Työpöytä
 
 
 

TDK Nordic tehosti matkalaskujen käsittelyä Azets Expense -sovelluksella

TDK Nordic, maailman johtavan älykkään yhteiskunnan elektronisten ratkaisujen valmistajan TDK groupin myyntiyhtiö, kääntyi Azetsin puoleen hankkiessaan matkakuluratkaisun myyntiorganisaatiolleen Suomessa.

Azetsin Expense oli jo käytössä TDK:n Ruotsin organisaatiossa ja käyttökokemus oli ollut positiivinen.

 

Helppokäyttöinen matkalaskujärjestelmä sekä matkustajille että meille, jotka hoidamme taloushallintoa.

Maria Johannesson, Accounting Manager, TDK Nordic

Täysin mobiili matkakulujen hallinta

Azets Expense toimii täysin mobiilisovelluksena sekä matkustajalle että matkakulujen hyväksyjälle. Kaikki voidaan hoitaa muutamalla klikkauksella.

Kun matkustaja lataa kuitin tai kuvan kuitista Azets Expenseen, sovellus analysoi kuitin ja matkustajan tarvitsee vain tarkistaa, että tiedot ovat oikein. Hyväksyjä saa sitten ilmoituksen uudesta matkakulusta, joka odottaa hyväksyntää. Azets hoitaa asiatarkastuksen, raportoinnin tulorekisteriin ja maksut.

Käyttäjät arvostavat saumatonta käyttökokemusta:

  • "Pidän siitä, erityisesti sovelluksesta."
  • "Kyllä, pidän siitä. Sen käyttäminen on sujuvaa."
  • "Mielestäni järjestelmä toimii hyvin, ja sen käyttö on ollut helppoa."

TDK Group lyhyesti

TDK Group kehittää, valmistaa ja markkinoi elektronisia komponentteja ja järjestelmiä, keskittyen nopeasti kasvaviin ja edistyksellisiin teknologiamarkkinoihin. Yhtiöllä on suunnittelu-, tuotanto sekä myyntitoimipaikkojen verkosto Aasiassa, Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, ja se työllistää noin 103 000 henkilöä.

 

 

TDK logo

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.