Liiketoiminnan rehellisyys - Azetsin eettinen toimintaohje

Azetsin työntekijöitä ohjaa liiketoiminnan eettinen toimintaohje (code of conduct), joka on arvojemme mukainen. 

Liiketoiminnan rehellisyys on oman liiketoimintamme harjoittamisen perusta ja juuri tästä syystä päätimme luoda toimintaohjeen, joka on linjassa arvojemme kanssa. Eettistä toimintaohjetta käytetään tärkeänä työkaluna ja ohjenuorana, kun kommunikoimme asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. 

Naiset keskustelevat

Miten käytämme eettistä toimintaohjetta? 

Toimintaohjeet ovat linjassa työntekijöidemme perehdyttämisen, kouluttamisen ja kehitysohjelmien kanssa. Niitä käytetään koko organisaation koulutusmateriaaleissa ja ne toimivat tärkeänä työkaluna työntekijöillemme. Jos Azetsin työntekijä on epävarma säännöistä tai määräyksistä, vastaukset ovat helposti saatavilla toimintaohjeessamme. Tämä ohjaa meidän toimintaamme ja varmistaa sen, että noudatamme aina yrityksen sääntöjä ja ohjeistuksia sekä toimimme asiakkaidemme kanssa oikealla tavalla.

 
Kirja

Järjestelmällinen lähestymistapa

Asennoidumme liiketoiminnan rehellisyyteen systemaattisesti. Kuten nimemmekin kertoo, kaikki työntekijämme ovat sitoutuneet suojelemaan Azetsin omaisuutta ja varoja. Teemme kaikkemme ollaksemme täsmällisiä, kun tallennamme ja raportoimme tietoja. Eettinen toimintaohje varmistaa myös sen, että pyrimme jatkuvasti tunnistamaan tilanteita, joissa saatettaisiin rikkoa toimintaperiaatteitamme. 

ihmiset

Korkeat laatuvaatimukset 

Pyrimme jatkuvasti parantamaan laatua kaikessa mitä teemme ja laadukkaan palvelun tarjoaminen asiakkaillemme on meille äärimmäisen tärkeää. Esimerkkinä tästä meillä on laatuohjeet ja henkilöstökäsikirja, jotka sisältävät perusteellisen kuvauksen kaikista käytännöistä ja ohjeistuksista. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että heidän ei pitäisi odottaa Azetsilta mitään muuta kuin korkeaa laatua.

 
Kirja

Kunnioitamme yksityisyyttäsi

Azets toimii järjestelmällisesti, jotta toimintamme olisi yhdenmukaista tietosuojaa koskevien säännösten kanssa. EU:n uudet säännöt, nimeltään GDPR, asettavat standardin eettiselle toimintaohjeellemme tällä alalla. Toimintatapa on kuvattu yksityiskohtaisesti yksityisyydensuojaa ja evästeitä käsittelevällä sivullamme.

Toiminta sisältää markkinoinnin sähköpostit, jotka lähetämme sinulle. Sinun on annettava suostumus sähköpostin lähettämiseen. Tämä tehdään osana asiakassopimusta, verkkosivujen lomakkeissa tai sähköpostin vahvistuksessa. Kaikki Azetsin sähköpostit sisältävät linkin, josta voit poistua postituslistalta.

avaimet

Uskomme vakaasti, että vahva keskittyminen liiketoiminnan rehellisyyteen vaikuttaa positiivisesti Azetsiin: liiketoimintaamme, henkilöstöömme ja tapaamme olla vuorovaikutuksessa asiakkaidemme sekä muiden sidosryhmiemme kanssa.

Tiimi tietokoneen äärellä tutkimassa lukuja näytöltä