top banner image
 
 
 

Visma M2 -matkalaskuohjelma

Sähköistä matkalaskujen hallintaa M2 -matkalaskuohjelmalla.

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Kun käytössäsi on M2, organisaatiosi matkalaskut ovat aina helposti syötettynä yhteen paikkaan. Matkalaskuohjelmasta löytyy valmiina automaattisesti päivän valuuttakurssit ja verottajan á-hinnat päivärahoja ja kilometrikorvauksia varten. Matkalaskuohjelmaan on mahdollista liittää luottokortti- ja matkatoimistotapahtumat, jolloin ne siirtyvät automaattisesti odottamaan kuitin ja kululajin valintaa. Kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti järjestelmässä, joten missään vaiheessa mitään ei tarvitse tulostaa paperille.

GPS-toiminnolla kilometrit suoraan matkalaskuohjelmaan 

Visma M2 -sovellus mahdollistaa kuittien lähetyksen järjestelmään helposti ja välittömästi. Kilometrikorvaukset siirtyvät järjestelmään puhelimen GPS-toiminnon avulla, joten katuosoitteita ja etäisyyksiä tarvitse enää erikseen tarkistaa tai reittejä muistella. Sovelluksen avulla voit selailla matkalaskujesi tilaa ja seurata tiedotteita, sijaisuuksia ja kohdistamattomia ostotapahtumia. Sovellus voidaan asentaa puhelimeen tai tablettiin (iOS, Android). 

Puhelin miehen kädessä

Matkalaskut, ilmoitukset ja raportit nopeasti ja vaivattomasti

Matkalaskuprosessi voidaan yksinkertaisimmillaan toteuttaa niin, että matkustajan luottokorttitapahtumat siirtyvät automaattisesti matkalaskuohjelmaan, kuitti kuvataan Visma M2 -mobiilisovelluksella ja automaattinen kululajivastaavuus valitsee valmiiksi oikean kululajin laskulle.

Kun matkustaja on syöttänyt laskun M2 -matkalaskuohjelmaan, saa hyväksyjä tästä automaattisesti ilmoituksen. Laskun hyväksyntä tai hylkäys tapahtuu muutamalla klikkauksella. Laskulle on mahdollista asettaa yksi tai useampi tarkastaja. Matkalaskuohjelma luo maksuaineiston pankkiohjelmaa sekä kirjanpitoaineiston taloushallinnon järjestelmää varten. Ilmoitus kansalliseen tulorekisteriin luodaan ja lähetetään suoraan matkalaskujärjestelmästä.

M2:sta saat myös kattavat raportit. Näiden avulla on helppo selvittää matkustamisen ja kululaskujen tiedot erilaisen kriteereiden mukaan. Kaikki järjestelmästä löytyvä tieto on mahdollista saada raportille joko vakiomuodossa tai tarkoitukseen räätälöidyn raportin avulla.

Kysy integraatiovaihtoehdoista asiantuntijoiltamme

Tiedonsiirto M2 -matkalaskuohjelmaan on automatisoitavissa. Integraatiot muihin järjestelmiin on mahdollista toteuttaa niin tietojen tuontiin M2:een kuin tiedon vientiin M2:sta ulos toiseen järjestelmään. Anna integraatiotiimimme automatisoida matka- ja kululaskuprosessinne. Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. 

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.