top banner image
 
 
 

Gigantti Oy

Referenssitarina

HR-asiantuntijapalvelut Azetsilta

Gigantti Oy on käyttänyt Azetsin HR-asiantuntijapalveluita viimeisen 6 kk ajan (kesäkuu – joulukuu 2020).

gigantti logo

"Päädyimme vahvistamaan omaa HR osastoamme tilanteessa, jossa yrityksessä oli otettu käyttöön uusi HR-järjestelmä ja työvuorojen suunnittelu ohjelmisto. Näillä suurilla järjestelmäuudistuksilla oli vaikutusta n. 90 esihenkilön työtehtävin ja näimme tarpeellisena vahvistaa heille tarjottavaa tukea tässä muutoksessa. Azetsin tarjoaman HR-asiantuntijan tuella pystyimme vastamaan esihenkilöiltä tulleisiin kysymyksiin nopeasti sekä saimme mahdollistettua omalle HR-henkilöstölle vuosilomien pitämisen. Esihenkilöille tarjotun tuen lisäksi Azetsin HR-asiantuntija toimi yhteishenkilönä ulkoistetun palkanlaskennan palveluntarjoajaan ja hän oli huolehtimassa palkka-aineiston lähettämisestä ja sen kontrolleista. Azetsin työntekijän ammattitaito ja kyky omaksua yrityksemme uudistetut järjestelmät ja toimintatavat oli ihailtavaa. Hän pystyi myös omalla kokemuksellaan tuomaan meidän toimintatapoihin hyviä parannusehdotuksia sekä ottamaan itsenäisesti vastuuta työtehtävistä.

Vuosi 2020 oli koko yhteiskunnassa koronan vuoksi hyvin poikkeuksellinen ja sen mukanaan tuomat muutokset olisi ollut hyvin haastavia ilman Azetsin HR-asiantuntijan työpanosta. Voin vahvasti suositella Azetsin tarjoamia HR-asiantuntijan palveluita".

Tomi Sohlman, Henkilöstöjohtaja, Gigantti Oy

Tutustu tarkemmin HR-asiantuntijapalveluihin

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.