Töissä työpöydän ääressä
 
 
 

Kuntoutussäätiö

Referenssitarina

Tarina siitä, miten Azetsin tarjoama taloustuki auttoi Kuntoutussäätiön kiperän tilinpäätöksen ja muutosten keskellä. 

Azetsin tarjoama taloustuki auttoi Kuntoutussäätiön kiperän tilinpäätöksen ja muutosten keskellä. Tilapäinen tuki jatkuu hyvänä yhteistyönä ja tarjoaa Kuntoutussäätiölle entistä tehokkaammat tukipalvelut ja syvän luottamuksen siihen, että taloushallinto toimii mutkattomasti.

Kuntoutussäätiö logo

Alkuvuodesta 2020 Kuntoutussäätiö oli muutosten keskellä, kun tukipalveluita haluttiin tehostaa, modernisoida ja luoda toimintamalli, joka olisi mahdollisimman muuntautumiskykyinen kulloiseenkin tilanteeseen. Tilinpäätösprosessin keskellä kaivattiin kipeästi ulkopuolista apua. Jo aiemmin taloushallinnon palvelutuottajaksi kilpailutettu Azets pystyi tarjoamaan apua tilanteeseen, kun Azetsin asiantuntemus, tehokkuus ja luotettavuus vakuuttivat Kuntoutussäätiön.

”Pienelle toimijalle on tärkeää, että kivijalka talouteen ja henkilöstöhallintoon toimii mutkattomasti ja tehokkaasti. Azetsin säätiön talouteen antama tuki on tarjonnut mielenrauhaa ja luottamuksen taloushallinnon toimivuuteen. Saamme kysymyksiimme neuvoja ja vastauksia nopeasti ja tehokkaasti”, Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen kertoo.

Järjestelmä tukee tehokkuutta ja antaa tarvittavat vastaukset

Kuntoutussäätiössä vanha taloushallinnon järjestelmä vaihdettiin uuteen, mikä helpottaa Kuntoutussäätiön ja Azetsin yhteistyötä. Uusi järjestelmä tekee taloushallinnosta läpinäkyvää ja moderneilla välineillä tuloslaskelma ja kirjanpito onnistuvat hyvin yhdessä Azetsin kanssa. Hallinnon helppoutta tukee myös se, että Kuntoutussäätiöllä on Azetsin kautta käytössä Netvisor-taloushallintojärjestelmä ja Navita-budjetointijärjestelmä.

”Ulkoistamisprosessin onnistumisen kannalta kriittistä on yhdessä oppiminen ja yhteiskehittäminen. Palvelun tilaajakaan ei välttämättä osaa alussa arvioida kaikkia kehittämistarpeita taloushallinnon ja palkkahallinnon prosesseissa. Azetsin kanssa prosesseja ja käytäntöjä on matkan varrella luotu ja parannettu yhdessä. Käytännön kokemusten myötä yhdessä tekemisen mallia on hiottu entisestään. Jaamme saman tavoitteen siitä, että Kuntoutussäätiö menestyy”, Kuitunen jatkaa.

Tilapäiseen apuun tai vaikka osa-aikainen tuki arjen taloushallintoon

Azetsin ja Kuntoutussäätiön yhteistyö käynnistyi kilpailutetulla palvelukokonaisuudella. Azetsin asiantuntija on tukenut taloushallintoa ja Navita-järjestelmän käyttöönottoa, mm. budjetointia ja tuloslaskelmia. Tällainen osa-aikainen talouden tuki sopii monenlaisiin tilanteisiin niin poikkeustilanteista kuin organisaation arjesta, josta halutaan tehdä mahdollisimman sujuvaa tukitoimintoja keventämällä.

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen kertoo, mitä osa-aikaista talouscontrolleria harkitsevan kannattaa pitää mielessä:

  1. Kaikkea ei aina voi, eikä kannata ulkoistaa samaan aikaan. Siksi täytyykin tietää ja määritellä, missä tukea kaivataan kipeimmin. Tarpeen määrittely yhdessä Azetsin asiantuntijan kanssa vie tehokkaimmin kohti haluttua lopputulosta.
  2. Kannattaa selvittää, miten järjestelmät tukevat toisiaan, ja minkälaisen rajapinnan avaaminen palveluntuottajalle on mahdollista. Yhteensopivat järjestelmät mahdollistavat tiedon, raporttien ja ennusteiden kaikista jouhevimman liikkuvuuden ja luettavuuden.
  3. Taloushallinnon muutokset on toteutettava vaiheittain ja organisaatioiden yksilölliset tekijät huomioiden. Aina toiminnan volyymi tai toimiala ei korreloi monimutkaisuuden kanssa. Azetsin asiantuntijoilla on kokemusta monenlaisista tilanteista ja organisaatioista, joten he pystyvät räätälöimään ratkaisuja kunkin organisaation tarpeisiin.

 

Tutustu tarkemmin taloushallinnon palveluihin

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.