Ohjelmistopalvelut liiketoimintasi tarpeisiin

Taloushallinnon ohjelmistot, HR-järjestelmät ja ohjelmistokonsultointi.
 

Taloushallinto-, palkanlaskenta- ja HR-järjestelmät sekä palvelut

 

 

Ohjelmistojen kartoitus ja konsultointi

Kartoitamme yrityksesi ohjelmistotilanteen, siihen liittyvät haasteet ja tulevat kehitystarpeet taloushallinnon tai sen osaprosessin osalta. Saat yksityiskohtaisen kuvauksen yrityksesi järjestelmien nykytilanteesta sekä ehdotuksen muutos- ja uusimistarpeista. Projekti- ja konsultointipalvelumme kautta saat apua ohjelmistojen muutosprojekteihin ja prosessien kehitysprojekteihin.

 

 

Käyttöönotto ja koulutus

Hoidamme käyttöönottoprojektin ja siihen liittyvät toimenpiteet. Teemme käyttöönottoprojekteja yrityksesi ehdoilla. Vastaamme siitä, että järjestelmien välinen tiedonkulku toimii ja omien kehittäjiemme avulla pystymme integroimaan myös yrityksesi olemassa olevat järjestelmät osaksi kokonaisuutta. Hoidamme myös tarvittavat koulutukset, jotta järjestelmät saadaan mahdollisimman tehokkaasti käyttöön. 

 

 

Ohjelmistotuki ja jatkuva kehitys

Tuemme sinua järjestelmien päivittäisessä käytössä ja toimimme proaktiivisesti niiden jatkokehittämisessä. Azetsin ohjelmistotuki hoitaa keskitetysti kaikkien toimittamiemme järjestelmien tukea. Sinun ei tarvitse asioida useiden tahojen kanssa, sillä Azets vastaa kokonaisuudesta ja sen toimivuudesta. Tämän takia meillä on myös paras näkemys siitä, miten kokonaisuutta kannatta kehittää vastaamaan tulevaisuuden tarpeita.

 

Toiminnanohjausjärjestelmät

Microsoft Dynamics NAV eli Dynamics 365 Business Central on toiminnanohjausjärjestelmä keskisuurille ja suurille yrityksille. Helposti integroituva järjestelmä, joka skaalautuu liiketoimintasi tahdissa.

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu pk-yrityksien taloushallinnon prosesseihin. Kaikki prosessit ostolaskujen käsittelystä palkanlaskentaan ja viranomaisraportointiin.
NetSuite on pilvipohjainen ERP kansainvälisille ja kansainvälistyville kasvuyrityksille. ERP-ratkaisun lisäksi BI -työkalut, CRM-ominaisuudet sekä verkkokaupparatkaisut.

HR-järjestelmät

Mepco HRM: palkat ja HR samassa paketissa. Mepco HRM -järjestelmässä voidaan käsitellä työntekijän koko työsuhteen elinkaaren toiminnot rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen.
Saima HR on edullinen valmisohjelma. Järjestelmässä on kattavat työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan. Voit ostaa Saiman rekrytointiosion tarvittaessa kätevästi erikseen. 
Sympa HR on joustava ja ketterä. Azets on suunnitellut ketterän standardiratkaisun. Tarvittaessa rakennamme Sympa HR:n yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Työajanhallintajärjestelmät

Autamme yrityksenne tarpeisiin parhaiten soveltuvan työajanhallintajärjestelmän valinnassa. Huolehdimme tarvittaessa koko järjestelmävalinnan kartoitus- ja hankintaprosessista sisältäen toiminnallisen ja teknisen vaativuusmäärittelyn, kilpailutuksen ja tarjousprosessin.

Olemme valinneet kumppaneiksemme markkinoiden parhaita työvoiman- ja työajanhallintajärjestelmiä kuten Quinyx ja Tiima. 

Tutustu työajanhallinnan ratkaisuihin

MIes ja polkupyörä, mies katsoo kännykkää

Matkalaskuohjelmat

M2 sähköistää matkalaskujen hallinnan. Kun käytössäsi on M2 organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti järjestelmässä, joten missään vaiheessa mitään ei tarvitse tulostaa paperille.
Visma.net Expense -matkalaskut heti matkalla. Expense matkalaskuohjelma toimii aina, kun on nettiyhteys saatavilla. Luottokorttiostosten tiedot on mahdollista siirtää automaattisesti. Hyväksyntään on mobiiliapplikaatio, jolla myös laskujen hyväksyntä onnistuu helposti ja nopeasti matkan päällä.

 

Nainen ja mies maksavat nettiostoksia kortilla

Ostolaskujen kierrätysjärjestelmä 

Baswaren Purchase-to-Pay (P2P) on pilvipalveluna toimiva ostolaskujen kierrätysjärjestelmä, joka tehostaa päivittäisiä prosesseja ja mukautuu joustavasti tarpeisiisi.

Tutustu ostolaskujen kierrätykseen

Muut ohjelmistoratkaisut

CoZone helpottaa työpäivääsi

CoZone on aikaa säästävä portaali yrityksesi ja Azetsin verkkopalveluihin sekä luotettava kommunikaatiotyökalu Azetsin palkanlaskijan ja yrityksesi välillä.

Navitalla tehokkaampaa päätöksentekoa

Hyödynnä vankka kokemuksemme budjetointi-,  raportointi- ja ennusteprosessien  kehittämisestä ja siirry Navitan avulla helpompaan talouden suunnitteluun.

Azets Analytics tiedolla johtamiseen

Azets Analyticsin dashboardit tarjoavat mahdollisuuksia tiedolla johtamiseen. Puemme yritystalouden tiedot helposti luettavaan ja käsiteltävään graafiseen muotoon.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti puh. 010 756 4500. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@azets.com.

 

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.