HR raportintityökalu
 
 
 

HR-raportointityökalu

Azets Discover HR - raportointialusta, joka kokoaa henkilöstöhallinnon tiedot päätöksenteon tueksi helposti luettavaan graafiseen muotoon dashboardeiksi.

 

HR-dashboard

Azets Discover on raportointityökalu, joka kokoaa henkilöstötuottavuuden kannalta olennaiset tiedot päätöksenteon tueksi sekä auttaa toimenpiteiden tuloksellisuuden arvioinnissa. Sen avulla voidaan tunnistaa kehittämiskohteet sekä parantaa henkilöstöinvestointien vaikuttavuutta. Tiedot ovat koottuna helposti luettavaan ja käsiteltävään graafiseen muotoon HR-dashboardeiksi.

Raportit opastavat käyttäjää tulkitsemaan tietoja ja kehittävät hänen tiedonlukutaitojaan. Päätöksenteon tukena toimivat raportit mahdollistavat uteliaan ja analyyttisen otteen tiedolla johtamiseen käyttäjän tietotasosta huolimatta.

Piirroskuva HR-dashboard

HR-dashboardin mahdollisuudet

Esimerkkejä raportointityökalun käytöstä

Tutustu demoversioon ilmaiseksi

Haluatko kokeilla Azets Discover -raportointityökalua ja tutustua sen ominaisuuksiin? Se käy helposti ja on sinulle täysin maksutonta.

Jätä sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin demoympäristöön, jolla pääset tutustumaan raportointialustaan ja raportteihin. Tutustuminen ei sido sinua mihinkään. 

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin.

Hyväksyn tietosuojakäytännöt. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.