Mies tekee töitä ipadilla palaverissa
 
 
 

Ohjelmistopalvelut liiketoimintasi tarpeisiin

Taloushallinnon ohjelmistot, HR-järjestelmät ja ohjelmistokonsultointi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Taloushallinto-, palkanlaskenta- ja HR-järjestelmät sekä palvelut

Saat meiltä ohjelmistot ja palvelut liiketoimintasi tarpeisiin. Tutustu ohjelmistoratkaisuihimme.  

Toiminnanohjausjärjestelmät

Microsoft Dynamics NAV eli Dynamics 365 Business Central on toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille. Helposti integroituva järjestelmä, joka skaalautuu liiketoimintasi tahdissa.

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallinnon prosesseihin. Kaikki prosessit ostolaskujen käsittelystä palkanlaskentaan ja viranomaisraportointiin.

Fennoa on sähköinen taloushallintojärjestelmä, jossa on yhdessä järjestelmässä kaikki pk-yrityksen pyörittämiseen tarvittavat toiminnot.

Jätä yhteydenottopyyntö

ohjelmistopalvelut tiimi

Työajanhallintajärjestelmät

  • Autamme yrityksenne tarpeisiin parhaiten soveltuvan työajanhallintajärjestelmän valinnassa.
  • Otamme vastuun käyttöönoton sujuvuudesta, teknisistä ratkaisuista ja toteutuksesta, hoidamme loppukäyttäjien koulutuksen ja toimimme pääkäyttäjien tukena.
  • Olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita työajanseuranta- ja työajanhallintajärjestelmiä

Tutustu tarkemmin työajanhallinnan ratkaisuihin

HR-järjestelmät

Mepco HRM: palkat ja HR samassa paketissa. Mepco HRM -järjestelmässä voidaan käsitellä työntekijän koko työsuhteen elinkaaren toiminnot.

Sympa HR on joustava ja ketterä. Azets on suunnitellut ketterän standardiratkaisun. Tarvittaessa rakennamme Sympa HR:n yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää HR-järjestelmistä

Matkalaskuohjelmat

Saat kauttamme markkinoiden parhaat ohjelmat matka- ja kululaskujen hallintaan mm. Visma M2 ja Visma.net Expense kuuluvat palvelumme piiriin. Katsotaan yhdessä, mikä on teidän liiketoimintaan sopivin ratkaisu. Konsultoimme järjestelmien valinnassa, integroimme ja koulutamme käytössä.

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä 

Baswaren AP Automation on pilvipalveluna toimiva ostolaskujen kierrätysjärjestelmä, joka tehostaa päivittäisiä prosesseja ja mukautuu joustavasti tarpeisiisi.

Tutustu ostolaskujen kierrätykseen

Muut ohjelmistoratkaisut

Azets Cozone helpottaa työpäivääsi

Azets Cozone on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin palkanlaskijan ja yrityksesi välillä.
 
Tutustu Azetsin ratkaisuihin:

Azets Navitalla tehokkaampaa päätöksentekoa

Hyödynnä vankka kokemuksemme budjetointi-, raportointi- ja ennusteprosessien kehittämisestä ja siirry Azets Navitan avulla helpompaan talouden suunnitteluun.

 

Mies töissä ohjelmistopalveluissa

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.