Mies tekee töitä ipadilla palaverissa
 
 
 

Ohjelmistopalvelut liiketoimintasi tarpeisiin

Taloushallinnon ohjelmistot, HR-järjestelmät ja ohjelmistokonsultointi.
 

Taloushallinto-, palkanlaskenta- ja HR-järjestelmät sekä palvelut

Saat meiltä ohjelmistot ja palvelut liiketoimintasi tarpeisiin. Tutustu ohjelmistoratkaisuihimme.  

Toiminnanohjausjärjestelmät

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallinnon prosesseihin. Kaikki prosessit ostolaskujen käsittelystä palkanlaskentaan ja viranomaisraportointiin.

Microsoft Dynamics NAV eli Dynamics 365 Business Central on toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille. Helposti integroituva järjestelmä, joka skaalautuu liiketoimintasi tahdissa.

HR-järjestelmät

Mepco HRM: palkat ja HR samassa paketissa. Mepco HRM -järjestelmässä voidaan käsitellä työntekijän koko työsuhteen elinkaaren toiminnot rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen.
 
Sympa HR on joustava ja ketterä. Azets on suunnitellut ketterän standardiratkaisun. Tarvittaessa rakennamme Sympa HR:n yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Tutustu HR-järjestelmiin

 

 

CV:n lukeminen

Työajanhallintajärjestelmät

  • Autamme yrityksenne tarpeisiin parhaiten soveltuvan työajanhallintajärjestelmän valinnassa.
  • Otamme vastuun käyttöönoton sujuvuudesta, teknisistä ratkaisuista ja toteutuksesta, hoidamme loppukäyttäjien koulutuksen ja toimimme pääkäyttäjien tukena.
  • Olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita työajanseuranta- ja työajanhallintajärjestelmiä

Tutustu tarkemmin työajanhallinnan ratkaisuihin

 

Matkalaskuohjelmat

Saat kauttamme markkinoiden parhaat ohjelmat matka- ja kululaskujen hallintaan mm. M2 ja Visma.net Expense kuuluvat palvelumme piiriin. Katsotaan yhdessä, mikä on teidän liiketoimintaan sopivin ratkaisu. Konsultoimme järjestelmien valinnassa, integroimme ja koulutamme käytössä.

M2 sähköistää matkalaskujen hallinnan. Kun käytössäsi on M2 organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti järjestelmässä, joten missään vaiheessa mitään ei tarvitse tulostaa paperille.
 
Visma.net Expense -matkalaskut heti matkalla. Expense matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla. Luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Hyväksyntään on mobiiliapplikaatio, jolla myös laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.
 

Matkustaja lentokentällä

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä 

Baswaren Purchase-to-Pay (P2P) on pilvipalveluna toimiva ostolaskujen kierrätysjärjestelmä, joka tehostaa päivittäisiä prosesseja ja mukautuu joustavasti tarpeisiisi.

Tutustu ostolaskujen kierrätykseen

Muut ohjelmistoratkaisut

Azets Cozone helpottaa työpäivääsi

Azets Cozone on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin palkanlaskijan ja yrityksesi välillä.
 
Tutustu Azetsin ratkaisuihin:

Asiakirjamallit ja sopimukset digitaalisesti 

Älykästä sopimista Sopimustieto-palvelulla.

Azsets Navitalla tehokkaampaa päätöksentekoa

Hyödynnä vankka kokemuksemme budjetointi-, raportointi- ja ennusteprosessien kehittämisestä ja siirry Azets Navitan avulla helpompaan talouden suunnitteluun.

pilvi-ilmapallo ja mies piirroskuva

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.