Nainen käyttää mobiililla matkalaskuohjelmaa
 
 
 

Azets Expense -matkalaskuohjelma

Azets Expense on älykäs palvelu, joka automatisoi useimmat matkalaskun teon vaiheet, minimoi manuaalisten virheiden riskit ja säästää aikaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Azets Expense yksinkertaistaa matka- ja kululaskujen käsittelyn

Azets Expense -matkalaskuohjelman avulla yksinkertaistamme kulu- ja matkalaskunkäsittelyn yrityksessäsi. Matkalaskuohjelman käyttäjä voi kirjata matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella kaikki kuittinsa, päivärahansa ja kilometrikorvauksensa Azets Expenseen. Tiedot tulkitaan automaattisesti ja viedään kirjanpitojärjestelmään. 

Azets Expense mahdollistaa sen, että työntekijät saavat korvauksensa nopeammin. Laskujen hyväksyjä saa ilmoituksen sähköpostitse ja puhelimeensa, mikäli uusi lasku odottaa hyväksyntää. Kun lasku on hyväksytty, Azets huolehtii sen maksamisesta, viennistä kirjanpitoon ja tulorekisteri-ilmoittamisesta.

Azets Expense -matkalaskuohjelma matkalaskujen hallintaan

Matkalaskut valmiiksi milloin ja missä haluat

Helppoa matkalaskuhallintaa

  • Käsittele kaikki laskut puhelimessasi tai tietokoneella. Tarkista ja hyväksy laskut missä tahansa oletkaan. Lyhennä matkalaskuprosessia ja säästä aikaa.
  • Saat muistutuksen puhelimen, tietokoneen tai kellosi kautta, kun sinulla on uusia laskuja käsiteltävänä tai hyväksyttävänä.
  • Tarkasta ja hyväksy laskut suoraan puhelimessa tai tietokoneella. Lähetä ne edelleen maksatukseen ja kirjanpitoon.
  • Saat nopeasti ja helposti yleiskuvan kaikista laskuista. Kaikki on kerättynä yhteen paikkaan. Voit järjestää, filtteröidä ja hakea tietoja.

Näin se toimii

Juna ikoni      Osta työmatkallesi junalippu

Kuitti ikoni      Kuvaa kuitti tai lähetä digitaalinen kuitti edelleen suoraan applikaatioon

Kännykkä ikoni      Kuitti analysoidaan automaattisesti

Tarkastettu ikoni      Tallenna kulu ja lähetä hyväksyntään. Esihenkilö hyväksyy ja rahat maksetaan ulos.

Azets Expense matkalaskuohjelma

 

Helppokäyttöinen matkalaskujärjestelmä sekä matkustajille että meille, jotka hoidamme taloushallintoa.

Maria Johannesson, Accounting Manager, TDK Nordic

Lisäpalvelut

Käytä vähemmän aikaa kuittien etsimiseen. Ota käyttöön automaattinen luottokorttiliittymä ja lisää palveluun esihenkilöiden työtä helpottava asiatarkastus.

Azets Expense -luottokorttiliittymä

Yksinkertaista kuittien ja kulujen käsittelyä kytkemällä yrityksesi luottokortit Azets Expenseen. Kaikki korttiostot rekisteröityvät automaattisesti palveluun ja säästyt kuittien etsimiseltä ja virheiden korjaamiselta.

Azets Expense -asiatarkastus

Lisäämällä Azets Expense -asiatarkastuksen palvelusopimukseesi helpotat esihenkilöiden työtä. Azets hoitaa kuittien ensisijaisen läpikäynnin ja tarkistaa niiden oikeellisuuden. Laskut ovat sopimuksen mukaisesti tarkastettuja kun ne tulevat sinulle hyväksyttäväksi.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.