Tarvitsetko apua taloushallinnon, HR:n tai palkkahallinnon järjestelmien uusimisessa tai kehittämisessä? Etsitkö toimittajaa, joka voi tarjota yrityksellesi sekä ohjelmistot että niihin liittyvät ulkoistuspalvelut saumattomasti? Kokeneet konsulttimme ovat sekä taloushallinnon että järjestelmien asiantuntijoita. Näin varmistamme, että tarjoamamme ratkaisut soveltuvat yrityksesi ja liiketoimintasi tarpeisiin.

Taloushallinto-, palkanlaskenta- ja HR-ohjelmistot liiketoimintasi tarpeisiin

Azets Work helpottaa työpäivääsi

Azets Work on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin palkanlaskijan ja yrityksesi välillä.

Navitalla tehokkaampaa päätöksentekoa

Hyödynnä vankka kokemuksemme budjetointi-,  raportointi- ja ennusteprosessien  kehittämisestä ja siirry helpompaan talouden suunnitteluun.

Azets Analytics tiedolla johtamiseen

Dashboardit tarjoavat mahdollisuuksia tiedolla johtamiseen. Puemme yritystalouden tiedot helposti luettavaan ja käsiteltävään graafiseen muotoon.

Liiketoimintaa tulevat HR-kokonaisratkaisut

Mepco HRM: palkat ja HR samassa paketissa

Mepco HRM -järjestelmässä voidaan käsitellä työntekijän koko työsuhteen elinkaaren toiminnot rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen.

Saima HR on edullinen valmisohjelma

Järjestelmässä on kattavat työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan. Voit ostaa Saiman rekrytointiosion tarvittaessa kätevästi erikseen. 

Sympa HR on joustava ja ketterä

Azets on suunnitellut ketterän standardiratkaisun. Tarvittaessa rakennamme Sympa HR:n yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Automatisoidut matkalaskuprosessit

M2-matkalaskut

M2 sähköistää matkalaskujen hallinnan

Kun käytössäsi on M2 organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti järjestelmässä, joten missään vaiheessa mitään ei tarvitse tulostaa paperille.
Visma.net Expense

Expense-matkalaskut heti matkalla

Expense matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla. Luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Hyväksyntään on mobiiliapplikaatio, jolla myös laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.

Ajankohtaista ohjelmistopalveluissa

"Älykäs dashboard on uusin tulokas ratkaisujemme joukossa. Business intelligence on yksi tärkeimmistä osa-alueista, jonka kehittämiseen juuri nyt panostamme." 

Lue artikkeli Kauppakamarilehdestä. Olli Päivärinta kertoo älykkäistä ratkaisuistamme.

Lue lisää dashboard-ratkaisuista

Olli Päivärinta

Taloushallinnon ohjelmistot aidosti palveluna

 

Kartoitus ja konsultointi

Käyttöönotto ja koulutus

Tuki ja jatkuva kehitys

Kartoitamme yrityksesi nykyisen ohjelmistotilanteen ja siihen liittyvät haasteet sekä tulevat kehitystarpeet taloushallinnon kokonaisuuden tai osaprosessin osalta.

Saat meiltä yksityiskohtaisen kuvauksen yrityksesi järjestelmien nykytilanteesta sekä ehdotuksen muutos- ja uusimistarpeista. Projekti- ja konsultointipalvelumme kautta voit saada apua ohjelmistojen muutosprojekteihin tai prosessien kehitysprojekteihin.

Laajan asiakaskuntamme ja pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme tuomaan best practices-toimintatapoja yrityksesi käyttöön sekä tunnistamaan toimialasi erikoistarpeet taloushallinnon ohjelmistojen ja toimintatapojen suhteen.

Hoidamme käyttöönottoprojektin ja siihen liittyvät toimenpiteet.Teemme käyttöönottoprojekteja yrityksesi ehdoilla.

Vastaamme siitä, että järjestelmien välinen tiedonkulku toimii ja omien kehittäjiemme avulla pystymme integroimaan myös yrityksesi olemassa olevat järjestelmät osaksi kokonaisuutta.

Hoidamme myös tarvittavat koulutukset, jotta järjestelmät saadaan mahdollisimman tehokkaasti käyttöön.

 

 

 

Tuemme sinua järjestelmien päivittäisessä käytössä ja toimimme proaktiivisesti niiden jatkokehittämisessä. Azetsin ohjelmistotuki hoitaa keskitetysti kaikkien toimittamiemme järjestelmien tukea.

Sinun ei siis tarvitse asioida useiden tahojen kanssa, sillä Azets vastaa kokonaisuudesta ja sen toimivuudesta. Tämän takia meillä on myös paras näkemys siitä, miten kokonaisuutta kannatta kehittää vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com

Ota yhteyttä myyntiin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että Azets voi olla sinuun yhteydessä.