Työpöydän äärellä
 
 
 

Azetsin palvelut ja sähköinen taloushallinto sujuvoittavat Hautaustoimisto Ollosen arkea


Hautaustoimisto Ollonen on perheyritys, joka tarjoaa hautaustoimisto ja perunkirjoituspalveluja Imatralla. Ollonen kuuluu koko Suomen laajuiseen Memoria-yhteistyöverkostoon, jonka hautaustoimistot tarjoavat arvostavaa, osaavaa ja paikallista palvelua.

Hautaustoimisto Ollonen logo

Azets on Ollosen pitkäaikainen tilitoimistopalvelujen tarjoaja. Toimitusjohtaja Ilkka Ollonen kuvaa yhteistyötä: “Tilitoimiston palvelut ovat olleet suorastaan loistavia. Olemme olleet asiakkaina pitkään ja kokonaisuus on toiminut erittäin hyvin.”

Ollosella on ollut Netvisor -taloushallinnon ohjelmisto käytössä noin 10 vuotta. Sähköinen taloushallinto helpottaa Ollosen arkea. Ollonen kertoo: “Netvisorin avulla talous on helposti hallinnoitavissa. Kirjanpito on koko ajan ajan tasalla ja minusta on kiinnostavaa seurata tilannetta reaaliaikaisesti. Sähköinen taloushallinto myös sujuvoittaa arkisia toimia, kun ei tarvitse tutkia lukuja erillisiltä papereilta. Mobiilissakin toimivat pilvipalvelut on käytännössä paikasta riippumattomia, eikä aina tarvitse istua toimiston pöydän ääressä hoitaakseen yrityksen asioita.

puhelin ikoni    Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Myynti palvelee sinua numerossa 010 756 4500 ja sähköpostitse osoitteessa myynti@azets.com.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kyllä kiitos haluan, että käsittelette yhteydenottopyyntöni. Hyväksyn, että Azets vastaanottaa ja tallentaa yhteystietoni Azetsin tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kyllä. Haluan saada Azetsilta uutiskirjeen, tietoa palveluista, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin. Voin milloin tahansa muokata tilauksiani tai perua viestit.