Mies tekee töitä ipadilla palaverissa
 
 
 

Ohjelmistopalvelut liiketoimintasi tarpeisiin

Taloushallinnon ohjelmistot, HR-järjestelmät ja ohjelmistokonsultointi.
 

Taloushallinto-, palkanlaskenta- ja HR-järjestelmät sekä palvelut

 

ryhmäkeskustelu

 

Ohjelmistojen kartoitus ja konsultointi

Kartoitamme yrityksesi ohjelmistotilanteen, siihen liittyvät haasteet ja tulevat kehitystarpeet taloushallinnon tai sen osaprosessin osalta. Saat yksityiskohtaisen kuvauksen yrityksesi järjestelmien nykytilanteesta sekä ehdotuksen muutos- ja uusimistarpeista. Projekti- ja konsultointipalvelumme kautta saat apua ohjelmistojen muutosprojekteihin ja prosessien kehitysprojekteihin.

 

videokokous

 

Käyttöönotto ja koulutus

Hoidamme käyttöönottoprojektin ja siihen liittyvät toimenpiteet. Teemme käyttöönottoprojekteja yrityksesi ehdoilla. Vastaamme siitä, että järjestelmien välinen tiedonkulku toimii ja omien kehittäjiemme avulla pystymme integroimaan myös yrityksesi olemassa olevat järjestelmät osaksi kokonaisuutta. Hoidamme myös tarvittavat koulutukset, jotta järjestelmät saadaan mahdollisimman tehokkaasti käyttöön. 

 

tukipalvelut

 

Ohjelmistotuki ja jatkuva kehitys

Tuemme sinua järjestelmien päivittäisessä käytössä ja toimimme proaktiivisesti niiden jatkokehittämisessä. Azetsin ohjelmistotuki hoitaa keskitetysti kaikkien toimittamiemme järjestelmien tukea. Sinun ei tarvitse asioida useiden tahojen kanssa, sillä Azets vastaa kokonaisuudesta ja sen toimivuudesta. Tämän takia meillä on myös paras näkemys siitä, miten kokonaisuutta kannatta kehittää vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

 

Toiminnanohjausjärjestelmät

Microsoft Dynamics NAV eli Dynamics 365 Business Central on toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille. Helposti integroituva järjestelmä, joka skaalautuu liiketoimintasi tahdissa.

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallinnon prosesseihin. Kaikki prosessit ostolaskujen käsittelystä palkanlaskentaan ja viranomaisraportointiin.
 

HR-järjestelmät

Mepco HRM: palkat ja HR samassa paketissa. Mepco HRM -järjestelmässä voidaan käsitellä työntekijän koko työsuhteen elinkaaren toiminnot rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen.
 
Saima HR on edullinen valmisohjelma. Järjestelmässä on kattavat työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan. Voit ostaa Saiman rekrytointiosion tarvittaessa kätevästi erikseen. 
 
Sympa HR on joustava ja ketterä. Azets on suunnitellut ketterän standardiratkaisun. Tarvittaessa rakennamme Sympa HR:n yrityksesi tarpeiden mukaisesti.
 

Tutustu HR-järjestelmiin

 

 

CV:n lukeminen

MIes ja polkupyörä, mies katsoo kännykkää

Työajanhallintajärjestelmät

  • Autamme yrityksenne tarpeisiin parhaiten soveltuvan työajanhallintajärjestelmän valinnassa.
  • Huolehdimme tarvittaessa koko järjestelmävalinnan kartoitus- ja hankintaprosessista sisältäen toiminnallisen ja teknisen vaativuusmäärittelyn, kilpailutuksen ja tarjousprosessin.
  • Olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita työvoiman- ja työajanhallintajärjestelmiä kuten Quinyx ja Tiima. 

Tutustu tarkemmin työajanhallinnan ratkaisuihin

Matkalaskuohjelmat

Visma.net Expense -matkalaskut heti matkalla. Expense matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla. Luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Hyväksyntään on mobiiliapplikaatio, jolla myös laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.
 
M2 sähköistää matkalaskujen hallinnan. Kun käytössäsi on M2 organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti järjestelmässä, joten missään vaiheessa mitään ei tarvitse tulostaa paperille.
 

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä 

Baswaren Purchase-to-Pay (P2P) on pilvipalveluna toimiva ostolaskujen kierrätysjärjestelmä, joka tehostaa päivittäisiä prosesseja ja mukautuu joustavasti tarpeisiisi.

Tutustu ostolaskujen kierrätykseen

Muut ohjelmistoratkaisut

CoZone helpottaa työpäivääsi

CoZone on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin palkanlaskijan ja yrityksesi välillä.

Navitalla tehokkaampaa päätöksentekoa

Hyödynnä vankka kokemuksemme budjetointi-,  raportointi- ja ennusteprosessien  kehittämisestä ja siirry Navitan avulla helpompaan talouden suunnitteluun.

Raportointityökalu CoZone Discover tiedolla johtamiseen

CoZone Discover on raportointityökalu, joka mullistaa koko organisaation tietotyön.

pilvi-ilmapallo ja mies piirroskuva

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.