top banner image
 
 
 

Palmia Palmia valitsi Azetsin

Referenssitarina

Palmia valitsi Azetsin palkkapalveluiden ulkoistuskumppanikseen ja HR-prosessiensa uudistamiseen

Azets on toiminut tammikuusta 2017 alkaen Palmian kumppanina palkkapalveluiden tuottamisessa ja HR-prosessien uudistamisessa. Samalla Palmia uudisti HR-järjestelmänsä.

Palmia

Palmia huolehtii sujuvasta arjesta ravintola-, kiinteistö-, siivous-, turvallisuus- ja toimitilapalveluilla kaikkialla kaupungissa. Yritys palvelee noin 1500 työntekijän voimin erilaisissa kohteissa Etelä-Suomessa: mm. toimistotiloissa, lounasravintoloissa, juhlatiloissa, yleisötapahtumissa, liikennevälineissä, oppilaitoksissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, vanhusten palvelutaloissa – kaikkiaan yli 1 000 kohteessa. Palmian palvelut tuotetaan Suomalaisen työn liiton Avainlippumerkin alla.

Palmia

Omiin prosesseihin integroituva HR-järjestelmä sekä laadukas palkanlaskenta

Palmia Oy päätti kilpailuttaa palkkapalvelunsa sekä HR-järjestelmän hankinnan. Kilpailutuksen tavoitteena oli löytää Palmian omiin prosesseihin saumattomasti integroituva HR-järjestelmä sekä laadukas ulkoistettu palkkapalvelu

”Halusimme luotettavan ja osaavan kumppanin, jolla on kokemusta vastaavantyyppisten palvelujen käynnistämisestä ja tuottamisesta suuryrityksille. Vaatimuksenamme oli myös se, että kumppanimme hallitsee modernit digitaaliset työkalut ja palkanlaskennan lisäksi myös koko HR-kentän”, toteaa Sanni Alajääski Palmiasta. 

”Olemme iloisia, että Palmia valitsi meidät kumppanikseen. Uskomme, että kattava ja jatkuvasti kehittyvä HR-palveluvalikoimamme sekä tarjoamamme kokonaisratkaisut tuottavat Palmialle lisäarvoa ja mahdollistavat pitkäaikaisen kumppanuuden kanssamme”, toteaa Ulla Nikkanen Azetsista.

 

Tarjoamme yrityksellesi kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki palkanlaskentaprosessin vaiheet. Lue lisää palkanlaskennasta.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.