HR raportintityökalu
 
 
 

HR-raportointityökalu

Raportointialusta, joka kokoaa henkilöstöhallinnon tiedot päätöksenteon tueksi helposti luettavaan graafiseen muotoon dashboardeiksi.

 

HR-dashboard

Azets Discover on raportointityökalu, joka kokoaa henkilöstötuottavuuden kannalta olennaiset tiedot päätöksenteon tueksi sekä auttaa toimenpiteiden tuloksellisuuden arvioinnissa. Sen avulla voidaan tunnistaa kehittämiskohteet sekä parantaa henkilöstöinvestointien vaikuttavuutta. Tiedot ovat koottuna helposti luettavaan ja käsiteltävään graafiseen muotoon HR-dashboardeiksi.

Raportit opastavat käyttäjää tulkitsemaan tietoja ja kehittävät hänen tiedonlukutaitojaan. Päätöksenteon tukena toimivat raportit mahdollistavat uteliaan ja analyyttisen otteen tiedolla johtamiseen käyttäjän tietotasosta huolimatta.

Piirroskuva HR-dashboard

HR-dashboardin mahdollisuudet

Esimerkkejä raportointityökalun käytöstä

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.