järjestelmien nykytilanteesta sekä ehdotuksen muutos- ja uusimistarpeista. Projekti- ja konsultointipalvelumme kautta saat apua ohjelmistojen muutosprojekteihin ja prosessien kehitysprojekteihin.

Laajan asiakaskuntamme ja pitkän kokemuksemme ansiosta tuomme parhaita käytäntöjä yrityksesi käyttöön ja tunnistamme toimialasi taloushallinnon erikoistarpeet.

Hoidamme käyttöönottoprojektin ja siihen liittyvät toimenpiteet. Teemme käyttöönottoprojekteja yrityksesi ehdoilla.

Vastaamme siitä, että järjestelmien välinen tiedonkulku toimii ja omien kehittäjiemme avulla pystymme integroimaan myös yrityksesi olemassa olevat järjestelmät osaksi kokonaisuutta.

Hoidamme myös tarvittavat koulutukset, jotta järjestelmät saadaan mahdollisimman tehokkaasti käyttöön.

 

 

 

Tuemme sinua järjestelmien päivittäisessä käytössä ja toimimme proaktiivisesti niiden jatkokehittämisessä. Azetsin ohjelmistotuki hoitaa keskitetysti kaikkien toimittamiemme järjestelmien tukea.

Sinun ei siis tarvitse asioida useiden tahojen kanssa, sillä Azets vastaa kokonaisuudesta ja sen toimivuudesta. Tämän takia meillä on myös paras näkemys siitä, miten kokonaisuutta kannatta kehittää vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

 

Toiminnanohjausjärjestelmät

Toiminnanohjaus­järjestelmät kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin

365 Business Central
 

 

 

Microsoft Dynamics NAV eli Dynamics 365 Business Central on toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille. Helposti integroituva järjestelmä, joka skaalautuu liiketoimintasi tahdissa.

 

Netvisor

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallinnon prosesseihin. Kaikki prosessit ostolaskujen käsittelystä palkanlaskentaan ja viranomaisraportointiin.
NetSuite

NetSuite on pilvipohjainen ERP kansainvälisille ja kansainvälistyville kasvuyrityksille. ERP-ratkaisun lisäksi BI -työkalut, CRM-ominaisuudet sekä verkkokaupparatkaisut.

Liiketoimintaa tulevat HR-kokonaisratkaisut

Mepco HRM: palkat ja HR samassa paketissa

Mepco HRM -järjestelmässä voidaan käsitellä työntekijän koko työsuhteen elinkaaren toiminnot rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen.

Saima HR on edullinen valmisohjelma

Järjestelmässä on kattavat työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan. Voit ostaa Saiman rekrytointiosion tarvittaessa kätevästi erikseen. 

Sympa HR on joustava ja ketterä

Azets on suunnitellut ketterän standardiratkaisun. Tarvittaessa rakennamme Sympa HR:n yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Ratkaisut työajanhallintaan

Markkinoiden parhaat työajanhallintajärjestelmät

Autamme yrityksenne tarpeisiin parhaiten soveltuvan työajanhallintajärjestelmän valinnassa. Huolehdimme tarvittaessa koko järjestelmävalinnan kartoitus- ja hankintaprosessista sisältäen toiminnallisen ja teknisen vaativuusmäärittelyn, kilpailutuksen ja tarjousprosessin.

Automatisoidut matkalaskuprosessit

M2-matkalaskut

M2 sähköistää matkalaskujen hallinnan

Kun käytössäsi on M2 organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti järjestelmässä, joten missään vaiheessa mitään ei tarvitse tulostaa paperille.
Visma.net Expense

Expense-matkalaskut heti matkalla

Expense matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla. Luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Hyväksyntään on mobiiliapplikaatio, jolla myös laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.

Nopeutta ja joustavuutta ostolaskujen käsittelyyn 

Purchase-to-Pay, P2P 

Baswaren Purchase-to-Pay (P2P) on pilvipalveluna toimiva ostolaskujen kierrätysjärjestelmä, joka tehostaa päivittäisiä prosesseja ja mukautuu joustavasti tarpeisiisi.

Muut ratkaisut

CoZone helpottaa työpäivääsi

CoZone on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin palkanlaskijan ja yrityksesi välillä.

Navitalla tehokkaampaa päätöksentekoa

Hyödynnä vankka kokemuksemme budjetointi-,  raportointi- ja ennusteprosessien  kehittämisestä ja siirry helpompaan talouden suunnitteluun.

Azets Analytics tiedolla johtamiseen

Dashboardit tarjoavat mahdollisuuksia tiedolla johtamiseen. Puemme yritystalouden tiedot helposti luettavaan ja käsiteltävään graafiseen muotoon.

Ajankohtaista ohjelmistopalveluissa

Ohjelmistorobotiikka

Ohjelmistorobotiikka (Robotic Process Automation, RPA) on yritysmaailmassa kuuma puheenaihe. Robotiikan avulla ihmisen työnkulkuja voidaan toistaa: voidaan esimerkiksi siirtyä saumattomasti excelistä toiminnanohjausjärjestelmään ja työn tultua tehdyksi robotti lähettää valmiin raportin tai kuittauksen suoritetusta tehtävästä siitä vastaavalle asiantuntijalle.

 

Mikäli video ei näy, päivitä sivu.

Lue lisää ohjelmistorobotiikasta

Dashboard-ratkaisut

"Älykäs dashboard on uusin tulokas ratkaisujemme joukossa. Business intelligence on yksi tärkeimmistä osa-alueista, jonka kehittämiseen juuri nyt panostamme." 

Lue artikkeli Kauppakamarilehdestä. Olli Päivärinta kertoo älykkäistä ratkaisuistamme. 

 

Olli Päivärinta

 Lue lisää dashboard-ratkaisuista

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.